- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi pirayegibi
-
geçen gün saymışlardı dur bulup söyleyeyim sana
Dogru diyorsun ya ekmegine yag surup duruyoruz. Zira baya iyi zivanadan çıkarıyorArkadaslar yeter bence kaostan beslenen bir teshirciye daha fazla yazmayin hosuna gidiyor.
sizin kadar güzel olamaz yakafalar white chocolate mocha ile hava yapacağını sanacak kadar güzel..
teşekkür ederimBurada kavga edilir anlarım, zıt düşülür onu da anlarım.
Ama şurada kadın kadınayız, bir hamile kadına bile nasıl konuşacağımızı bilmiyorsak, ne olduğumuzun zerre önemi yok bence. Hakikaten ayıp.
'Hamileliğin marifet olduğunu sananlar' diye genelleme yapan insanlar evliliği kurtarmak için çocuk düşünüyor.
Ha ortada çocuk falan yok o ayrı da, neyse.
Valla canım,pirayegibi hiç bunları düşünme.
Şuan normalden çok daha farklı işliyor senin hormonların. 24 saat uyusan bile garipseme. Kendini de sıkıntıya sokma. Hamilelikten sonrayı düşünmüşsün ama, o zaman en azından hormonların bu kadar inişli çıkışlı olmayacak, uyuduğu zamanlar daha rahat olacaksın vs vs. O yüzden şimdilik anlayışlı olan eşine ara ara durumdan bahsedip teşekkürde bulun, sonrasında keyfine bak. Kolay mı, can taşıyorsun :) Benim anneannem zamanında şartlar vs yok tabii,3 aylıkken anlaşılmış hamileliği, hiçte belirti yaşamamış. Doğumdan 7 gün evvel halı yıkamışlar. Ama teyzem hamilelikte yerinden kalkamadı ilk günden itibaren. Demem o ki gebelikte herkesin süreci farklı oluyor. Kendini zorlaman ve sıkman sana kadar bebeğe de sıkıntı yapacak. Benim eşimde üniv. öğretim görevlisi, hiç kolay olmadığına gözlerimle şahit oluyorum.
Sen dünyanın en güzel şeyini yapıyorsun, okuyorsun :) Gerisini boşver... <3
yahu biraz orijinal OLUR MUSUN TATLIMteşekkür ederim
ben alıştım arkadaşaonun dediklerini umursamıyorum
üniversite zor hele ki içinde bulunduğum aşama bir hayli zor
ama çok şükür bebeğimin ve benim sağlığım yerinde
durum böyleyken çalışmaktan daha güzel birşey yok bu dünyada
eşim benim şansım o iyiki var her zaman söylerim ve hissettiririm
biz bir aileyiz o yüzden o problem etmiyor bu durumu sağolsun
Allah eşinizinde yardımcısı olsun
+1Arkadaslar yeter bence kaostan beslenen bir teshirciye daha fazla yazmayin hosuna gidiyor.
HA BENİM SORULARIMI SAYAN O İŞSİZ ÜYE BU KİŞİYMİŞ Kİ GERÇEKTEN DE İŞSİZ KENDİSİ DOĞRUSaymaya gerek yok ki tüm konulara bakarsanız en altında yazıyor kaç konusu olduğu. Söyleyim hatta 36 yazıyor. Daha fazlaydı sanki ama
HA BENİM SORULARIMI SAYAN O İŞSİZ ÜYE BU KİŞİYMİŞ Kİ GERÇEKTEN DE İŞSİZ KENDİSİ DOĞRU
36 MIIII ???Saymaya gerek yok ki tüm konulara bakarsanız en altında yazıyor kaç konusu olduğu. Söyleyim hatta 36 yazıyor. Daha fazlaydı sanki ama
36 MIIII ???daha 4 aylık üye değil 36 konu mu açmışş ??? PESSSS! KK kariyerinin oricınıl kariyerinden daha üst seviyelerde olduğu tescilli yani
Sevgili kk hanımları sizin desteğinize ihtiyacım var
Hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum ama kendimi sürekli eleştiriyorum bu aralar
Eşimle severek evlendik ve çok şükür güzel giden bir evliliğimiz var
Eşim sorumluluklarını yerine getiren, güler yüzlü ve hamuru yumuşak bir insandır
Ama ben çok tuhafım yani inanın kendi kendime öyle geliyorum
Sanki böyle yapmam gereken şeyleri yapamıyorum gibi geliyor beceremiyorum
Tuhaflıklarımı sıralayacak olursam ;
1. Karnımızı doyuracak kadar birşeyler yaparım ama ekstram yoktur mesala hep kolay basit yemekler yada dışarıdan yeriz
2. Misafiri severim ama her defasında benim için acayip stresli geçiyor, arkadaşlarımıza gittiğimizde çeşit çeşit ev yapımı şeyler yerken ben sık sık çağıramadığım gibi hep hazıra kaçıyorum geldiklerinde
3. Hiçbir gün evi şöyle köşe bucak temizleyemedim evim temizlikçi aldığım gün temizdir sonrasında eşim süpürür
4.Çamaşırı yıkarım ama ütüyü herkes kendi ütüsünü yapar
5. Bulaşıkları eşim dizer, ben tezgahı felan toparlarım
6. Erkenden uyurum (bu hamilelikten dolayı bu aralar)
7. Üniversitede çalışıyorum işlerim ağır tez denemem var bir bayanın gücünün yetmeyeceği şeyler olduğu için bide hamilelik olunca onuda eşim yükleniyor ve bir çok sayamadığım şey....
Kendimi hiç bir işten anlamayan, beceriksiz ve kendi çalışmasını bile eşine yıkan bir kadın gibi hissediyorum
Tek iyi yapabildiğim şey okumak bu dünyada başkada maharetim yok
Bazen eşime çok mu yükleniyorum diye vicdan azabı çekiyorum.
Bide bebeğim olunca nasıl olurum bilmiyorum
Not: Ev işlerine temizlikçi al diyebilirsiniz ama alıyorum zaten fakat her zaman evde olmuyoruz benim denemem şehir dışında olduğu için evde olduğumuz günleride temizlikçi ile geçirmek istemiyorum
aman neyse canım boşverelim boş işleri yaa.. İyi hoş eğlendik güldük güzel zaman geçirdik ama artık kabak tadı verdi.. Ben sıkıldım biraz şahıs hakkında konuşmayı şu andan itibaren bırakıyorumBir de saydığımı falan iddia ediyor işim gücüm yok tek tek konularını sayacağım. Bilenler bilmeyenlere anlatsın, bir üyenin tüm konularına bakarken en altında toplam konu sayısı da yazıyor. Laf sokayım derken kendilerini komik duruma düşürüyorlar gerçekten.
bence tembelliğinle barış:) ama bebek olunca napıcaksın bilmiyorum, işte o zaman bayağı organize olman gerekicek
yalnız profil mesajımı yazdıktan sonra konunu gördüm ne güzel dedim ya, yaşasın tembellik:) tembellere de yandaş dayanışma lazımbarışığım zaten yoksa hiç çekilmezdi
sırf bebek olunca antreman olsun diye bir ara bayağı programlıydım ama yine bıraktım ipin ucunu
ne güzel tesadüfyalnız profil mesajımı yazdıktan sonra konunu gördüm ne güzel dedim ya, yaşasın tembellik:) tembellere de yandaş dayanışma lazım
yaa valla konu yeniden hortlayınca baktım da ne güzel dert diye yorum bile yapmışım.. Ben de tembel olmak istiyorum yaa.. elektrikli süpürgemin kolay yürüyen başlığı bozulmuştu.. 3 aydır zor yürüyen başlığa gücüm yetmediği için evi eşim süpürüyodu tembelliğe bir bahanem vardı.. Az önce aldığım whatsapp mesajıyla tüm gevşekliğim sona erdi.. Yeni bir süpürge almış fotosunu atmışşne güzel tesadüf
aslında biz tembel değilizde hayat fazlasıyla yorucu
önemsiz gördüklerimizi iteliyoruz
yaa valla konu yeniden hortlayınca baktım da ne güzel dert diye yorum bile yapmışım.. Ben de tembel olmak istiyorum yaa.. elektrikli süpürgemin kolay yürüyen başlığı bozulmuştu.. 3 aydır zor yürüyen başlığa gücüm yetmediği için evi eşim süpürüyodu tembelliğe bir bahanem vardı.. Az önce aldığım whatsapp mesajıyla tüm gevşekliğim sona erdi.. Yeni bir süpürge almış fotosunu atmışş
valla bu son 3 ayın intikamını alır gibime geliyotembel doğulur sonradan olunmaz canım yaaaa
hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim
hamileyse onun hormonlarıyla olan sorununu ben mi çekicem? bu şahsın benim her konumda onu zerre takmıyor olmama rağmen sayfa sayfa yazdığı hakaretleri siz biliyor musunuz? yok gerçekten mutluymuş kendisi ama ben ancak bacak gösterirmişim vs.. gerçekten mutlu olan insan zaten başkalarının hayatlarıyla bu kadar ilgilenmez.. kendi hayatından o kadar memnun değil ki başkalarının mutsuzluklarıyla, bel altı vurarark besleniyor bu kişi.. hak edene hak ettiğini yazdım ben, sonucu da ne olacaksa olsun sanal dünyanın sanal mutsuzları..Burada kavga edilir anlarım, zıt düşülür onu da anlarım.
Ama şurada kadın kadınayız, bir hamile kadına bile nasıl konuşacağımızı bilmiyorsak, ne olduğumuzun zerre önemi yok bence. Hakikaten ayıp.
'Hamileliğin marifet olduğunu sananlar' diye genelleme yapan insanlar evliliği kurtarmak için çocuk düşünüyor.
Ha ortada çocuk falan yok o ayrı da, neyse.
Valla canım,pirayegibi hiç bunları düşünme.
Şuan normalden çok daha farklı işliyor senin hormonların. 24 saat uyusan bile garipseme. Kendini de sıkıntıya sokma. Hamilelikten sonrayı düşünmüşsün ama, o zaman en azından hormonların bu kadar inişli çıkışlı olmayacak, uyuduğu zamanlar daha rahat olacaksın vs vs. O yüzden şimdilik anlayışlı olan eşine ara ara durumdan bahsedip teşekkürde bulun, sonrasında keyfine bak. Kolay mı, can taşıyorsun :) Benim anneannem zamanında şartlar vs yok tabii,3 aylıkken anlaşılmış hamileliği, hiçte belirti yaşamamış. Doğumdan 7 gün evvel halı yıkamışlar. Ama teyzem hamilelikte yerinden kalkamadı ilk günden itibaren. Demem o ki gebelikte herkesin süreci farklı oluyor. Kendini zorlaman ve sıkman sana kadar bebeğe de sıkıntı yapacak. Benim eşimde üniv. öğretim görevlisi, hiç kolay olmadığına gözlerimle şahit oluyorum.
Sen dünyanın en güzel şeyini yapıyorsun, okuyorsun :) Gerisini boşver... <3
neyse 3 ay ara vermişsin buda güzel bir tatil olmuştur senin içinvalla bu son 3 ayın intikamını alır gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?