Beceriksizin tekiyim :(

teşekkür ederim
ben alıştım arkadaşa onun dediklerini umursamıyorum
üniversite zor hele ki içinde bulunduğum aşama bir hayli zor
ama çok şükür bebeğimin ve benim sağlığım yerinde
durum böyleyken çalışmaktan daha güzel birşey yok bu dünyada
eşim benim şansım o iyiki var her zaman söylerim ve hissettiririm
biz bir aileyiz o yüzden o problem etmiyor bu durumu sağolsun
Allah eşinizinde yardımcısı olsun

yahu biraz orijinal OLUR MUSUN TATLIM
Umursamıyorum filan benim laflarım, mutlu olduğunuz kadar özgün olun birazcık

HA BENİM SORULARIMI SAYAN O İŞSİZ ÜYE BU KİŞİYMİŞ Kİ GERÇEKTEN DE İŞSİZ KENDİSİ DOĞRU

İşsiz değilim ki nerenden uyduruyorsun. Saymadım ayrıca konular kısmına girdiğinde toplam konu sayın yazıyor yazdığını görmemek için kör olmak lazım.

Saymaya gerek yok ki tüm konulara bakarsanız en altında yazıyor kaç konusu olduğu. Söyleyim hatta 36 yazıyor. Daha fazlaydı sanki ama
36 MIIII ??? daha 4 aylık üye değil 36 konu mu açmışş ??? PESSSS! KK kariyerinin oricınıl kariyerinden daha üst seviyelerde olduğu tescilli yani

36 MIIII ??? daha 4 aylık üye değil 36 konu mu açmışş ??? PESSSS! KK kariyerinin oricınıl kariyerinden daha üst seviyelerde olduğu tescilli yani

Bir de saydığımı falan iddia ediyor işim gücüm yok tek tek konularını sayacağım. Bilenler bilmeyenlere anlatsın, bir üyenin tüm konularına bakarken en altında toplam konu sayısı da yazıyor. Laf sokayım derken kendilerini komik duruma düşürüyorlar gerçekten.

bence tembelliğinle barış:) ama bebek olunca napıcaksın bilmiyorum, işte o zaman bayağı organize olman gerekicek

aman neyse canım boşverelim boş işleri yaa.. İyi hoş eğlendik güldük güzel zaman geçirdik ama artık kabak tadı verdi.. Ben sıkıldım biraz şahıs hakkında konuşmayı şu andan itibaren bırakıyorum

bence tembelliğinle barış:) ama bebek olunca napıcaksın bilmiyorum, işte o zaman bayağı organize olman gerekicek
barışığım zaten yoksa hiç çekilmezdi
sırf bebek olunca antreman olsun diye bir ara bayağı programlıydım ama yine bıraktım ipin ucunu

barışığım zaten yoksa hiç çekilmezdi
sırf bebek olunca antreman olsun diye bir ara bayağı programlıydım ama yine bıraktım ipin ucunu
yalnız profil mesajımı yazdıktan sonra konunu gördüm ne güzel dedim ya, yaşasın tembellik:) tembellere de yandaş dayanışma lazım

ne güzel tesadüf
aslında biz tembel değilizde hayat fazlasıyla yorucu
önemsiz gördüklerimizi iteliyoruz
yaa valla konu yeniden hortlayınca baktım da ne güzel dert diye yorum bile yapmışım.. Ben de tembel olmak istiyorum yaa.. elektrikli süpürgemin kolay yürüyen başlığı bozulmuştu.. 3 aydır zor yürüyen başlığa gücüm yetmediği için evi eşim süpürüyodu tembelliğe bir bahanem vardı.. Az önce aldığım whatsapp mesajıyla tüm gevşekliğim sona erdi.. Yeni bir süpürge almış fotosunu atmışş

tembel doğulur sonradan olunmaz canım yaaaa
hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim

hamileyse onun hormonlarıyla olan sorununu ben mi çekicem? bu şahsın benim her konumda onu zerre takmıyor olmama rağmen sayfa sayfa yazdığı hakaretleri siz biliyor musunuz? yok gerçekten mutluymuş kendisi ama ben ancak bacak gösterirmişim vs.. gerçekten mutlu olan insan zaten başkalarının hayatlarıyla bu kadar ilgilenmez.. kendi hayatından o kadar memnun değil ki başkalarının mutsuzluklarıyla, bel altı vurarark besleniyor bu kişi.. hak edene hak ettiğini yazdım ben, sonucu da ne olacaksa olsun sanal dünyanın sanal mutsuzları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…