- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi pirayegibi
-
passi valla seni şikayet etmeye bile elim varmıyo o kadar eğlencelisin ki.. Keşke seni daha önce tanısaydım acayip kanka olurduk bencetamam kanka sağol haber verdiğin içinal işte akademisyenim diye geçinen ama iki lafı bir araya getiremediği için daha bir iş bile bulamayan eziğin teki buraya da geldi
arkadaş sizi çok yanlış anladı galibaFake başka bir üyeliğinden yazayım derken kendinden yazdın yanlışlıkla kanka haberin olsun.
tamam kanka sağol haber verdiğin içinal işte akademisyenim diye geçinen ama iki lafı bir araya getiremediği için daha bir iş bile bulamayan eziğin teki buraya da geldi
AHH TATLIM MAALESEF O ŞEREFE NAİL OLAMAYACAKSINIZ ÇÜNKÜ SAYENİZDE BİRAZDAN TEMELLİ GÖNDERİRLER BENİpassi valla seni şikayet etmeye bile elim varmıyo o kadar eğlencelisin ki.. Keşke seni daha önce tanısaydım acayip kanka olurduk bence
o da size mi dert oldubanlandığım zaman dilimlerinde yapıyorum işlerimi malum burası en önemli mecra ya sizler için sizi yalnız bırakmayayım diyorum
arkadaş sizi çok yanlış anladı galiba
eşiniz şikayetçi değilse hiç de rahatsız olmayın derim ben, evine eşine dünyaları seren kadınları da çok okuduk burda. hayat müşterek ve siz hamile üstüne de çalışan bir bayansınız. eşiniz de siz de çalışıyorsunuz şartlar eşit..
hanımlar konum eskiKonuya ciddi şekilde yorum yapacaktım ama seviye yerlere inmiş.
Kadının kadına destek yerine köstek olmasını bir türlü anlayamıyorum..
Onun problemi canım. Ama fake üyelik alırken dikkat etmeli biraz banlanan fake üyeliklerinin profil fotoğraflarını kullanmamak gibi mesela.
yaw he hee ben oyum, o dediğinden sende İlber OrtaylıBen nerde akademisyenim dedim yaa konularımı da bir tarafından anlamışsın sjajaha. Sensin ezik ayrıca, oturup kim sana ne yazdıysa tek tek konularını inceleyip vurmaya çalışıyorsun yoksa bana ne yani burada milleti kışkırtarak eğlenmeye çalışan bir fake üye umrum olmaz.
Sevgili kk hanımları sizin desteğinize ihtiyacım var
Hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum ama kendimi sürekli eleştiriyorum bu aralar
Eşimle severek evlendik ve çok şükür güzel giden bir evliliğimiz var
Eşim sorumluluklarını yerine getiren, güler yüzlü ve hamuru yumuşak bir insandır
Ama ben çok tuhafım yani inanın kendi kendime öyle geliyorum
Sanki böyle yapmam gereken şeyleri yapamıyorum gibi geliyor beceremiyorum
Tuhaflıklarımı sıralayacak olursam ;
1. Karnımızı doyuracak kadar birşeyler yaparım ama ekstram yoktur mesala hep kolay basit yemekler yada dışarıdan yeriz
2. Misafiri severim ama her defasında benim için acayip stresli geçiyor, arkadaşlarımıza gittiğimizde çeşit çeşit ev yapımı şeyler yerken ben sık sık çağıramadığım gibi hep hazıra kaçıyorum geldiklerinde
3. Hiçbir gün evi şöyle köşe bucak temizleyemedim evim temizlikçi aldığım gün temizdir sonrasında eşim süpürür
4.Çamaşırı yıkarım ama ütüyü herkes kendi ütüsünü yapar
5. Bulaşıkları eşim dizer, ben tezgahı felan toparlarım
6. Erkenden uyurum (bu hamilelikten dolayı bu aralar)
7. Üniversitede çalışıyorum işlerim ağır tez denemem var bir bayanın gücünün yetmeyeceği şeyler olduğu için bide hamilelik olunca onuda eşim yükleniyor ve bir çok sayamadığım şey....
Kendimi hiç bir işten anlamayan, beceriksiz ve kendi çalışmasını bile eşine yıkan bir kadın gibi hissediyorum
Tek iyi yapabildiğim şey okumak bu dünyada başkada maharetim yok
Bazen eşime çok mu yükleniyorum diye vicdan azabı çekiyorum.
Bide bebeğim olunca nasıl olurum bilmiyorum
Not: Ev işlerine temizlikçi al diyebilirsiniz ama alıyorum zaten fakat her zaman evde olmuyoruz benim denemem şehir dışında olduğu için evde olduğumuz günleride temizlikçi ile geçirmek istemiyorum
AHH TATLIM MAALESEF O ŞEREFE NAİL OLAMAYACAKSINIZ ÇÜNKÜ SAYENİZDE BİRAZDAN TEMELLİ GÖNDERİRLER BENİ
Ama hak eden herkese hak ettiği herşeyi söyledim ya şimdi onlar düşünsün kanka
yaw he hee ben oyum, o dediğinden sende İlber Ortaylı
sizin yüzünüzden işlerimle ilgilenemedim ama haddini bilmeyene bildirmek de benim işim
yok bence hiç korkma kanka ben seni bi kere bile şikayet etmedim bence kimse de etmemiştir çünkü senden daha eğlenceli bi fake hesap görmedi bu kk bu güne dek.. Bence biz takılırız beraber bundan sonra.. Ay pardon ama sen eziklerle takılmıyodun.. Ama ben aşarım kendimi diye düşünüyorum senle olan dostluğum beni bayaa geliştirirAHH TATLIM MAALESEF O ŞEREFE NAİL OLAMAYACAKSINIZ ÇÜNKÜ SAYENİZDE BİRAZDAN TEMELLİ GÖNDERİRLER BENİ
Ama hak eden herkese hak ettiği herşeyi söyledim ya şimdi onlar düşünsün kanka
düşünmüyorum canım hamilelik ruh halinden galiba arada bir takılsamda çok şükür hayat bir şekilde ilerliyorbence bunları hiç düşünme, doğacak bebeğine odaklan onu da stres altına sokarsın canım. bebeğin sağ salim doğsun gerisini yola koyarsın.
yok bence hiç korkma kanka ben seni bi kere bile şikayet etmedim bence kimse de etmemiştir çünkü senden daha eğlenceli bi fake hesap görmedi bu kk bu güne dek.. Bence biz takılırız beraber bundan sonra.. Ay pardon ama sen eziklerle takılmıyodun.. Ama ben aşarım kendimi diye düşünüyorum senle olan dostluğum beni bayaa geliştirirMalum biz okula falan da gidemedik ailemiz de yoktu anca bu kadar olduk idare et
öyle polyanna olursan ilerler tabidüşünmüyorum canım hamilelik ruh halinden galiba arada bir takılsamda çok şükür hayat bir şekilde ilerliyor
düşünmüyorum canım hamilelik ruh halinden galiba arada bir takılsamda çok şükür hayat bir şekilde ilerliyor
sabahtan beri aynı şeyi düşünüyorum.ayşe nerde ya gelsin öpücem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?