Beceriksizin tekiyim :(

tamam kanka sağol haber verdiğin için al işte akademisyenim diye geçinen ama iki lafı bir araya getiremediği için daha bir iş bile bulamayan eziğin teki buraya da geldi
passi valla seni şikayet etmeye bile elim varmıyo o kadar eğlencelisin ki.. Keşke seni daha önce tanısaydım acayip kanka olurduk bence

Konuya ciddi şekilde yorum yapacaktım ama seviye yerlere inmiş.
Kadının kadına destek yerine köstek olmasını bir türlü anlayamıyorum..

tamam kanka sağol haber verdiğin için al işte akademisyenim diye geçinen ama iki lafı bir araya getiremediği için daha bir iş bile bulamayan eziğin teki buraya da geldi

Ben nerde akademisyenim dedim yaa konularımı da bir tarafından anlamışsın işim gücüm de var gayet sjajaha. Sensin ezik ayrıca, oturup kim sana ne yazdıysa tek tek konularını inceleyip vurmaya çalışıyorsun yoksa bana ne yani burada milleti kışkırtarak eğlenmeye çalışan bir fake üye umrum olmaz.

passi valla seni şikayet etmeye bile elim varmıyo o kadar eğlencelisin ki.. Keşke seni daha önce tanısaydım acayip kanka olurduk bence
AHH TATLIM MAALESEF O ŞEREFE NAİL OLAMAYACAKSINIZ ÇÜNKÜ SAYENİZDE BİRAZDAN TEMELLİ GÖNDERİRLER BENİ
Ama hak eden herkese hak ettiği herşeyi söyledim ya şimdi onlar düşünsün kanka

Konuya ciddi şekilde yorum yapacaktım ama seviye yerlere inmiş.
Kadının kadına destek yerine köstek olmasını bir türlü anlayamıyorum..
hanımlar konum eski
arkadaş kendi konusu kapatılınca bana buradan saldırıyor malesef

yaw he hee ben oyum, o dediğinden sende İlber Ortaylı
sizin yüzünüzden işlerimle ilgilenemedim ama haddini bilmeyene bildirmek de benim işim

bence bunları hiç düşünme, doğacak bebeğine odaklan onu da stres altına sokarsın canım. bebeğin sağ salim doğsun gerisini yola koyarsın.

AHH TATLIM MAALESEF O ŞEREFE NAİL OLAMAYACAKSINIZ ÇÜNKÜ SAYENİZDE BİRAZDAN TEMELLİ GÖNDERİRLER BENİ
Ama hak eden herkese hak ettiği herşeyi söyledim ya şimdi onlar düşünsün kanka
yok bence hiç korkma kanka ben seni bi kere bile şikayet etmedim bence kimse de etmemiştir çünkü senden daha eğlenceli bi fake hesap görmedi bu kk bu güne dek.. Bence biz takılırız beraber bundan sonra.. Ay pardon ama sen eziklerle takılmıyodun.. Ama ben aşarım kendimi diye düşünüyorum senle olan dostluğum beni bayaa geliştirir Malum biz okula falan da gidemedik ailemiz de yoktu anca bu kadar olduk idare et

özür dilerim ama ben ettim şikayet

düşünmüyorum canım hamilelik ruh halinden galiba arada bir takılsamda çok şükür hayat bir şekilde ilerliyor
öyle polyanna olursan ilerler tabi neyse kime neyi anlatıyorum ya herkesin algılaması, kapasitesiyle alakalı boş boş konuşan ve sadece hayal dünyasında mutlu olan insanlara ne anlatılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…