BEDDUA TUTARMIŞ

Efthymia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
157
90
13
33
Kızlar önceki konumu bilen bilir, Annem ve abim tarafından haksızlığa uğradım. Eşimin nişanlıyken bana hediye ettiği laptopımı çaldı abim, annem konuyu babama açtım diye eşimin yanında bana ağza alınmayacak sözler dedi. Bu karın deli, Defolup gidin evimden vs vs Dün şehir dışına düğüne gitti bir kaç hafta olmayacak diye seviniyordum, giderken herkesle vedalaştı ben hariç. Bir an içimden seni Allah'a havale ediyorum dedim. Ve şok gece bağrış çağrışla uyandık kolu kırık bir şekilde geldi, yolda kaza olmuş tır bunlara çarpıp kaçmış, araba o kadar haşat olmuşki bari dönüp cenazeleri çıkartalım arabadan demişler. akrabasının arabasıyla gitmişlerdi çoluk çocuk. Kimsenin burnu bile kanamamış annem dışında. Kolu ve bir kaç yerinde kırık var. Oturdu ah vah ederken kim bana beddua etti ki böyle oldum... dedi. Allah'ım gidecek annemin evinden başka yerim yoktu, sana açtım kollarımı yardım dedim, seninde mi bu kadar gıpta damarına dokundu...

Son düzenleme:
oglum 10 aylıkken bakıcı degistirmeye karar verdik kadın sigara içmişti annemi cagırdım baska bir kadını bekliyoruz baslama tarihi biraz gecti. calısmak zorundaydım maddi olarak zor durumdaydık. annem her 3-4 günde bir ben gideyim artık sıkıldım kaynanan gelsin yeter diyordu ben köye gidecegim hava alacam diyodu.acıklıyodum olmuyodu .ben zaten üzgündüm çocuk kime bırakacagım diye.
kaynanamda zatn önce geldi kaldı isleri vardı oan gelemzdi
heran gidecem ben diyecek diye cok tedirgin oluyordum. babam arıyor hemen gel diye . bir gün yine aradı iki gün sonra gel diye annemde geldi bana söyledi . cıldırdım ben senin evladın degilmiyin dedim su bebegi görmüyomusun dedim ne istiyosun dedim. hiçmi acıman yok geldiğinden beri gidecegim diyorsun dedim senin için bir babam bir köy önemli al dedim git cok güzel yasa dedim . agladım felan. lohusalıktada sezeryanlıyken böyle yaptn dedim ozmanda zoruma gitmişti ben hizmetcimim demişti ben hareket edemezken .biraz gecince gitti kaynnmgil geldi

sonra iki ay sonra gittik iki ay zehir olmus ona babama sürekli aklında baban beni aldattımı kuskusu . kavga etmişler köy dar gelmiş yetmedi bir yıldır anlamlandırılamayan huzursuzlukları var. simdi diyoki babanla o köye gidip nasıl cekicem köyü.

pişmanm bedduada ettim simdi duada ediyorum ama basa geldi bikere

Allah'ım gidecek annemin evinden başka yerim yoktu, sana açtım kollarımı yardım dedim, seninde
savaşta çıkar için ölen milyonlarca masum var o masumları öldürene neden birşey olmuyor
Neyse neye inanmak istiyorsanız inanında
Şunuda bilin dünya hiçbir zaman adil olmadı olmayacak

İnsanın yüreği gitmez bedduam tuttu demeye. Ne bileyim tövbe edin derim, ya anneniz ölseydi? Bi laptop için değer miydi?
Bakınız önceki konumu okumamışsınız sanırım, lağtopla alakası yok. Annem eşimin yanında namusuma kadar laf etti çok kırgınım, içim soğudu

O laflar edildiği anda neden çıkıp gitmediniz? Kocaman yetişkin evli barklı insanlarsınız. Madem hazmetmek zordu, beddua edecek kıvama geldiniz ve dahi tuttuğuna inanıp Allah'ın tarafınızda olduğuna ikna olacak kadar zorunuza gitti; nasıl oluyor da o evdesiniz?

Arkadaş evli barklı insansın bu şekilde bedduadır ahtır şunu dedi bunları çektirdi işlerine gireceğinize evden çıkın gidin bidaha da ne arayın ne sorun.Hadi anneniz normal değil de siz daha ne demeye bu işlerin içinde olmaya devam ediyosunuz? Sizin de kavgadan hoşlanan bi tarzınız var bence.Bu kadar seviyesizleşip işi cennet mahallesi kavgasına çevirmeye gerek yok.

Yurtdışına çıkacağız, vize bekliyoruz, bu kısa süre zarfında ailem yardımcı olmak istedi bir ayda dahi olsa kira ödememizi istemediler son 1 ayımız beraber geçsin özleyeceğiz dediler annemde ilk başlarda sıcak karşılıyordu ama ucu oğlunun hırsızlığına dokununca sindirmemi istedi, ben tek başıma çeyizimi aldım, babam benim üstümden kredi çekti onu dahi ödüyorum ödemediği için, artık yeter demekle ben kötü oldum. Ayrıca paramız yok otel ya da apart tutacak. İkimizde kredi ödüyoruz çok borçluyuz

Siz o evde kaldıkça beddua da dönüp dolaşıp size gelecek gibi .

Amcam çok hayırsız evlattı. Babannemi döven, oğlunu döven, dolandırıcılıkla ne paralar yiyen, pavyonda duran, içki alan, eşini döven aldatan, yalancı ve daha çok şey yapan biri. Öz annesini sokağa atıp para bulduran biriydi. Babannem hep tırın aldında kalasın öl dedi hep. Yıllarca. Ben hiç inanmadım öleceğine. Babannem çok kötü şeyler yaşadı. Amcam 7 ay önce traktörün altında kaldı hayatını kaybetti. O kadar çok kul hakkı var ki. O zaman anladım beddua kabulüne.

başta bu konuya göre yorum yapacaktım 'insan abisine nasıl böyle der' diye ama önceki konunuzu okudum şok oldum
siz nasıl o evde duruyorsunuz.kovmuşlar sizi ahlaksız sözler sarfetmişler
ve siz hala ordasınız.tamam sizi geçtim artık da eşiniz nasıl tepki koymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…