savaşta çıkar için ölen milyonlarca masum var o masumları öldürene neden birşey olmuyorAllah'ım gidecek annemin evinden başka yerim yoktu, sana açtım kollarımı yardım dedim, seninde
Haklısınız bana döndüHala o evdesiniz..
Şimdi kolu kırıldı hasta diye iyice size bik bik yapar,bedduanız sizi bulmuş olmasın da
Bakınız önceki konumu okumamışsınız sanırım, lağtopla alakası yok. Annem eşimin yanında namusuma kadar laf etti çok kırgınım, içim soğuduİnsanın yüreği gitmez bedduam tuttu demeye. Ne bileyim tövbe edin derim, ya anneniz ölseydi? Bi laptop için değer miydi?
Okumadım ama ne olursa olsun ölüm çok farklı bir şey.Bakınız önceki konumu okumamışsınız sanırım, lağtopla alakası yok. Annem eşimin yanında namusuma kadar laf etti çok kırgınım, içim soğudu
Yurtdışına çıkacağız, vize bekliyoruz, bu kısa süre zarfında ailem yardımcı olmak istedi bir ayda dahi olsa kira ödememizi istemediler son 1 ayımız beraber geçsin özleyeceğiz dediler annemde ilk başlarda sıcak karşılıyordu ama ucu oğlunun hırsızlığına dokununca sindirmemi istedi, ben tek başıma çeyizimi aldım, babam benim üstümden kredi çekti onu dahi ödüyorum ödemediği için, artık yeter demekle ben kötü oldum. Ayrıca paramız yok otel ya da apart tutacak. İkimizde kredi ödüyoruz çok borçluyuzO laflar edildiği anda neden çıkıp gitmediniz? Kocaman yetişkin evli barklı insanlarsınız. Madem hazmetmek zordu, beddua edecek kıvama ve dahi tuttuğuna inanıp Allah'ın tarafınızda olduğuna ikna olacak kadar zorunuza gitti; nasıl oluyor da o evdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?