BEDDUA TUTARMIŞ

Paramız ve gidecek yerimiz yok , eşimi ikna ettim, apart ya da otele geçicez. Düğünde takılanların bir kısmını bozduracağım . Ama bu günlere de ÇOK ŞÜKÜR RABBİM.

Anneniz kaza yapti sizde bedduam tuttu diye sevindiniz mi allah korusun anneniz olseydi napacaktiniz

Yurt dışına çıkma olayiniz sonradan gelişti sanırım,yoksa 7 ay için çeyiz /eşya borcuna girmezdiniz diye düşünüyorum
Sonradan gelişti malesef, eşyalı ev tutmuştuk eşimin işinden dolayı ilk başta tek kazancımız harcaa borca girmemek oldu eşya konusunda

Anneniz kaza yapti sizde bedduam tuttu diye sevindiniz mi allah korusun anneniz olseydi napacaktiniz
bakınız ben sevindim diye bir kelime kullanmadım yanlış anladınız, durumu şöyle izah edeyim; mağdur durumdayım, mağdur edildim, gayri ihtiyari beddua ettim ki hiç hayatımda etmemiştim, ama benim bedduam tutacağını sanmam o kendisi yolculuğa çıkmadan önce bana çok büyük beddua etmişti muhtemelen o dündü. Ayrıca neden sevineyim , üzülmüyorumda tamamen nötrüm.

O senin annen bu duruma seviniyor musun ne ala memleket hem kocanla git milletin evinde otur hemde annen kaza geçirince sevin çok rahatsız oluyorsan kocanida al kiraya git

Bazen insan beddua ederken kendisini etkileyecegini de unutmamali.. felc kalip yatalak olsa cok eglenirdiniz, yurtdisi olayiniz da biter bir omur annenize bakardiniz artik.. ne kadar kotu sey yasamis olursaniz olun anneye edilen bedduayi anlayamiyorum kusura bakmayin.. beddua edecek seviyeye de gelirsem kopru altinda yatarim yine o evde kalmazdim su zamana kadar..

Gıpta damari ne alaka? O baska bi sey degil miydi?
Allah ve gıpta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…