Beddua

Şuanda bende sana yaşattıkları için onların acı çekmesini istiyorum. Evet çok üzülsünler çok çeksinler en az senin çektiklerin kadar.
Ama masum bir bebek cekmesin tabiki.
Ama şöyle düşün o insanlar bu acıyı hak etti. Ve Allah onlara bu acıyı verdi.
Belki sana cektirdiklerine karşılık belki yaşadıkları günahlarına karşılık. Belkide hiç biri.

Bebeğe çok üzüldüm gerçekten. Masum bir bebek olduğu ve ailesini seçemedigi için.
Cektikleri için.

Şuan gerćekten tarif edemiyorum düşüncelerimi.
Ama sen canını sıkma canım benim. Bu olayın en masumu ikinizsiniz.
Sende o bebek kadar masumsun.
Hiçbir şey senin suçun değil. Sen böyle bir beddua etmedin. Evet üzülsünler istedin. Ama bunun acısı o bebekten çıksın istemedin. Eger çekcekleri acı çocuklarındansa bunu onlara layık gören Allah.

Ben bunu kaçırdım sanırım. Ne zaman eski eşinizi sefil gördünüz. Bana da anlatın ben de rahatlayayım çünkü çok bilendim kendisine.[/QUOTE]
Mugenin esi mugeye defalarca mail atti sonra gormeye geldi pisman sefil halde mugede tokati basti yolladi geri

Allahım affetsin ama zina yoluyla olan çocuklara hep kötü şeyler oluyor ben çok gördüm çevrem de ya hayırsız oluyor yada ömrü az... sen ne yaptin ki canm kendini suçluyorsun sakın öyle bir gaflete kapılma Allah bilir işi rahat ol

Kendini bu kadar suçlayıp da bu psikolojiye hiç girme. Olacak olan buymuş demekki. Öyle ya da böyle sana ettikleri çıkacaktır umarım çocuktan çıkmaz. Onlar hakkında haber verenlerle iletişimini kesmelisin bence çünkü seni çok kötü etkiliyor.

Ya açıkçası üzüldüm ah uh yazık yazamayacağım,iyi olmuş sevindim bile diyebilirim.
Kendini suçlu hissetmene gerek yok,etme bulma dünyası.
Söz konusu masum bir bebekken nasıl sevinebilir insan? En az müge kadar masum o bebek. Umarım sağlıkla dünyaya gelir.

Müge takdiri ilahi diye bir şey var. Bunun önüne geçemezsin. Seninle bir alakası yok durumun.

Sizin kadar vicdanlı birini aldattiklari için yaşıyorlar ne yasiyorlarsa. Sizin ah etmenizle ya da bedduanizla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Beddualarim tutsa eski sevgilim firdevs hanıma dönmüştü Eski eşle ilgili merak isteği zamanla geçecektir. Siz apar topar bosanmistiniz galiba , sindirmek zaman alır tabiiki. Kendinize kizmayi bırakın. Onlar sizi çok mu düşündü. Elbetteki evlatlarından çıkmasın , belki iyilesecektir bebek.

Ben sevinebiliyorum demek ki,benim düşüncelerimi vicdanımı sorgulamak size mi düştü?

bütün konularını okudum. kusura bakma canım senın yerıne benım içimin yagları eridi... yaptıklarının bedelini bir sekılde sınanarak ödeyeceklerdi. ister evlatla ister başka bir seyle orasını allah bilir. kesinlikle acımadım sizin yerınızde olsam bir güzelll keyif pastası yerdim daha dursunlar beklesinler bunlar iyi günleri herkes yaptıgının bedelını ödesin. o hayatına sizle evliyken giren kadın demeye binbir şahit olan insan görsün yaşasın...
kendinizi suçlu hissetmeyin ne yasıyorlarsa allahtan.

Kendine dert arama senin istemenle o bebeğe bir şey olacak değil. İlahi adalet olacağı varmış demek ki.
Sana haber uçuran kişiyi de hayatından çıkar yoksa geçmişe bağlı kalırsın.

Müge baZen diyorum leyla ile mecnun dizisinin finaline bağlanacak mevzu. :)

İYİ İNSANLAR masum bir meleğe ah etmez ondan çıksın bana çektirdikleri demez. İYİ İNSANLAR bebekte sorun olabileceğini duyduğunda üzülür oh demez.
Senin iyi bir insan olduğunu düşünüyorum çünkü kendine dert etmişsin bunu. İçini ferah tut onların ki ayrı bi sınav.

' uzun yazdim okumayin diye" mi.
Sapsal mugemizsin sen bizim ya.

Kuzucum kendini kotu hissetme.
Sen beddua etmedin.
Sen bu olanlari " Allah evli bi adami ayartip kendine koca yapanlarin yanina koymaz" diye dusun.
Sen " Allah helali varken baskasina bakan erkegin yanina koymaz' diye dusun.
Bu demek olmuyorki onlarin cezasi " mugeye hayati zindan ettiniz alin size bela".
Hayir.
Bu kisa ve net, insanlar kendi hatalarinin bedelini oder demek oluyor.

Ve o arkdasada soyle yapmasin bidaha boyle seyler. Onlardan haber getirmesin sana. Su an kendini nasil hissettigini anlat ve rica et ilk ve son olsun bu haber ucurusu.

Katiliyorum 100%
Bebekler ölunce cennete ucar.
Belkide bu dunyaya o iki ucube insanin kirli pis ask meyvesi olmak icin gelmek istemiyor hic.
Ben sahsen Allahim onlarin kucagina vermeden hemencecik geri yanina alsin isterim.
Arkdasin dedigi gibi ben boyle bi anne baba istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…