Ben 32’den sonra dökülmeye başladım. Bir de üstüne 35’te boşanınca. Evliliğimin son 2 senesi, uzatmaları oynadığımız günler çok korkunçtu. Ha boşandık, ha devam ettik derken en sonunda boşandık. Boşandıktan 1 sene sonrası da çok travmatikti. Ee stres ilk bedende patlat veriyor. 3 dişim döküldü, implant yaptırdım. Diş eti çekilmem oldu. 7 cm polikistik overim oldu, laparoskobiyle aldılar. Zehirli guatr oldum, nerdeyse gözlerimi kaybediyordum. Şu an haşimatoya döndü. Vücudum kendini düşman biliyor, antikorlar birbirine saldırıyormuş. Bel fıtığım başlandı. Asla ilaçlarla geçmiyor.
38 yaşında 2. Evliliğimi yaptım. Yavaş yavaş hayatım iyiye gidiyor derken Geçen sene babam vefat etti. Yüzümde vitiligo oldu. Tüp bebek tedavimde rahmimde yapışıklık olduğunu tespit ettiler. Histeroskopi oldum. Bu arada 40 yaşıma yaklaşırken yumurtalarım kalitesizmiş gençleştirmek vaadiyle Prp yapıldı.
neyse şu an hamileyim. İnşAllah bebeğim hem kendi sağlıklı doğar, hem bana da sağlık verir. Yaşımdan dolayı riskli gebelik taşıdığım için günde 5 ilaç, 3 fitil, 1 kalçadan, 1 koldan iğne vuruluyorum.
Eşimle aynı yaştayız kendi dipçik gibi. Sen 50’de nasıl olacaksın acaba diye endişeyle bakıyor
Bu hayatta çok gam yapmayacaksın.
38 yaşında 2. Evliliğimi yaptım. Yavaş yavaş hayatım iyiye gidiyor derken Geçen sene babam vefat etti. Yüzümde vitiligo oldu. Tüp bebek tedavimde rahmimde yapışıklık olduğunu tespit ettiler. Histeroskopi oldum. Bu arada 40 yaşıma yaklaşırken yumurtalarım kalitesizmiş gençleştirmek vaadiyle Prp yapıldı.
neyse şu an hamileyim. İnşAllah bebeğim hem kendi sağlıklı doğar, hem bana da sağlık verir. Yaşımdan dolayı riskli gebelik taşıdığım için günde 5 ilaç, 3 fitil, 1 kalçadan, 1 koldan iğne vuruluyorum.
Eşimle aynı yaştayız kendi dipçik gibi. Sen 50’de nasıl olacaksın acaba diye endişeyle bakıyor