- 20 Ocak 2010
- 47.382
- 176.632
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet böyle gidecekse inkar etmek de sızlanmak da manasız haklısın. Tabi ki engellemeye çalışacağım fakat beden de en nihayetinde bir makine ve eskiyor, bozuluyor. Yüzleşmek ağır grldi sadece.Muhakkak geçiriyor,rahatlatıyor orası kesin.Ama o da biyere kadar.
Şaka bir yana Allah dermansız dert vermesin.İnan kabullenince katlanması daha kolay oluyor.Tadını çıkarabilirsen unutuyorsun.Pasifize ediyosun.
Bir yerde okumuştum. “ Kendimi akran sandığım gençlerin bana teyze diye hitap etmesiyle yaşımla yüzleştim” yani bişekilde bizimle birlikte artık.
Bu arada şuan hatırladım.Kaşlarım artık eskisi gibi orangutan bolluğunda çıkmıyor. Kendim alıyorum artık.![]()
Ben bu hareket olayını gündemime alayım. Bu sene hukuk bölümüne başladım. Ha bire kitap okuyorum. Eskiden yürüyüş yapardım şimdi onu da bıraktım. Fakat evet hareketsizlik kemiklerin tabiri caizse yağlanmasına fırsat tanımıyor.Hareketsiz yasiyor olabilir misiniz? Ben bu hastalik başladiginda psikolojik olarak evde sporu ihmal etmistim ve belim, gogsum vs sagim solum agrimaya baslamisti.
Tekrar yogaya, spora dondum ve agri filan kalmadi.
Ama deniz balığı da bulamıyoruz ki, hep çiftlik, o da zararlı.OMEGA 3 için balık tüketin, hap olarak değil. Sahtesi çok olan bir vitamindir.
Peki plates yöntemlerini detaylı nerden öğrenebiliriz?Muhakkak deneyin şuan bile plates yaparken yazıyorum size![]()
Bildiğim kadarıyla evet. Üniversitede ev arkadsşım yağmur yağarken ağlardı bacaklarının ağrısındanOncelikle çok geçmiş olsun .Spor konusuna katılıyorum ,düzenli egzersiz yaparsanız bir parça rahatlarsiniz.
Konu ile alakasız olucak ama şu an bacaklarım ağrıyor şiddetli bir şekilde uyutmadi beni .Yağmurdan iki gün önce böyle oluyor . Ben romatizma hastasıyim bu durumda değil mi ? Yani hiç bunun için doktora gitmedim aslında .Tedavisi var mı onu da bilmiyorum.30 yaşına girince pandemi ile beraber yirmili yaşlardaki enerjimi özler oldum resmen .
Ama deniz balığı da bulamıyoruz ki, hep çiftlik, o da zararlı.
Bir yüz yıl önce yaşamak lazımmış.
Balık çok önemli ama özellikle kilciklarini ayıklayıp her defasında acaba kilcik kaldı mı boğazlarına takılır mı korkusuyla geçen bir yemek macerasından sonra yok fazla almam diyorum da olmuyor tabi.Düzenli tüketmek lazım.Ama deniz balığı da bulamıyoruz ki, hep çiftlik, o da zararlı.
Bir yüz yıl önce yaşamak lazımmış.
Haklısınız. Teşekkürlermevsiminde bulabilirsiniz, balık yağına dikkat edin bozuk balıktan balık yağı hapı yapıyorlar. Bilinen markalardan ve güvenliğiniz yerden alın, ucuza kaçmayın bu konuda.
Youtube den öğrenebilirsiniz ben hem ınstagramdan hemde youtube dan takip ediyorm, çok faydalı oluyor benim için, muhakkak araştırın derim çok fazla video var..Peki plates yöntemlerini detaylı nerden öğrenebiliriz?
Vitamin, magnezyum ve kalsiyum değerlerinizi ayrıca ölçtürdünüz mü? Bazı vücut ağrılarının nedeni bunlar olabiliyor, bu ihtimal de çok akla gelmediği için kontrol yapılmıyor.33 yaşımdayım. Artık metabolizmanın yavaşladığı, vücudun yorgunluklara üzüntülere verdiği tepkinin daha belirgin olduğu yaşlar başladı sanırım. En azından benim için öyle oldu. Geçen seneye dek hep çok sağlıklı biri oldum. Ömrümde çektiğim baş ağrısı sayısı beştir (5). Doktora gitme sayım da yine geçen seneye kadar tek haneli rakamlarla ifade edilebilir sayıdaydı. Her sabah duş alır bir Allah’ın günü kurutmadan dışarı çıkar ve bu yüzden minicik kadar bile bir rahatsızlık yaşamazdım. Kolay kolay üşümezdim bu yüzden grip ve nezleyi pek tanımazdım. Hem ruhsal hem biyolojik olarak gerçekten güzel bir 32 sene geçirdim. Geçen yıl kontrole gittiğim kadın doğumcuda 25 cm lik myomum olduğunuöğrendim. Aynı sene myomum sıkıştırdığı bağırsaklarımın sıkıntısı yüzünden ciddi sorunlar yaşadım kilo almaya başladım. Ameliyat oldum. Dizlerim ağrımaya başladı. Fazla kilolardan kurtuldum fakat ağrılarım azalmadı. Genellikle merdiven inerken ve çıkarken kendisini hissettiren bir ağrı. Zaman zaman bazı kemiklerim ağrıyor. Bir yeri ciddi bastırarak ovalasam ertesi gün el bileğim ağrıyor. Ağrıyor da ağrıyor arkadaşlar. Bazı hastalık ve hasta sahipleri için çok şımarık yakınmalar farkındayım ve herkese şifa ve sabır diliyorum gerçekten. Fakat bu tersine akış moralimi bozmaya başladı. Ruhum dinç olabilir ama bedenim gıcırdamaya başladı. Acaba yavaştan hastalık hastası mı olmaya başladım yoksa benim gibi düşünen yahut bunu yaşayıp gidişatını değiştiren birileri var mı sormak istedim.
Derdimi beğenmeyip 'o zaman doktora gideceksin biz napalım'diyecekler için Zeynep ergül 'den gelsin,
'Beni kınayan benim köyneğimi giysin.'![]()
Bakacağım mutlaka çok teşekkür ederim :))Youtube den öğrenebilirsiniz ben hem ınstagramdan hemde youtube dan takip ediyorm, çok faydalı oluyor benim için, muhakkak araştırın derim çok fazla video var..
Ne demek , plates sağlık demektir bunu bizzat uygulayarak öğrendimBakacağım mutlaka çok teşekkür ederim :))
Bu yorumu bekliyordum. Evet tabi ki sürekli 18 bedeninde kalamayacağım. Fakat ben sağlıklı olmak için hiçbir çaba harcamadan sağlıklı yaşadığım için sanırım çaba harcamaksızın geri dönsün istiyorum. Ama böyle bir örnek gördüğüme sevindim44 yaşındayım. Ben de tam tersi oldu; 30 öncesi migren krizleri sürekli boğaz idrar yolları enfeksiyonları sindirim sistemi sorunlarıyla geçti. 30 dan şekeri gluteni bıraktım bol su içmeye yoga pilates yapmaya başladım. Aşırı stresli mobbingli uzun çalışma saatli zor bir işim olmasına rağmen son yıllarda çok daha sağlıklı ve dinçim. Yediklerine vücut hareketliliğine ve ruhsal zihinsel olarak kendine özen göstermene bağlı diye düşünüyorum. Tabii mi mezara dikine girmeyeceğiz yavaş yavaş vücut azalacak ama sizin yaşınız bunlar için çok genç. Yaşlanıyorum böyle oluyor diye kabullenmeyin mücadele edin
Hastanede rutin kontrollerimiz oluyor altı ayda bir. Bu tahlilleri de ekliyorum her seferinde evet.Vitamin, magnezyum ve kalsiyum değerlerinizi ayrıca ölçtürdünüz mü? Bazı vücut ağrılarının nedeni bunlar olabiliyor, bu ihtimal de çok akla gelmediği için kontrol yapılmıyor.
Kesinlikle katılıyorum, kendinizi dinlemeye başlarsanız hastalık hastası olursunuzKızlar Allah aşkına 30lu yaşlarınızda yaşlılık alametlerimi bulmaya başladınız. 40 yaşındayım. Geçen seneye kadar kendimi genç kız gibi hissederdim. Beden sağlığı ve görüntü olarak hala öyleyim ama depresyondan dolayı bu yıl ruhen çöktüm. Lütfen silkelenin kendinize gelin. Şimdi böyleyseniz ömrümüz olursa 60 yaşlarınızda nasıl olmayı düşünüyorsunuz. Hatta 60 bile genç deniyor günümüzde. O derece yani.