- 11 Nisan 2021
- 223
- 635
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada yasaklar yok öyle sıkı.
Geçen zaten öyle idim corona olduğumu düşündüm . Test yaparsın dedi. Yani öyle biri![]()
Siz Türkiye de değil miydiniz
Yani Cumartesi saat 16 ya hastaneden ne randevusu alınıyor
Gece MR randevusu vs var da madem önceden alınmış ilk sorduğunda neden saati bilmiyor
Cumartesi misafir gelme ihtimali mi var
Yani birisi bana “Cumartesi misafirim gelmezse olur” dese, bahane uyduruyor derim malum korona
Götüremem deseydiniz başta oğlunu uyumanızı misafiri vs karıştırmadan dümdüz götüremem diyecektiniz
Yani çok zor olmasa gerek ortalıkta virüs var o tarz ortamlara girmek istemiyorum demek
Bir de uzun sürecek demişsiniz nedir bu uzun sürecek hastahane işlemi iki oğlu beklesin başında
Ya da atlasın taksiye gitsin bir biz mi garibiz ya her işimizi kendimiz görüyoruz
Mr randovusu bile uymuyor saatlerce olunucak bir işlem değil.. beklemesi gerekiyormuş uzun saatler nasıl bir işlem anlamadım aklıma fizik tedavi geliyor ama onuda hafta sonu veren hastane varmı bilmiyorum..oğluna kiyamiyormus hanfandide oğlundan hoşlandığı için bir temiz kullanıyor..Siz Türkiye de değil miydiniz
Yani Cumartesi saat 16 ya hastaneden ne randevusu alınıyor
Gece MR randevusu vs var da madem önceden alınmış ilk sorduğunda neden saati bilmiyor
Cumartesi misafir gelme ihtimali mi var
Yani birisi bana “Cumartesi misafirim gelmezse olur” dese, bahane uyduruyor derim malum korona
Götüremem deseydiniz başta oğlunu uyumanızı misafiri vs karıştırmadan dümdüz götüremem diyecektiniz
Yani çok zor olmasa gerek ortalıkta virüs var o tarz ortamlara girmek istemiyorum demek
Bir de uzun sürecek demişsiniz nedir bu uzun sürecek hastahane işlemi iki oğlu beklesin başında
Ya da atlasın taksiye gitsin bir biz mi garibiz ya her işimizi kendimiz görüyoruz
Bulsun çünkü annesinin halleri onu istememeye kadar itici geldiO kadın oğluna başkasını bulur, çeyizinide sana düzdürür haberin olsun. Kadın senin niyeti anlamış, hizmetçi gibi kullanıyor ancak senide oğluna yakıştıramıyor. Boşuna kadına şirin gözükmek için ayak işlerini yapma, iki gün sonra arkandan konuşur , oğluma yaklaşmak için peşimde dolandı, yüz vermeyince gerçek yüzünü gösterdi diye haberin olsun.
Eee o zaman bahaneye ne gerek var bahaneye falan. Gelmiyorum de geç, neden canını sıkıyorsun. Zira böyle kendini kullandırmaya devam edersem bu hikayede üzülen sen olursun.Bulsun çünkü annesinin halleri onu istememeye kadar itici geldi
Kendinizi kullandirmamak için bahaneye değil hayir demeye ihtiyacınız var.Arkadaslar önceki konumda bana yardımcı oldunuz teşekkür hepinize.
Konu gene bu önceki konum olan bu yenge.Bana sürekli oğlunu överek belki kendini tatmin etmekten başka birşey bilmeyen annesi.
Geçen bana hafta sonu beni hastane randevum için götürür müsün diye sordu. Bende hafta sonları yorgun olduğum için geç kalktığımı söyledim. Bana “ randevunun saatini öğrenip sana söylerim tekrar” dedi. Resmen yapıştı yani. Bugün de “ randevum saat 16 da beni götürür müsün ?” diye sordu. Bende : Misafir gelirse gelemem” dedim. Kadın resmen : “ o saatte kimse gelmez” diyor. Neyse bende “ oğlun evde o götürse?” O da : “ arabası tamirde “ dedi.
Bende gerçekten kendimi kapana kısılmış gibi “ tamam” dedim. Ama dialog aklıma geldikçe hiç gitmek istemiyorum.
Yok yanlış gitmeye korkuyormuş oğlu izinde ve aynı şehirde olan abisine gidecekmiş. Çok sinir oldum. Birde bana “ ama evet diyorsan geleceksin yarı yolda bırakmak yok. Haber ver ben başımın çaresine bakayım “ diyor.
Ondan önce hep:” ben kimseden birşey istemem utanırım , her işimi kendim görürüm” diyordu. Şimdi de iki kere yardımcı olduk diye, baya utanmaz gibi oldu.
Aslında sevabına gitmek isterim ama bakıyorum kendi evladını sakınıp kıyamıyor yanına almaya, çünkü orada baya beklemesi gerekecek. Hep söyler zaten “ oğlum çok çalışıyor “ felan , sanki biz uyumaya gidiyoruz işe. bu da beni hem sinir ediyor hem üzüyor.
Kızlar bana gitmemek için bahane lazım. Nolur akıl verin .
Selamlar
Bence üzgünüm ama kadın sizi zaten gelin olarak düşünmüyor. Bu olayda iyice belli oldu ki sizi kullanmak için oğluyla göz boyamaya çalışıyor. Kendinizi kullandirmayin. Ben olsam bu tespiti yaptıktan sonra gururum yüzünden parmağımı bile oynatmazdim o kadın için.Beğendiğim adamın annesi. Kadın sanki oğlunun evlenmesini istemiyor veya çok itaatkar bir gelin istiyor.O his uyandı içimde. Soğudum