• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğim adamın

Ben eski konunuzu hatirliyorum, bu kadin sizi gelin olarak istemiyor ama etrafindan uzaklastirmakta istemiyo parmaginda oynatmaya calisiyor, ogluna heveslendirerek sizi kendine bagladi elinden geldigince kullanmaya calisiyo... ben sizin yerinizde olsam bu aileyle iletisimi tamamen keserim, o surekli ovdugu ogluna yaptirsin islerini, bu arada oglundan da bi halt olmaz ben sana soyliyim sen bunlari cikar hayatindan ...

Burada yasaklar yok öyle sıkı.
Geçen zaten öyle idim corona olduğumu düşündüm . Test yaparsın dedi. Yani öyle biri 😡

Siz Türkiye de değil miydiniz

Yani Cumartesi saat 16 ya hastaneden ne randevusu alınıyor

Gece MR randevusu vs var da madem önceden alınmış ilk sorduğunda neden saati bilmiyor

Cumartesi misafir gelme ihtimali mi var

Yani birisi bana “Cumartesi misafirim gelmezse olur” dese, bahane uyduruyor derim malum korona

Götüremem deseydiniz başta oğlunu uyumanızı misafiri vs karıştırmadan dümdüz götüremem diyecektiniz

Yani çok zor olmasa gerek ortalıkta virüs var o tarz ortamlara girmek istemiyorum demek

Bir de uzun sürecek demişsiniz nedir bu uzun sürecek hastahane işlemi iki oğlu beklesin başında

Ya da atlasın taksiye gitsin bir biz mi garibiz ya her işimizi kendimiz görüyoruz

Siz bu kadınla sürekli görüşüyorsunuz hatırladığım kadarıyla. Daha önce de bir yeğene bakmıştınız. O zaman beklentiniz olduğu için size dokunmadı kabul ettiniz baktınız. Şimdi beklentiniz kalmadı ve kadının isteği sizi rahatsız etti. Her gün her gün bir şey istemiyorsa götürün. Yok sürekli bir şey istiyor bıktım diyorsanız işim çıktı deyin götürmeyin

“ bugün misafirlerim gelecek kusura bakmayın götürmek isterdim ama müsait değilim. “
Bu kadar diyeceksiniz.
Hayır demeyi öğrenin hiç sorun yaşamazsınız.

müsait değilim, yada hastalık var hastaneye girmek istemiyorum bu kadar basit

O kadın oğluna başkasını bulur, çeyizinide sana düzdürür haberin olsun. Kadın senin niyeti anlamış, hizmetçi gibi kullanıyor ancak senide oğluna yakıştıramıyor. Boşuna kadına şirin gözükmek için ayak işlerini yapma, iki gün sonra arkandan konuşur , oğluma yaklaşmak için peşimde dolandı, yüz vermeyince gerçek yüzünü gösterdi diye haberin olsun.

Gece MR randevusu vs var da madem önceden alınmış ilk sorduğunda neden saati bilmiyor

Yani birisi bana “Cumartesi misafirim gelmezse olur” dese, bahane uyduruyor derim malum korona

Götüremem deseydiniz başta oğlunu uyumanızı misafiri vs karıştırmadan dümdüz götüremem diyecektiniz

Yani çok zor olmasa gerek ortalıkta virüs var o tarz ortamlara girmek istemiyorum demek

Bir de uzun sürecek demişsiniz nedir bu uzun sürecek hastahane işlemi iki oğlu beklesin başında

Ya da atlasın taksiye gitsin bir biz mi garibiz ya her işimizi kendimiz görüyoruz

Hollanda'da yaşıyorlar. Orada tedbirler gevşetildi sanırım.

Bak bu kadın seni çok fena kullanıyor. Gel torunuma bak, gel beni hastaneye götür...Bu ne canım! Hiçbir bahaneye ihtiyacın yok. Konuşmaktan çekiniyorsan hemen şimdi mesaj yaz. Haftasonu kişisel bir işim var, yardımcı olamayacağım, geçmiş olsun.

Bu insanlarla da mesafe koy arana.

Mr randovusu bile uymuyor saatlerce olunucak bir işlem değil.. beklemesi gerekiyormuş uzun saatler nasıl bir işlem anlamadım aklıma fizik tedavi geliyor ama onuda hafta sonu veren hastane varmı bilmiyorum..oğluna kiyamiyormus hanfandide oğlundan hoşlandığı için bir temiz kullanıyor..

bir de madem oğlu ile ilişki kurulacak

ara oğlunu araban tamirdeymiş anneni birlikte götürelim de

adam ya cidden arabası tamirde değilse açık verir gerçekten arabası yoksa başka çözüm üretir ya da seninle oturmak isterse gelir

annesinin bu tarz davranışından rahatsızsa da anneyi törpüler

O kadın oğluna başkasını bulur, çeyizinide sana düzdürür haberin olsun. Kadın senin niyeti anlamış, hizmetçi gibi kullanıyor ancak senide oğluna yakıştıramıyor. Boşuna kadına şirin gözükmek için ayak işlerini yapma, iki gün sonra arkandan konuşur , oğluma yaklaşmak için peşimde dolandı, yüz vermeyince gerçek yüzünü gösterdi diye haberin olsun.
Bulsun çünkü annesinin halleri onu istememeye kadar itici geldi

Valla bazen gerçekten anlayamıyorum. Biz bile kendimiz için çok zorunlu haller dışında hastaneye gitmiyoruz, gittiğimizde çift maske ve bir an önce çıkalım diye bakıyoruz, anksiyete oluyoruz, siz hiçbir yakınlığınız olmayan bir kadına ne bahane bulsam diye düşünüyorsunuz. Bahaneye gerek mi var, böyle bir ortamda??

Arkadaslar önceki konumda bana yardımcı oldunuz teşekkür hepinize.

Konu gene bu önceki konum olan bu yenge.Bana sürekli oğlunu överek belki kendini tatmin etmekten başka birşey bilmeyen annesi.

Geçen bana hafta sonu beni hastane randevum için götürür müsün diye sordu. Bende hafta sonları yorgun olduğum için geç kalktığımı söyledim. Bana “ randevunun saatini öğrenip sana söylerim tekrar” dedi. Resmen yapıştı yani. Bugün de “ randevum saat 16 da beni götürür müsün ?” diye sordu. Bende : Misafir gelirse gelemem” dedim. Kadın resmen : “ o saatte kimse gelmez” diyor. Neyse bende “ oğlun evde o götürse?” O da : “ arabası tamirde “ dedi.
Bende gerçekten kendimi kapana kısılmış gibi “ tamam” dedim. Ama dialog aklıma geldikçe hiç gitmek istemiyorum.

Yok yanlış gitmeye korkuyormuş oğlu izinde ve aynı şehirde olan abisine gidecekmiş. Çok sinir oldum. Birde bana “ ama evet diyorsan geleceksin yarı yolda bırakmak yok. Haber ver ben başımın çaresine bakayım “ diyor.
Ondan önce hep:” ben kimseden birşey istemem utanırım , her işimi kendim görürüm” diyordu. Şimdi de iki kere yardımcı olduk diye, baya utanmaz gibi oldu.

Aslında sevabına gitmek isterim ama bakıyorum kendi evladını sakınıp kıyamıyor yanına almaya, çünkü orada baya beklemesi gerekecek. Hep söyler zaten “ oğlum çok çalışıyor “ felan , sanki biz uyumaya gidiyoruz işe. bu da beni hem sinir ediyor hem üzüyor.

Kızlar bana gitmemek için bahane lazım. Nolur akıl verin .

Selamlar
Kendinizi kullandirmamak için bahaneye değil hayir demeye ihtiyacınız var.
Belli ki kadın oğlunu sizi kullanma aracı olarak kullanmış bugüne kadar. Ne sinsi insanlar var.
Bence arayın ve kusura bakma seni hastaneye goturemeyecegim deyin.bu ortamda herkes hastaneye en yakini ile gitmeli deyin ve kapatin.

Beğendiğim adamın annesi. Kadın sanki oğlunun evlenmesini istemiyor veya çok itaatkar bir gelin istiyor.O his uyandı içimde. Soğudum
Bence üzgünüm ama kadın sizi zaten gelin olarak düşünmüyor. Bu olayda iyice belli oldu ki sizi kullanmak için oğluyla göz boyamaya çalışıyor. Kendinizi kullandirmayin. Ben olsam bu tespiti yaptıktan sonra gururum yüzünden parmağımı bile oynatmazdim o kadın için.

Bundan sonra birine hayır demeye karar verdiyseniz düz "hayır" deyin,

-Beni haftasonu arabayla hastaneye götürebilir misin?
-malesef olmaz götüremem

neden diye sormaz çoğu insan, ama yüzsüzler sorar tabiki o zaman da götüremem kusura bakmayin diyeceksin bahane söylemek zorunda değilsin.
Bahane one sürmek karşı tarafın şöyle algilamasina sebep olur "bahaneyi halledersem evet e dönecek."
Yapma yani bahane sunma, sadece hayır de.

Bu arada 2 oğlu var hadi onlari gectim madem beklemesi uzun bir iş, bin taksiye git dönüşte de hastane önünde illaki taksi olur. Nasıl bi kafa yapısında bu insanlar anlam veremiyorum.

Back
X