Begenilmiyorum.

Yıka,tonikle , nemlendir cildini. Kaşlar için bakım yapan ürünlerden satın alabilirsin belki toparlanır.

Giyim kuşamınızı sadeleştirin evde. Karışık rengarenk giyinmektense siyah tayt basic oversize tek renk tişört giyebilirsiniz.

Kilo için kendi adıma şöyle yapıyorum. Ekmek tam tahıllı ya da çavdarlıdan alıp dilimlenmiş halde paketiyle buzluğu atıyorum. Yemek yapmaya vaktim olmadığında 1-2 dilim çıkarıp beyaz peynir- şekersiz fıstık ezmesi-kurutulmuş zeytin yağında baharatmış domates vs evde ne varsa aynı anda değil ama o an elime ne geçerse içine onu koyup yanında 1 fincan ıhlamur ya da günlük süt içiyorum.

Abur cubur kesinlikle almıyorum sadece yüzde 90 -80 bitter alıyorum.

Kuru kayısı ceviz fındık kuru üzüm kuru hurma arada bir şeyler yemek istersem bunlardan yiyorum.

Meyve elma-portakal-avakado-ananas dönüşümlü ve az az tüketiyorum.

Yoğurt bir kase mutlaka yiyorum. Hatta bazen evdeysem bir tencereye 1 kabak 2 havuç atıp haşlıyorum. Yoğurt zeytin yağı baharatlarla yiyorum.

Tarhana çorbam hep hazırdır, 10 dk da yapıveriyorum sağlıklı ve az kalorili. Ya da tam buğday makarna bir-iki avuç haşlayıp yoğurtlayıp yiyorum.

Dışarda yiyecek bir şey bulamazsam protein bar+1 kutu süt tüketiyorum.

Aslında seçimlerinizi değiştirerek çok rahat kilo verebilirsiniz diye düşünüyorum.
1.60 boya 48-53 arası ideal oluyorum. Şu an da 55-58 arası gidip geliyorum.

Ay nick çok tatlı ama tombikliği bu kadar içselleştirmeyin.O kilolar gidecek :)
Oğlanın yanında youtubedan evde yürüyüş videolarından yapabilirsiniz belki deneyin en azından en kötü squat yapabilirsiniz.Tabi ruh haliniz ve fiziksel performansınızı bilemiyorum ama hayat gayretten ibaret.
Rahatsızlığınız nedir o kısmı okuyamadım.troid vs. ile ilaçla düzenlenebilir.
İnternet engin bir kaynak sadece bu site üzenden bile 3 5 kilo yu metabolizmanıza bağlı bir hızda verebileceğiniz bir çok öneri mevcut.
kardeşiniz potansiyel bir gıcık ve çok saygısız.
Kaşlarınızı kaş kalemi halleder bence çok kötü değil.
Güne zorda olsa bakımla başlamayı nemlemdirici hafif ruj belki allık evde rahat ama hoş görüntü verecek kıyafetler giyip(tayt uzeri tunik gibi)deodorat, parfüm sıkarak başlamayı adet edinirseniz kendinizi daha iyi hissedip daha hızlı toparlanabilirsiniz.
Değişmek sizin elinizde olmuyorsa yeterince istemiyorsunuzdur.Sevgi ile kalın.

kaşlara hint yağı sürün demir eksikliği vs var mı baktırın microblading e gerek yok.

ayrıca annenize söyleyin kardeşinizi uyarsın. kocasının yanında aşağılamak da nedir? erkekler böyle şeylerden etkilenir siz bile etkilenmişsiniz.

kendinizi toplayın biraz bi çocuk verdiniz eşinize az mı bu yani elbet vücudunuz bi şaşıracak elinizden geldiğince bakımlı olmaya çalışın ama önce kendinizi güzel görün aynada ne güzelim diyin inanın dışınıza yansır

kardesiniz dalga geçiyorsa baksın yeğenine hergün 2 saat sizde gidip spor yapın, kendinizr bakın, çay kahve için madem
yok ben bakamam derse sesini kısıp otursun bi zahmet
uzaktan davulun sesi hoş gelir salmanız gayet normal

Cok tesekkur ederm gercekten cok guzel bilgiler yarin alisvers listemi hazirlayip ertesi gune boyle saglikli seyler dolduracagim evi

Ama.gercekten yalniz kalmis bir tombigim:) aksam dolabima baktimda evde giyecek hic kiyafetim yokmus(aslinda varda sigamiyorum kiloluyum die de kendime bisey almadm:) kotu giyiynimce kendimide hep kotu hissediyorum sanirim kaslardan once gidermem gereken daha ckk eksik var mesela az once girdim saclarimi taradim :)))) yarin esim yok gece oglum uyuduktan sonra leslie yapip maske yapicm insallah benimde before after fotom oluck amin:)))

D vitamini eksikligi baya var igne tedavisi gordum gene de yukselmedi sonra da gidemedm evet kardesim agir konustu annem kizdi uyardi ama ne care esim diliyle kirmamya dikkt eder beni sevdigini guzelsn demeyi bilir ama sunu da ekler kilo versen ck daha ii olur baska birseye de gerek kalmaz ama hareketleri beni artk begenmedigini bariz belli ediyor sahsen kardesim alay ederken laflarina dikkat et ben karimdan memnunum demesini beklerdm bide tup bebekle hamile kaldim dokuz ay igne vuruldum kolay bi gebelik olmadi o stres gerek psikolojimi gerek vucudumu cok etkiledi

Malesef ailem uzakta bir haftaligina gelmislerdi sadece o zaman bile iki saat degil yarim saat bakamadi durmuyor diyor.bana sabir dilemesini biliyorlar halimi goruyorlar kendileri dedi bu cock akillanana kadar sende bel flan kalmaz ama gel gelelim halimi gormelerine ragmen kalp kirmaktn da geri kalmiyorlar

erkekler kiloya takıntılı genelde. spor yapacak vaktiniz yoktur belki bebekle dans edebilirsiniz kucağınızda sağa sola yürüme gibi hareket harekettir. karbonhidratı azaltıp proteinli şeyleri arttırın yediklerinizde şekeri tamamen kesin çocuğa bir faydası yok zaten emziriyorsanız. bol su için hem süt yapar emziriyorsanız yine.

her öğün zeytinyağlı salata tüketmeye çalışın baya doyurucu oluyor yumurta et tavuk balık bakliyat gibi proteinli şeyler tüketmeye çalışın bu pahalılıkta zor ama. bir de karnınızı hafif içinize çekik tutmaya alışın hep az da olsa karın kaslarınız çalışıyor eğer doğum sonrası diastasis recti olduysa faydası olur özel korseler de var bunun için sanırım göbeği baya topluyormuş

Korse aldm canm bu instagramda cok meshur olan korseden ama masallah gobegimden iceri kacirdigini sirtimdan fiskirtti :)))) erkek haltercilere benzedim :)

Korse aldm canm bu instagramda cok meshur olan korseden ama masallah gobegimden iceri kacirdigini sirtimdan fiskirtti :)))) erkek haltercilere benzedim :)

ay onlar aşırı olabilir hamilelere özel olandan demiştim ben :)

sırtından nasıl fışkırtabilir yahu gözümde canlandıramadım sana öyle geliyo olmasın?

ay onlar aşırı olabilir hamilelere özel olandan demiştim ben :)

sırtından nasıl fışkırtabilir yahu gözümde canlandıramadım sana öyle geliyo olmasın?
Yok canm bildigin ust ic camasiri yerinden lop lop yag fiskirdi:) valla esimle gulmekten olduk oyle komik oldum sanki sirtimda gogus olustu :)

Yok canm bildigin ust ic camasiri yerinden lop lop yag fiskirdi:) valla esimle gulmekten olduk oyle komik oldum sanki sirtimda gogus olustu :)

o korseden değil. kilo fazlalığından ve sırt kaslarının azlığından. kilo verdikçe gider o. takmayın. pilatesle sırt ve arka bel kaslarınızı çalıştırabilirsiniz.

Evet malesef yaglarimdan oturu oldu:) bide biraz kucuk almistm kendimi ne saniyosam :)

aksine öyle korseler zararlı bence kan dolaşımını kesiyor. benim dediğim hani hamilelikte karın kasları zayıfladığından iç organlar ortadan öne doğru pörtlüyor. onu onarırsanız beliniz daha zayıf gözükür bu da biraz mekik çekerek ve yeni anneler için korseler var o organları geri içeri oturtan onlardan giyerek olur. ondan dedim

Estagfirullah evet aslinda birazda rahatsiligim yuzunden ama dikkat edebilsem azar azarda olsa veririm bi donem nu herbalife urunleri kullanmayi dusundum ama acikcasi korktum daha cok zarar verir diye cevremde kullandigini gordugum kimse olmadi cunku
Hiç gitme o işlere geriye fazlası ile alırsın metabolizmanı bozdugun da cabası. Ben karatay diyeti ile vermiştim kiloları. Hem öğün sayın da azalacağı için işin de azalacak mutfakta. Insulin direnci ve troidlere de iyi geliyor bu beslenme. Ama açıp kitabını okumalısın 12 tl bisey. Iyice bilgi sahibi ol kararlı olunca yaza hepsine yedirirsın dediklerini.

YouTube U aç izle 3 çocuklu gencecik aşırı bakımlı bi anne var hemde fazlasıyla zayıf bi elinde bebegi bi elinde rimeli takma kirpigine kadar takip bakımını yapio kaldiki 3 cocugununda yaşı küçük. Biraz bahane ediosunuz bence. Sikiya gelemiosnz gibi aslında yapamiorm dediğiniz herşeyi çok kolay yaparsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…