- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Önce Bi sakinleselim, destek almak güzel tabi neden olmasın ama bence kendi kendiniae bazı seylerin üstesinden gelirsiniz. Durduk yere catmayın adama, biliyorum canınız sıkkın ama Biraz sabır.Bugün kötü bir gün olmus anladım ama hergün böle gecmez. Güzel gecmesi için elinizden geleni yapın.Çocugunuzla iletişiminizi Biraz farklıkastırın. Oyunlarını değiştirin mesela oturun Bi düşünün neden bu cocuk bana bu kadar bagımlı gbi (anne değilim yanlıs anlamayın, nedir ne değildir bilmiyorum siz de sadece çözüm üretmeye calısın Die söylüyorum denemek lazım en azından =)Hissetmiyorum canim sanki hersey ustume geliyor iyi olmaktansa kotu oluyorum sanki git gide.yeni bir baslangic yapayim diyorum basima gelmeyen kalmadu ustte arkadasa yazdim hatta bunlarin gerginligiyle esime catiyorum gunlerdir evdeyim burnumu cikaramadim disari cunku hava berbat bulundugum ilce terkedilmis gbi sokaklar hep kopek ama saldirganlar hatta bazilari hastalikli artk oturdum bugun oglumla brlikte cocuk gbi agladm sanirim benim kuaforden once bi psikiyatriye gitmem gerek..
Kardesim gelmez unv. Sinavi var busene esim deseniz evde yemek yapabilmem.icim bakar sadece yarim saat spor vs desem asla kabul etmez malesef okadar anlayisli yardimsever bi kocam yok inanin hic anlasamadigim halde kayinvalideme bile kal yanimda bikac ay dedim o bile binbir bahane uretti kimsem yok . Ama elestirmek oldumu herkes ilk siraya diziliyor sagolsunHepsine birer rest çekin
kardeşine o zaman buraya geliyorsun yeğeninle günlük iki saat ilgileniyorsun ben o arada spor yapıp kuaföre gidiyorum diye söyleyin
Eşinizede aynı şekilde madem bakımlı olmamı istiyorsun cüzdanını açacaksın deyin
Sen her gün çocuğu yarım saat parka götüreceksin bende o ara kendim spor yapacağım
Birde çocuk niye bir saç taramana dahi izin vermiyor sürekli kucağınızda
2 yaşına girmiş artık canınıza yazık
Tamda tarif ettiginiz gbi.bunu soylrken acaba kotu annemi oluyorum diyorum utaniyorum ama gercekler bunlar biraz sakinlige yalnizliga kendimi bulmaya ihtiyacim var benim insan oldugum unutulmus sanki esime anlatiyorum ya ben beceremiyorum ya o anlamiyor kendi kardesiyle hamama gitti arkadaslariyla piknige gitti en azindan ise gitse muhabbet sohbet ediyor benim kendim icin yaptigim hicbirsey yok merkeze bile goturse bisi yapamiyorum eve erzak al cocugu oyun parkina gotur geri gel soyledigim zman ben de hicbirsey yapmiyorum diyor ama bi lavaboya girse yarim saatten asagi cikmaz ben on dk cikmasam direk kapiya dayaniyor hadi diye..Sizin kendinize ait zamana ihtiyacınız var
Dediğim gibi günde yarım saat bile olsa dışarı çıkıp hava almanız lazım en azından bebeksiz olarak
Aşırı bunalmışsınız
Oglumda yalnizliktan bana bagimli gecenlerde mesela esimin ailesi gelmisti onlarla cok guzel vakit geciriyordu beni unutmustu yapismiyordu.oda burada cok skliyor inanin evi oyun parki gbi yaptim bi odasini kaydiragina kadar var ama ben ucunda oturmadigim surece oynamaz biara dedim sisme bebegimi yaptirip koysammi acaba ucuna :)Önce Bi sakinleselim, destek almak güzel tabi neden olmasın ama bence kendi kendiniae bazı seylerin üstesinden gelirsiniz. Durduk yere catmayın adama, biliyorum canınız sıkkın ama Biraz sabır.Bugün kötü bir gün olmus anladım ama hergün böle gecmez. Güzel gecmesi için elinizden geleni yapın.Çocugunuzla iletişiminizi Biraz farklıkastırın. Oyunlarını değiştirin mesela oturun Bi düşünün neden bu cocuk bana bu kadar bagımlı gbi (anne değilim yanlıs anlamayın, nedir ne değildir bilmiyorum siz de sadece çözüm üretmeye calısın Die söylüyorum denemek lazım en azından =)
Güldürdünüz beni tşkler =) havalar soguk parka bahceye cok cıkamıyorsunuz , yarım gün kres olsa belki cok işinize ysrausbilirdi.Yası müsait mi tabi ona uzman karar vermeli ben ölesine Bi öneride bulundum.Oglumda yalnizliktan bana bagimli gecenlerde mesela esimin ailesi gelmisti onlarla cok guzel vakit geciriyordu beni unutmustu yapismiyordu.oda burada cok skliyor inanin evi oyun parki gbi yaptim bi odasini kaydiragina kadar var ama ben ucunda oturmadigim surece oynamaz biara dedim sisme bebegimi yaptirip koysammi acaba ucuna :)
Neden kötü anne olasınızTamda tarif ettiginiz gbi.bunu soylrken acaba kotu annemi oluyorum diyorum utaniyorum ama gercekler bunlar biraz sakinlige yalnizliga kendimi bulmaya ihtiyacim var benim insan oldugum unutulmus sanki esime anlatiyorum ya ben beceremiyorum ya o anlamiyor kendi kardesiyle hamama gitti arkadaslariyla piknige gitti en azindan ise gitse muhabbet sohbet ediyor benim kendim icin yaptigim hicbirsey yok merkeze bile goturse bisi yapamiyorum eve erzak al cocugu oyun parkina gotur geri gel soyledigim zman ben de hicbirsey yapmiyorum diyor ama bi lavaboya girse yarim saatten asagi cikmaz ben on dk cikmasam direk kapiya dayaniyor hadi diye..
Tesekkr ederimGüldürdünüz beni tşkler =) havalar soguk parka bahceye cok cıkamıyorsunuz , yarım gün kres olsa belki cok işinize ysrausbilirdi.Yası müsait mi tabi ona uzman karar vermeli ben ölesine Bi öneride bulundum.
Iste benim okuzcuk esim bunlari soyleyince bosami serilmis cennet analarin ayaklarina zorluk cekiceksin.mukafatini gorucksn benim.serilseydi ben bakardm deyip dalgaya vuruyor hatta oyleki esim.benim.hasta olmami.bile kabullenmez robot gbi gorur beni duracell pille calisan.Neden kötü anne olasınız
Sizde etten kemikten bir insansınız
Sıkılırsınız bunalırsınız
Burada bir üyede yazmıştı niye anne olunca arkadaşlarınla bir kahve için dışarıya çıkmak lüks oluyor diye o mesele
Ben zaten esime kasaptan kemik aldiriyorum koyuyorum yol kenarlarina suyun icine ekmek dogruyorum kalan yemekleri koyuyorum disari pek cikamadigim icin balkodan bazen atiyorum geldikleri zaman esimin ozellikle hayvam sevgisi cok buyuk merkeze gittigimizde mama bile aliyoruz dediginiz gbi acliktan saldirganlasiyorlar ve burasi hic ama hic ilgilenmiyor hatta bitane hastalikli kopek var esim belediyeyi arayip soyledi ilgilenin die takan yok buarada birazdan gidecegiz merkeze aklimdakiler yapmaya insallahDün sizinle konuşmuş ve hatta çözüm yolu söylemiştim bugün tekrar baktım konunuza
Lütfen o köpeklere biraz mama koyun ..
Açlıktan saldırganlasiyorlar.
Hastalıklarını belki tedavi edemezsiniz ama karınlarını doyurabilirsiniz size de meşgale olmuş olur evdeki kocaya sarmaz ve bir ise yaşadığınızı hissedersiniz ...
Siz ağzınıza 1 lokma atmadan 1 gün geçirin
Ve hiç saldırgan olmayın mümkun mu ?
Ben zaten esime kasaptan kemik aldiriyorum koyuyorum yol kenarlarina suyun icine ekmek dogruyorum kalan yemekleri koyuyorum disari pek cikamadigim icin balkodan bazen atiyorum geldikleri zaman esimin ozellikle hayvam sevgisi cok buyuk merkeze gittigimizde mama bile aliyoruz dediginiz gbi acliktan saldirganlasiyorlar ve burasi hic ama hic ilgilenmiyor hatta bitane hastalikli kopek var esim belediyeyi arayip soyledi ilgilenin die takan yok buarada birazdan gidecegiz merkeze aklimdakiler yapmaya insallah
:) ÇOK dikkatlisiniz :)işte evlendim çocuğum var diye salmak olmuyor
hayat bedel ödetiyor
şuan yapacağın en büyük bakım fazla kilolarından kurtulmak dediğin şeyler sonraki aşama
değişime nickinden başlasan :)))
Ama iyi bir yerde yaptırınca hiç yapay durmuyor.Simdi konu sahibesi bence 1000tlyi o cirkin yapay gorunumlu sahte kasa vereceginize, bakiciya verin. Haftada 4-5 saat gelsin. Siz de o sirada, spora cikin, kuafore gidin, en kotu bir kafede oturup kahve icip kafa dinleyin. Kendinize zaman ayirin yani. Elinizdeki parayla yapilacak en iyi yatirim inanin zaman satin almak. Almanya park bahce zaten. Giyin bir spor ayakkabi vurun kenidnizi parka artik yuruyus mu kosu mu ne olursa :)
Evet bugun basladim kendimi 74 saniyodum 75misimmerhaba merak ettim diyete başladnıız mı ya da spora ? ben bugün kendime yeni bir sayfa açtım 10 kilom var verecek. sizi de beklerim
benimde boy 163 kilo 65 en azından bende en son tartıda buydum tartımın pili bitik bugün onu da halledicem umarım vereceğim kilo 10 durEvet bugun basladim kendimi 74 saniyodum 75misimilk etapta benimde on kilo vermem gerek fena kararliyim gidicek bu kilolar
sabah ne yedin motive edelim birbirimiziEvet bugun basladim kendimi 74 saniyodum 75misimilk etapta benimde on kilo vermem gerek fena kararliyim gidicek bu kilolar
Valla yanlis oldugunu biliyorm canm ama ben kahvalti etmedim yumurtaya tiksintim var bir suredir asla yiyemiyorm zaten bana kilo aldiran sey kahvalti oyle bir dilim peynir iki zeytin vs tuketemiyorum sabah yogurt kuru yaptim bir sise maden suyu uc kasik yogurt bir cay kasigi zencefil yarim limonun suyu karistirip ictim istahimi kesti cokta susatiyor bol su ictim ben uc litre su tuketicem gunde.bir tanede havuc yedim yarim saat sonra falan tarhaana corbasi icerim bi kase.aksamda yesil.mercimek yemegi dusunuyorum 6-7 kasik yerim.heralde.sabah ne yedin motive edelim birbirimizi
ben 1 küçük dilim biberli ekmek yedim (yanlış ama uyuyakalmışım işe geciktim yumurta haşlayamadım)
işyerinde sade nescafe içtim
su içiyorum günlük 18 bardak su hedefim var.
öğlene salata yiyeceğim ama neyli onu henüz bilemiyorum.
akşama da leslie yapıcam leslie inanılmaz yakıyor bedenimi hissediyorum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?