- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Kardese ne?Allahm yaaHepinize selam olsun kk'nin guzel bayanlari.Sizlere hem ic dokme hem de akil danismaya geldim.Bu ikinci uyeligim digerine giris yapamadim.28 yasinda yakinda 2 yasina giricek oglu olan gurbette yasayan bir bayanim.Esimin isi dolayisiyla ücra hicbir imkani olmayan bir ilcedeyiz.merkez bir bucuk saat ama yollari kotu yani esim olmadan asla gidemiyorum.Söyle ki dogumdan once zayif,bakimli bir bayandim.Esimde cok begenirdi hissederdim.Ancak dogumdan sonra fazlasiyla saldim kendimi aslinda mecbur kaldim.Oglum bir saniye bile yanimdan ayrilmayan bir cocuk.Yemek bile esim gelince yapabiliyorum.Eline oyalanick birsey versem dahi yaninda oturucam.Bu huyundan dolayi ne kasimi alabiliyorum ne sacimi tarayabiliyorum.Aksam on bucuk gbi uyuyor oda bulasik topla camasir as katla bi dus al derken cok gec oluyor ve hemen yatmak istyrm.Ailem kilomla tipimle cok alay ediyor ozellikle kardesim.Esimin yaninda rencide ediyor.Esiminde beni begenmedigini fark ediyorum artik. Yanasmiyor eskisi gbi sevmiyor alttan alttan begenmedigini ima ediyor ama direk sorumca begeniyorum diyor.Gecen bir sinirle merkezde kuafore randevu aldim kaslarim cok dokuldu dogumdan sonra yamul yumuk berbat halde.mikroblading yaptirmk istyrm bikac bakimda dahil toplamda bin liraya yakin masraf cikiyor.kredi kartim var onla karsilamayi dusunuyorm.calismiyorum buarada.ama annem odememe yardimci olacagini soyledi.ama bir yandanda vicdan yapiyorum bosami harciyacagim ustelik bu ay adak kesilick diyorum bir yandan da yas geciyor nezaman kadar taviz vericeksin kendinden uzuleceksin diyorum.Sizce ne yapmaliyim? Birdaha mi gelicem dunyaya deyip kendimi onemsemeli miyim? Yoksa gercekten o kadar masraf edilmez boyle devam et mi demeliyim? Bu arada istahimda cok acik onerebileceginiz bi cay var mi? Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.Guzel gunleriniz olsun..
Guncelleme: 7 sayfaya kaslarimin fotosunu yukledim
Evet canm bulumdugum yerin merkezi kuafor olarak cok ckk pahali kas isini erteledim memleketime gidicem nisan ayinda orda yaptiricm arkadaslarim cok uyguna yaptirmis peki nekadar surdu kaliciligi kil teknigimi yaptirdin dovme gbi boyamamiAy canım bende doğumdan 3 ay sonra hemen kaşlarımı yaptırdım valla herkes çok beğendi Kaş göz gerisi söz 1 aydır da diyetteyim 7 kilo verdim kayınvalide geldi manken gibi olmuşsun diyor saçlarım uzasın biraz daha mayıs gibi birde ombre yaptırcam insan kendini beğenince zaten bir öz güven geliyor yürüyüşün bile değişiyor yalnız ben Ankara tunalı da 300 tl yaptırdım senin yaptırdığın yer biraz pahalı sanırım
Kıl tekniği yaptırdım 4 ay oldu çok memnunumEvet canm bulumdugum yerin merkezi kuafor olarak cok ckk pahali kas isini erteledim memleketime gidicem nisan ayinda orda yaptiricm arkadaslarim cok uyguna yaptirmis peki nekadar surdu kaliciligi kil teknigimi yaptirdin dovme gbi boyamami
Şunu öğrendim bu devirde her şey maddiyat her şey güzellikHepinize selam olsun kk'nin guzel bayanlari.Sizlere hem ic dokme hem de akil danismaya geldim.Bu ikinci uyeligim digerine giris yapamadim.28 yasinda yakinda 2 yasina giricek oglu olan gurbette yasayan bir bayanim.Esimin isi dolayisiyla ücra hicbir imkani olmayan bir ilcedeyiz.merkez bir bucuk saat ama yollari kotu yani esim olmadan asla gidemiyorum.Söyle ki dogumdan once zayif,bakimli bir bayandim.Esimde cok begenirdi hissederdim.Ancak dogumdan sonra fazlasiyla saldim kendimi aslinda mecbur kaldim.Oglum bir saniye bile yanimdan ayrilmayan bir cocuk.Yemek bile esim gelince yapabiliyorum.Eline oyalanick birsey versem dahi yaninda oturucam.Bu huyundan dolayi ne kasimi alabiliyorum ne sacimi tarayabiliyorum.Aksam on bucuk gbi uyuyor oda bulasik topla camasir as katla bi dus al derken cok gec oluyor ve hemen yatmak istyrm.Ailem kilomla tipimle cok alay ediyor ozellikle kardesim.Esimin yaninda rencide ediyor.Esiminde beni begenmedigini fark ediyorum artik. Yanasmiyor eskisi gbi sevmiyor alttan alttan begenmedigini ima ediyor ama direk sorumca begeniyorum diyor.Gecen bir sinirle merkezde kuafore randevu aldim kaslarim cok dokuldu dogumdan sonra yamul yumuk berbat halde.mikroblading yaptirmk istyrm bikac bakimda dahil toplamda bin liraya yakin masraf cikiyor.kredi kartim var onla karsilamayi dusunuyorm.calismiyorum buarada.ama annem odememe yardimci olacagini soyledi.ama bir yandanda vicdan yapiyorum bosami harciyacagim ustelik bu ay adak kesilick diyorum bir yandan da yas geciyor nezaman kadar taviz vericeksin kendinden uzuleceksin diyorum.Sizce ne yapmaliyim? Birdaha mi gelicem dunyaya deyip kendimi onemsemeli miyim? Yoksa gercekten o kadar masraf edilmez boyle devam et mi demeliyim? Bu arada istahimda cok acik onerebileceginiz bi cay var mi? Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.Guzel gunleriniz olsun..
Guncelleme: 7 sayfaya kaslarimin fotosunu yukledim
Evet malesef oyle oluyor kendim bile sogudum kendimdenAyrıca kardeşlerinizin kulağını bir bükün derim
Birileri bir insana sürekli bakımsızsın güzel değilsin falan diye konuşmaya başladıkça öyle görmeyen insanlarda öyle görmeye başlıyor
Kusurlarına daha çok bakmaya başlıyor
Malesef ailemin ovmekten com yerme huyu var bu annemdede var babamdada kardesime soyledm zaten sende evleniceksn cocuk dogurucksn bakaljm.sen nasil olucksn diye cunku ben ona gore daha enerjigim atilgan bi insanim kendisi bi bardak suyu alip icmekten acizdir vucudu fazlasiyla kilo almaya egimli oyuzden benimle fazla alay etme istersen dedimBen kardeşe taktım..akrabalar eşin yanında kızlarını över kötülemez kötüleyenin ya gözü vardır ya da kötü kalplidir her iki durum da da hayatınızdan kim olursa olsun çıkartmanız gerek..bakıma gelince bir tayt bir tşört bir duş bir ruj..galaya gitmiyorsunuz bunu da yapıverin..
Bakin ben kendimi burdaki bazi arkadaslarada ifade edemedim bahane urettigimi soylediler daha bu sabah ya bu sabah kendime ssglikli bi kahvalti hazirlayayim dedim on saniye olmamisti baktim oglumun eli kaniyo elini kesmis oyuncakla kanlar icinse hemen saglik ocagina goturduk aksam bi corba yapaym kendime dedim masaya tirmanmis kasla goz arasinda yere dustu son anda tuttum kafasini vurmaktan korudum ustelik me var ne yok koymustm onunu oyalansin diye.sozde bugun onu uyutup maske yapicktm gecenjn biri benm daha yeni isim.bitti cunki gec uyudu oglum.ve ben yorgunluktan belimi dogrultamiyorum insanim sonucta sinirsiz bi enerjim yokkiAyrıca ne verilmeyecek bir kilonuz ne düzelmeyecek bir kaşınız var
Sizin sorununuz oğlunuzun size yapışık olması ve eşinizin anlayışsızlığı
Hepsine birer rest çekinEvet malesef oyle oluyor kendim bile sogudum kendimden
Hissetmiyorum canim sanki hersey ustume geliyor iyi olmaktansa kotu oluyorum sanki git gide.yeni bir baslangic yapayim diyorum basima gelmeyen kalmadu ustte arkadasa yazdim hatta bunlarin gerginligiyle esime catiyorum gunlerdir evdeyim burnumu cikaramadim disari cunku hava berbat bulundugum ilce terkedilmis gbi sokaklar hep kopek ama saldirganlar hatta bazilari hastalikli artk oturdum bugun oglumla brlikte cocuk gbi agladm sanirim benim kuaforden once bi psikiyatriye gitmem gerek..Nasılsınız, daha iyi hissediyor musunuz ?
Yazım dili ters mi geldi acaba size çünkü gayet iyi yazmaya çalıştımBakin ben kendimi burdaki bazi arkadaslarada ifade edemedim bahane urettigimi soylediler daha bu sabah ya bu sabah kendime ssglikli bi kahvalti hazirlayayim dedim on saniye olmamisti baktim oglumun eli kaniyo elini kesmis oyuncakla kanlar icinse hemen saglik ocagina goturduk aksam bi corba yapaym kendime dedim masaya tirmanmis kasla goz arasinda yere dustu son anda tuttum kafasini vurmaktan korudum ustelik me var ne yok koymustm onunu oyalansin diye.sozde bugun onu uyutup maske yapicktm gecenjn biri benm daha yeni isim.bitti cunki gec uyudu oglum.ve ben yorgunluktan belimi dogrultamiyorum insanim sonucta sinirsiz bi enerjim yokki
Yok size deil bu yazdiklarim size yazdim ama.kast ettigim siz degildiniz dun bu konuyu actigimda bazi arkadaslar bana bahane uretiyosun uc cocukla bakimli kadinlar var vs demislerdi kendimde sorun aradim dun hep bugun elimden geleni yaptim ama hersey daha cok sarpasardi sankiYazım dili ters mi geldi acaba size çünkü gayet iyi yazmaya çalıştım
Sizi suçladığım falan yoktu
Neyse
Çocuğu bir doktora götürün belki hiperaktif bir bebektir
Sizin kendinize ait zamana ihtiyacınız varYok size deil bu yazdiklarim size yazdim ama.kast ettigim siz degildiniz dun bu konuyu actigimda bazi arkadaslar bana bahane uretiyosun uc cocukla bakimli kadinlar var vs demislerdi kendimde sorun aradim dun hep bugun elimden geleni yaptim ama hersey daha cok sarpasardi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?