Begenilmiyorum.

Bu bakımın devamını getirecekseniz gerek kilo gerek bakım konusunda da azimli olup bir kaç ay sonra yine kendinizi salmayacaksanız yaptırın tabi.

Ay canım bende doğumdan 3 ay sonra hemen kaşlarımı yaptırdım valla herkes çok beğendi Kaş göz gerisi söz 1 aydır da diyetteyim 7 kilo verdim kayınvalide geldi manken gibi olmuşsun diyor saçlarım uzasın biraz daha mayıs gibi birde ombre yaptırcam insan kendini beğenince zaten bir öz güven geliyor yürüyüşün bile değişiyor yalnız ben Ankara tunalı da 300 tl yaptırdım senin yaptırdığın yer biraz pahalı sanırım

Kardese ne?Allahm yaa
sebze ağırlıklı beslenın,hamur isini çıkarın hayatınızdan önce,kası da zorlamıcaksa yaptırırm ben olsam.

Hamilelik sürecinde 30 kilo almış ve bu 30 kiloyu gramı gramına vermiş biri olarak söylüyorum ki insan istedikten sonra kilo verir. Tembelliğinizi "Yapamıyorum, olmadı, iştahım pek açık" diyerek kamufle etmeniz bir işe yaramıyor gördüğünüz gibi. İsteyen bir yolunu, istemeyen bir bahanesini bulur. Yeterince istemiyorsunuz demek ki.

Evet canm bulumdugum yerin merkezi kuafor olarak cok ckk pahali kas isini erteledim memleketime gidicem nisan ayinda orda yaptiricm arkadaslarim cok uyguna yaptirmis peki nekadar surdu kaliciligi kil teknigimi yaptirdin dovme gbi boyamami

Evet canm bulumdugum yerin merkezi kuafor olarak cok ckk pahali kas isini erteledim memleketime gidicem nisan ayinda orda yaptiricm arkadaslarim cok uyguna yaptirmis peki nekadar surdu kaliciligi kil teknigimi yaptirdin dovme gbi boyamami
Kıl tekniği yaptırdım 4 ay oldu çok memnunum

Şunu öğrendim bu devirde her şey maddiyat her şey güzellik
O parayı öylede harcayacaksınız böylede harcayın kaşlarınıza
Evden yapılabilecek bakımları araştırın

Ayrıca kardeşlerinizin kulağını bir bükün derim
Birileri bir insana sürekli bakımsızsın güzel değilsin falan diye konuşmaya başladıkça öyle görmeyen insanlarda öyle görmeye başlıyor
Kusurlarına daha çok bakmaya başlıyor

Ben kardeşe taktım..akrabalar eşin yanında kızlarını över kötülemez kötüleyenin ya gözü vardır ya da kötü kalplidir her iki durum da da hayatınızdan kim olursa olsun çıkartmanız gerek..bakıma gelince bir tayt bir tşört bir duş bir ruj..galaya gitmiyorsunuz bunu da yapıverin..

Ayrıca ne verilmeyecek bir kilonuz ne düzelmeyecek bir kaşınız var
Sizin sorununuz oğlunuzun size yapışık olması ve eşinizin anlayışsızlığı

Malesef ailemin ovmekten com yerme huyu var bu annemdede var babamdada kardesime soyledm zaten sende evleniceksn cocuk dogurucksn bakaljm.sen nasil olucksn diye cunku ben ona gore daha enerjigim atilgan bi insanim kendisi bi bardak suyu alip icmekten acizdir vucudu fazlasiyla kilo almaya egimli oyuzden benimle fazla alay etme istersen dedim

Ayrıca ne verilmeyecek bir kilonuz ne düzelmeyecek bir kaşınız var
Sizin sorununuz oğlunuzun size yapışık olması ve eşinizin anlayışsızlığı
Bakin ben kendimi burdaki bazi arkadaslarada ifade edemedim bahane urettigimi soylediler daha bu sabah ya bu sabah kendime ssglikli bi kahvalti hazirlayayim dedim on saniye olmamisti baktim oglumun eli kaniyo elini kesmis oyuncakla kanlar icinse hemen saglik ocagina goturduk aksam bi corba yapaym kendime dedim masaya tirmanmis kasla goz arasinda yere dustu son anda tuttum kafasini vurmaktan korudum ustelik me var ne yok koymustm onunu oyalansin diye.sozde bugun onu uyutup maske yapicktm gecenjn biri benm daha yeni isim.bitti cunki gec uyudu oglum.ve ben yorgunluktan belimi dogrultamiyorum insanim sonucta sinirsiz bi enerjim yokki

Evet malesef oyle oluyor kendim bile sogudum kendimden
Hepsine birer rest çekin
kardeşine o zaman buraya geliyorsun yeğeninle günlük iki saat ilgileniyorsun ben o arada spor yapıp kuaföre gidiyorum diye söyleyin
Eşinizede aynı şekilde madem bakımlı olmamı istiyorsun cüzdanını açacaksın deyin
Sen her gün çocuğu yarım saat parka götüreceksin bende o ara kendim spor yapacağım

Birde çocuk niye bir saç taramana dahi izin vermiyor sürekli kucağınızda
2 yaşına girmiş artık canınıza yazık

Nasılsınız, daha iyi hissediyor musunuz ?
Hissetmiyorum canim sanki hersey ustume geliyor iyi olmaktansa kotu oluyorum sanki git gide.yeni bir baslangic yapayim diyorum basima gelmeyen kalmadu ustte arkadasa yazdim hatta bunlarin gerginligiyle esime catiyorum gunlerdir evdeyim burnumu cikaramadim disari cunku hava berbat bulundugum ilce terkedilmis gbi sokaklar hep kopek ama saldirganlar hatta bazilari hastalikli artk oturdum bugun oglumla brlikte cocuk gbi agladm sanirim benim kuaforden once bi psikiyatriye gitmem gerek..

Yazım dili ters mi geldi acaba size çünkü gayet iyi yazmaya çalıştım
Sizi suçladığım falan yoktu
Neyse
Çocuğu bir doktora götürün belki hiperaktif bir bebektir

Yazım dili ters mi geldi acaba size çünkü gayet iyi yazmaya çalıştım
Sizi suçladığım falan yoktu
Neyse
Çocuğu bir doktora götürün belki hiperaktif bir bebektir
Yok size deil bu yazdiklarim size yazdim ama.kast ettigim siz degildiniz dun bu konuyu actigimda bazi arkadaslar bana bahane uretiyosun uc cocukla bakimli kadinlar var vs demislerdi kendimde sorun aradim dun hep bugun elimden geleni yaptim ama hersey daha cok sarpasardi sanki

Sizin kendinize ait zamana ihtiyacınız var
Dediğim gibi günde yarım saat bile olsa dışarı çıkıp hava almanız lazım en azından bebeksiz olarak
Aşırı bunalmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…