- 23 Ağustos 2012
- 51.850
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.484
- 898
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Ama iyi bir yerde yaptırınca hiç yapay durmuyor.
Ben daha yeni yaptırdım herkes çok beğendi . Onunda türleri var . Pudralı yaptırınca Pınar Altuğ kaşı oluyor bak o cidden berbat.
Merhaba ben çayı hep şekersiz içtim ama bir türlü kahveyi şekersiz içmeye alışamadım 21 denedim ama olmuyor acaba başka ne yapabilirim?O iştah çayla falan kapanmıyor maalesef. Kaç kilo fazlan var bilmiyorum ama yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak kilo verebilirsin. Şekersiz 21 gün olayını denemeni tavsiye ederim.
meyve işini en geç akşam 4 gibi bitirmek gerekiyormuş eğer yersen aklında olsun. kahvaltıı atlama bence. farklı kahvaltı türleri araştır öneriirim. bende yarım saat önce ton balıklı salata yaptım kendim yedim işyerinde anca bu kadar oluyo. suyumu ihmal etmiyorum bende.Valla yanlis oldugunu biliyorm canm ama ben kahvalti etmedim yumurtaya tiksintim var bir suredir asla yiyemiyorm zaten bana kilo aldiran sey kahvalti oyle bir dilim peynir iki zeytin vs tuketemiyorum sabah yogurt kuru yaptim bir sise maden suyu uc kasik yogurt bir cay kasigi zencefil yarim limonun suyu karistirip ictim istahimi kesti cokta susatiyor bol su ictim ben uc litre su tuketicem gunde.bir tanede havuc yedim yarim saat sonra falan tarhaana corbasi icerim bi kase.aksamda yesil.mercimek yemegi dusunuyorum 6-7 kasik yerim.heralde.
Merhaba ben çayı hep şekersiz içtim ama bir türlü kahveyi şekersiz içmeye alışamadım 21 denedim ama olmuyor acaba başka ne yapabilirim?[/
içmeye çalış bence en iyisi çünkü sonuçta kötü bişe değil yani zararlı içilemeyecek bişe değil ufak ufak başla eskiden bende içemezdim şimdi bayılıyorum
Bu meyveli musliler nasil oluyor acaba onlardan tuketsem olurmu yoksa daha mi kotu? Bende azomce tarhamami ictim icine bir dilim kizarmis etimek dogradm .bi bardakta yesil cay tukettmmeyve işini en geç akşam 4 gibi bitirmek gerekiyormuş eğer yersen aklında olsun. kahvaltıı atlama bence. farklı kahvaltı türleri araştır öneriirim. bende yarım saat önce ton balıklı salata yaptım kendim yedim işyerinde anca bu kadar oluyo. suyumu ihmal etmiyorum bende.
bence birlikte başaracağız biz inanıyorumBu meyveli musliler nasil oluyor acaba onlardan tuketsem olurmu yoksa daha mi kotu? Bende azomce tarhamami ictim icine bir dilim kizarmis etimek dogradm .bi bardakta yesil cay tukettm
gel beraber devam edelim :) 21 gün diyetini ben bilmiyorum napıyoruzAy inşallah canım ya diyetisyene gidiyordum herseyi yapabildim bi kahveyi şekersiz içemedimtekrar başlayacam bakalım bu defa nasıl olacak
Yok canım 21 gün diyeti değil benimkisi ben diyetisyene gidiyordum iki üç ay önce tedavimden dolayı bıraktım tekrar devam edecem.gel beraber devam edelim :) 21 gün diyetini ben bilmiyorum napıyoruz
O sıkıntım sadece geçen haftalarda oldu ama kayısı suyu bile içimde ne varsa boşalttıkızlar ayrıca tuvalete çıkabilmekte önemli. bağırsaklarınız nasıl çalışıyor ben mesela bu konuda hep sıkıntılıyımm. kayısı falan fayda etmiyor. arada açlık otu demlerim vücudum alışmasın diye ay da 1 iki kere yapıyorum. çok daralırsam da acı çehreyi bir tane iyice çiğneyip bol suyla yutuyorum. 1 saat bounca 2 - 3 bardak su içiyorum ve ondan sonra içimde ne var ne yok atıyorum akşama kadar tuvaletteyim sonra
ne güzel ya bende de fayda etse keşkeO sıkıntım sadece geçen haftalarda oldu ama kayısı suyu bile içimde ne varsa boşalttı
Kahvaltimi o sekilde yapabilirim ozaman evet basaricaz nisan ayina kadar yapmam lazim zaten iznimiz var boyle gidersem gene alay ederler hemde bu sefer alay edenlerin sayisida cogaliyor yegenler falanbence birlikte başaracağız biz inanıyorummüsli diyette iyi diye biliyorum ama miktar önemlitabi. hatta yağsız tuzsuz fındık fıstıkta atıp yiyolar.
bırak biraz ev işi aksasın kendine önem ver birazda.. inanıyorum olacak hepimiz yapacağızKahvaltimi o sekilde yapabilirim ozaman evet basaricaz nisan ayina kadar yapmam lazim zaten iznimiz var boyle gidersem gene alay ederler hemde bu sefer alay edenlerin sayisida cogaliyor yegenler falankimseye diyete girdigimi soylemicm.henuz bisi yemedim sadece ogluma makarna yaptim pismismi diye bitane tadina baktim aksam icinde mercimek corbasi yaptim ben corba icerim sadece yatmadanda leslie yaparim evin isleri aksicak bir sure ama banane:)
Benimde bagirsaklar skntili.bu aci cehreyi merkeze gidince alaym bende deneyeyim kayisi banada etki etmiyor cunkukızlar ayrıca tuvalete çıkabilmekte önemli. bağırsaklarınız nasıl çalışıyor ben mesela bu konuda hep sıkıntılıyımm. kayısı falan fayda etmiyor. arada açlık otu demlerim vücudum alışmasın diye ay da 1 iki kere yapıyorum. çok daralırsam da acı çehreyi bir tane iyice çiğneyip bol suyla yutuyorum. 1 saat bounca 2 - 3 bardak su içiyorum ve ondan sonra içimde ne var ne yok atıyorum akşama kadar tuvaletteyim sonra
Ayri bi konu acayimmi bunun icin zayifliyoruz diye :) belki katilanlar olursa hep birlikte zayiflariz nebyedigimizi haftalik nekadar kilo verdigimizi goruruzbırak biraz ev işi aksasın kendine önem ver birazda.. inanıyorum olacak hepimiz yapacağız
aç tabi .. geliyorum hemen konuna.. izindeyimmmAyri bi konu acayimmi bunun icin zayifliyoruz diye :) belki katilanlar olursa hep birlikte zayiflariz nebyedigimizi haftalik nekadar kilo verdigimizi goruruz
sürekli yapma ama hem açlık otu al (aşrık otu da deniyor) hem de acı çehre al arada yaparsınBenimde bagirsaklar skntili.bu aci cehreyi merkeze gidince alaym bende deneyeyim kayisi banada etki etmiyor cunku
Aynı çay gibi önce şekeri baya azalttım. Birden bırakmadım. Kademeli şekilde şekeri azaltın ve sonra şekersiz içmeye başlayın :)Merhaba ben çayı hep şekersiz içtim ama bir türlü kahveyi şekersiz içmeye alışamadım 21 denedim ama olmuyor acaba başka ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?