Begenilmiyorum.

O iştah çayla falan kapanmıyor maalesef. Kaç kilo fazlan var bilmiyorum ama yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak kilo verebilirsin. Şekersiz 21 gün olayını denemeni tavsiye ederim.
Merhaba ben çayı hep şekersiz içtim ama bir türlü kahveyi şekersiz içmeye alışamadım 21 denedim ama olmuyor acaba başka ne yapabilirim?

meyve işini en geç akşam 4 gibi bitirmek gerekiyormuş eğer yersen aklında olsun. kahvaltıı atlama bence. farklı kahvaltı türleri araştır öneriirim. bende yarım saat önce ton balıklı salata yaptım kendim yedim işyerinde anca bu kadar oluyo. suyumu ihmal etmiyorum bende.

Bu meyveli musliler nasil oluyor acaba onlardan tuketsem olurmu yoksa daha mi kotu? Bende azomce tarhamami ictim icine bir dilim kizarmis etimek dogradm .bi bardakta yesil cay tukettm

Ay inşallah canım ya diyetisyene gidiyordum herseyi yapabildim bi kahveyi şekersiz içemedim tekrar başlayacam bakalım bu defa nasıl olacak

Bu meyveli musliler nasil oluyor acaba onlardan tuketsem olurmu yoksa daha mi kotu? Bende azomce tarhamami ictim icine bir dilim kizarmis etimek dogradm .bi bardakta yesil cay tukettm
bence birlikte başaracağız biz inanıyorum müsli diyette iyi diye biliyorum ama miktar önemlitabi. hatta yağsız tuzsuz fındık fıstıkta atıp yiyolar.

kızlar ayrıca tuvalete çıkabilmekte önemli. bağırsaklarınız nasıl çalışıyor ben mesela bu konuda hep sıkıntılıyımm. kayısı falan fayda etmiyor. arada açlık otu demlerim vücudum alışmasın diye ay da 1 iki kere yapıyorum. çok daralırsam da acı çehreyi bir tane iyice çiğneyip bol suyla yutuyorum. 1 saat bounca 2 - 3 bardak su içiyorum ve ondan sonra içimde ne var ne yok atıyorum akşama kadar tuvaletteyim sonra

O sıkıntım sadece geçen haftalarda oldu ama kayısı suyu bile içimde ne varsa boşalttı

bence birlikte başaracağız biz inanıyorum müsli diyette iyi diye biliyorum ama miktar önemlitabi. hatta yağsız tuzsuz fındık fıstıkta atıp yiyolar.
Kahvaltimi o sekilde yapabilirim ozaman evet basaricaz nisan ayina kadar yapmam lazim zaten iznimiz var boyle gidersem gene alay ederler hemde bu sefer alay edenlerin sayisida cogaliyor yegenler falan kimseye diyete girdigimi soylemicm.henuz bisi yemedim sadece ogluma makarna yaptim pismismi diye bitane tadina baktim aksam icinde mercimek corbasi yaptim ben corba icerim sadece yatmadanda leslie yaparim evin isleri aksicak bir sure ama banane:)

bırak biraz ev işi aksasın kendine önem ver birazda.. inanıyorum olacak hepimiz yapacağız

Benimde bagirsaklar skntili.bu aci cehreyi merkeze gidince alaym bende deneyeyim kayisi banada etki etmiyor cunku

Sabah

1 ince dilim ekmek

1 yumurta ya da bir dilim peynir

Domates, salatalık ve yeşillik

Açık siyah çay ya da bitki çayı

Ara Öğün

Az şekerli bir meyve

Öğlen

Az yağ ile yapılmış 7 -8 kaşık sebze yemeği

1 kase yoğurt

Ara öğün

1 tane sebze ya da 4 badem ya da 4 kuru kayısı

Akşam

Izgara et ya da balık ya da

1 kase yoğurt

1 kase yağsız salata

Bu diyet listesini düzenli olarak uyguladığınızda bir hafta sonra kilonuza bağlı olarak 3 ile 5 kilo verebilirsiniz.

kk paylaşmış daha önce. iyi kötü uymaya bakalım. bizim elimiz çok dar o yüzden eve alışverişi kısıyorum menüler bende sürekli değişiyor ama abartmadan yemeye çalışıyorum. doyduğumu hissettiğimde bırakıyorum. az sonra portakal yicem ara öğün niyetine.. akşama da kısmet artık.. erişteli yeşil mercimek var evde ama eriştesini ayırıp yesem nolur bilemiyorum

Merhaba ben çayı hep şekersiz içtim ama bir türlü kahveyi şekersiz içmeye alışamadım 21 denedim ama olmuyor acaba başka ne yapabilirim?
Aynı çay gibi önce şekeri baya azalttım. Birden bırakmadım. Kademeli şekilde şekeri azaltın ve sonra şekersiz içmeye başlayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…