Bekar babanın 10 yaşındaki kızıyla beraber duş alması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar aklımı kurcalayan bir soruyla geldim. Öncelikle yurtdışında yaşadığımı belirtmek istiyorum.
İş arkadaşımla geçen gün çocuklar ve gelişimleri hakkında konuşurken 7 yaşındaki oğlu ve 10 yaşındaki kızıyla beraber duş aldıklarını söyledi. Ben önce tepki gösterdim, nasıl yani hepiniz tamamen çıplak mı duş alıyorsunuz diye oda evet gayet tabi dedi.
10 yaşındaki kız çocuğunun babasını cıplak görmesinin doğru olmadığını söyledim oda bana sizin kültürünüzde normal olmayabilir ama bizde bu gayet normal dedi. Onun gözünde kızı hala onun için bebek sayılırmış. Ama kızı herseyin bilincinde örneğin cinsellik kadın ve erkeklerin beraber olduklarında ne yaptıklarının vs. Bunu biliyorum çünkü bir kaç kez ailecek görüştük ve çocuklarını az da olsa tanıma şansım oldu.
Bu düşüncemi diğer yabancı arkadaşlarıma sorduğumda ise kimi benimle aynı şeyi düşünüyor kimi ise kararsız kalıyor. Açıkçası ilk kez kendimi kültür catısması içinde buldum. Sizin düşünceniz nedir bu konuda?
Zaten bu yüzden yurt dışında küçücük yaşta ilişkiye giriyorlar. Tabi ki yanlış hanımefendi. Mecbur kalınmadığı sürece baba altını değiştirmemeli. Duş aldırma ile ilgili sınır şu: 7 yaşına kadar kız çocuğuna sadece anne. 7 yaşından sonra tamamen bağımsız. Erkek çocuğunda ise 2 yaşına kadar anne ya da baba 2 yaşından 7 yaşına kadar sadece baba. 7 yaşından sonra tamamen bağımsız olması yönünden. Bu çocuğun mahremiyet duygusu açısından çok ama çok önemli. Dudaktan öpme yanında üzerini değiştirme de bunlara dahil. Dikkat edilmesi gereken konular. Şu an çok kötü bir dönemin içerisindeyiz çocuklarımızın kendini koruyabilmesi gerek. Bu tarz davranışların normalleşmemesi gerek ki bir yabancı tarafından yapıldığında itiraz edebilsinler

Çocuk zenne nedir ?

Afganistanda bir "gelenek", küçük erkek çocuklarını fakir olan aileleri veriyor/satıyor. Çocuklara kadın gibi giyinmek, tahrik edici danslar yapmak öğretiliyor, sonrası malum leş gibi heriflerin önünde dans ediyorlar türlü türlü istismara uğruyorlar. Bu "geleneğin" bir adı vardı ama hatırlayamadım.

Çocuk zenne nedir ?
kalbiniz kaldirirsa “baca bazi” diye arastirin.

Benim bahsettigimde dans edip evine donmek yok. Bazi sapiklar kendilerine kucuk erkek cocuklardan birini ya da bir kacini begeniyorlar. Akabinde cocuk susleniyo, makyaj yapiliyo hatta gelinlik giydirilip sapigina teslim ediliyor.

Yillar once belgeselini izlemistim. Daha hala etkisinde kaldigim bir konudur.

Evet, kimsesiz cocuklar seciliyor ozellikle. Pedofili, kolelik, sapiklik. Onlarin kulturudur diyip, saygi mi duyalim peh. Cocuk istismari mesrulastirilamaz

Milletimiz yatıp kalksın Cumhuriyete dua etsin, etmeyenlere de Allah akıl fikir versin. Cumhuriyet olmasaydı yuvarlanacağımız yol aynen böyleydi. Taliban denen vahşilerce yönetilmek, kadın erkek çocuk fark etmeden tecavüze uğramanın gelenek olması ... Allah affetsin ama öyle bir pislik çukurunda doğmadığım için şükrediyorum. Müslüman ülkeler arasında tek geçer akçe Türkiye, geriye kalanlar Afganı Arabı osu busu leş :ruh:

Afganistanda bir "gelenek", küçük erkek çocuklarını fakir olan aileleri veriyor/satıyor. Çocuklara kadın gibi giyinmek, tahrik edici danslar yapmak öğretiliyor, sonrası malum leş gibi heriflerin önünde dans ediyorlar türlü türlü istismara uğruyorlar. Bu "geleneğin" bir adı vardı ama hatırlayamadım.
Allahım ya , sapkınlığamı üzüleyim yoksa minicik ana kuzularına mı 😔

10 yaşındaki çocuğu ebeveynin yıkamaması gerekir zaten. Kendi yıkanabilecek yaşta.
babasının cinsel organını görmesi ise tamamen saçmalık. Ama kültür farkı heralde ne bileyim. Yine de psikologların önermediğini düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar aklımı kurcalayan bir soruyla geldim. Öncelikle yurtdışında yaşadığımı belirtmek istiyorum.
İş arkadaşımla geçen gün çocuklar ve gelişimleri hakkında konuşurken 7 yaşındaki oğlu ve 10 yaşındaki kızıyla beraber duş aldıklarını söyledi. Ben önce tepki gösterdim, nasıl yani hepiniz tamamen çıplak mı duş alıyorsunuz diye oda evet gayet tabi dedi.
10 yaşındaki kız çocuğunun babasını cıplak görmesinin doğru olmadığını söyledim oda bana sizin kültürünüzde normal olmayabilir ama bizde bu gayet normal dedi. Onun gözünde kızı hala onun için bebek sayılırmış. Ama kızı herseyin bilincinde örneğin cinsellik kadın ve erkeklerin beraber olduklarında ne yaptıklarının vs. Bunu biliyorum çünkü bir kaç kez ailecek görüştük ve çocuklarını az da olsa tanıma şansım oldu.
Bu düşüncemi diğer yabancı arkadaşlarıma sorduğumda ise kimi benimle aynı şeyi düşünüyor kimi ise kararsız kalıyor. Açıkçası ilk kez kendimi kültür catısması içinde buldum. Sizin düşünceniz nedir bu konuda?

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Hiç doğru değil

Bunlar kadar leşi yok yaa. Bir de bunlar ülkeme alınıyorlar. Pes. Çocuklarımızı bir de bunlardan koruyacağız. Geberesiceler

Bunlar kadar leşi yok yaa. Bir de bunlar ülkeme alınıyorlar. Pes. Çocuklarımızı bir de bunlardan koruyacağız. Geberesiceler

Ne olduğu tipler ülkemize alınmamalı tabi ki. Geldikleri yer gerçekten pislik çukuru, sokaktaki kadına/çocuğa tecavüzü, diğer insanlara şiddeti her türlü pisliği gayet normal görüyorlar çünkü orda öyle. Gelip medeni ülkelerin de başına bela oluyorlar :sinirli:

Hiç hoş değil etik değil çocuk gelişimi açısından.
Çocuklar ve babanin üstünde mutlaka kıyafet olmalı (çocuklarda mayo-babada şort gib)
Anneleri yok mu?
Çocukların yaşı gerçekten büyük hele 10 yaş.

Hiç hoş değil etik değil çocuk gelişimi açısından.
Çocuklar ve babanin üstünde mutlaka kıyafet olmalı (çocuklarda mayo-babada şort gib)
Anneleri yok mu?
Çocukların yaşı gerçekten büyük hele 10 yaş.
Ayrılmıslar. Bir hafta annelerinde bir hafta babalarında kalıyorlar

Afganistandaki 'gelenek' değil miydi o, küçük erkek çocuklar fuhuşa zorlanıyor :ruh:
Aynen bazı düğünlerde yaşları 10-18 yaş arasında olan erkek çocukları (fakir aile çocukları)kadın kılığına sokularak dans ettiriliyormuş( kadın yasak) düğün sonrası çocuklar malesef tecavüze de uğruyorlarmış

Saygı duymak zorunda değilim, gidip kimsenin üzerine bikini havlu atmıyoruz ya da çıplaklık yasaklansın diye imza toplamıyoruz herhalde neden saygı duymak zorunda olayım öyle bir ortamda bulunmam çocuğumu sokmam böyle insanlarla görüşmem neden saygı duyacakmışım, zorla mı?
O halde o ülkede yaşamazsınız.

Bu arada nudity işini b.kunun çıktığını düşünenlerden biri de benim ... tamam gölde mölde yüzüyorsan güneşleniyorsan eyvallah da daha acaip şeyler de oluyor. Ex iş arkadaşım diz ağrısıyla hastaneye gitmiş. Röntgen çekicez demişler hemşire bunu bir odaya götürmüş eşyalarını dolaba koy üstünde ne var ne yoksa çıkar sonra yan odaya gel demiş. Bizimki de çantasını alıp çıkmış gitmiş. Yani diz röntgeni için anadan üryanlığa ne gerek var :KK51: Gerçekten soyunmasi gerekiyorsa da bir hasta önlüğü verirsin, koridorda diğer hastaların önünden hastayı çıplak geçirmezsin:KK51:İş arkadaşım kadın ABDliydi, anlatırken bu Almanlar kafadan sakat mı demişti:olamaz:

Yurt dışı (Avrupa'da 4 ülke, birkaç yıl yaşadım.) kültürü biraz farklı. Kadınlar çok rahat, birbirlerinin yanında soyunup, dökünürler, giyinme odalarında, havuzlarda, plajlarda kendi hemcinslerinin yanında anadan üryan olmak normaldir. Duşlarda tam çıplaktırlar ve herkes birbirini görür

Turkiyede de boyle zaten. 🙄Eger ortama erkek girmiyorsa kadinlar direkt soyunuyor o tur yerlerde.
Hatta bir defa ben spor salonunda kenarda giyiniyorum diye garipsenmiştim yani oze olarak saklanmiyordum ama ortada ciplak durmak istememişim sanirim kabin yoktu herkes ortada soyunuyor giyiniyordu ciplak. 🤷🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X