Bekar/boşanmış erkeklerin annesiyle yaşaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence haklısın bu kadar bağımlılık bana da itici geliyor. Genelde erkekler böyle kadınlarda o kadar yok sebebini bende merak ediyorum

Anne ve ogul yalnizsa neden beraber yasamasinlar??Ne demek kari koca gibi yaOgul evlenirse ya anne ayri eve çıkar ya da az kenara çekilir.Ama size baştan abes gelen böyle gıcık eden durumda olan tiplerden uzak durun.

bence sizin algilarinizda ciddi problem var. yani biraz sakinlesin lutfen hayatinizi tamamen evlilik ve erkekler odakli yasamayin. buraya actiginiz her konu ya eski sevgilinizle ilgili ya da yeni bir adamla. ama adamlara da hep bir kulp takiyorsunuz. burada da mesela ne diyeceginizi bilemeyip anne ogula kari koca iliskisi gibi demissiniz.

hayat sadece kari kocalar icin degildir. iyi anlasan iki ev arkadasi da birlikte alisveris yapar, aksam yemegini ne yapalim diye sorarlar, her aile akraba ziyaretine gider. sacmalamayin.

+1

Bana da itici geliyor bu tipler
Kendime “kaç GelenKutusu kaç” demekten alıkoyamıyorum.
Bağımlı kişilik bozukluğu varmış gibi geliyor

Buna siz mi karar verdiniz onu çözemedim. Dayım ve amcam 40 yaşlarında ikiside boşanmış ve annesiyle yaşıyorlar. Garip gören tek siz varsınız nedense

Aman ne taktın şu herifi be. Başka evladı yoksa, yalnızsa neden bekar oğlu ile yaşamasın? Aralarındaki ilişki sağlıklı diyemem ama bekar adamın annesi ile yaşaması tek başına tuhaf birşey değil.

Böyle kopmaz bağ gördüğüm anda o erkekle evlilik düşüncem kaybolur, sevgili olurum fakat asla evlenmem çünkü Eminim ki annesi kıskanır yada illaki etkiler. Böyle durumlarda sevgililik en iyisidir. Mis gibi hiç bir düzen bozulmadan kimse haset etmeden vakit geçirilir. Taki en az 3 yıl sonra eğer düzelme varsa evlilik düşünülebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…