Bekar hayatini ozleyenler

Özlemiyorum çünkü eşimle beraber ülke ortalamasının üstünde bir hayatımız var. Üstümüzde çok büyük sorumluluklar yok, aileler arkamızda her zaman. Yani aman evin yükü omuzlarıma bindi ah bekarlığım durumu hiç olmadı bende.

bence cocuklardan kaynaklaniyor
esime hep diyorum sen ne kadar iyi ne kadar kolaymistin bu bebek beni canimdan bezdirdi niye evlendikki oyle takilsaydik diyorum
ama sukurler olsunki ikiside iyiki varlar ...
rahatlik bi yana ama oylede sikilirdik memnun olmazdik

Yaa evet esimle basbasa kalmak istiyorum romantik dakikalar fln :)ama bebis uyumadan olmuyo cani saolsunda yavrumun insallah biraz buyudugu zaman gerceklestiririm artik kotu emelllerimi:)

Sevindim sizin adiniza ama herkes oyle olmuyo malesef

Hiç özlemiyorum her gene sen daha yatmadınmı diyen babam yok sabaha kadar oturuyorum akşama kadar yatıyorum canım isterse genelde de canım öyle istiyor
Haahaaahaayyyy o zamn bebis icin biraz daha beklemeni tavsiye ederim sana:)cok guzel bir duygu annelik ama yorucu o dediklerini yapamiyorum artik:)

Ne kadar da baba ilgilense anneye daha duskun oluyolar genelde o yuzden hayatinin merkezi oluyo bebisler bir sure sonrada dogal olarak bunalmak bekarligi ozlemek kacinilmaz son:)

Tabii ki çok normal sonuçta evlatlarımız bile olsa bizim de kendi kendimize eski özgür günlerimizdeki gibi kalmak istediğimiz zamanlar olabilir. Bu bizi kötü anne baba yapmaz ki :)

Bence bu durum yaşadığın bekar ve evli hayata göre değişiyor. Mesela bana göre bekarlık sultanlık. Ancak evleneceğim adam bana gerçek anlamda saygılı ve sevgili, saçma sapan kıskançlıkları olmayan, ortak zevklerimizin de olduğu biri olursa evlilik de sultanlık olur. Aman saçma sapan bir adama elimde olmadan gönül koyup aklımı rafa kaldırmayayım yeter. Sanmıyorum gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…