- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
hiç böyle bi hayat yaşamadığım için özlemedim :/Slm arkadaslar esimi cocugumu cok seviyorum problemim yok sukur ama evlenmeden onceki hayatimi ozledim sorumluluk yok maddiyat dusunmek yok cantani al cik yada sabaha kadar oturup aksama kadar yat siz ne dusunuyosunuz bu konuda
Ayhh cok hossun:)Dimi vallaha karşıma çıkarsa sorucam, yeter ayol bunca yıldır onu bekliyorum hınzır şey kim bilir şimdi napıyor
Yaa evet esimle basbasa kalmak istiyorum romantik dakikalar fln :)ama bebis uyumadan olmuyo cani saolsunda yavrumun insallah biraz buyudugu zaman gerceklestiririm artik kotu emelllerimi:)bence cocuklardan kaynaklaniyor
esime hep diyorum sen ne kadar iyi ne kadar kolaymistin bu bebek beni canimdan bezdirdi niye evlendikki oyle takilsaydik diyorum
ama sukurler olsunki ikiside iyiki varlar ...
rahatlik bi yana ama oylede sikilirdik memnun olmazdik
Sevindim sizin adiniza ama herkes oyle olmuyo malesefÖzlemiyorum çünkü eşimle beraber ülke ortalamasının üstünde bir hayatımız var. Üstümüzde çok büyük sorumluluklar yok, aileler arkamızda her zaman. Yani aman evin yükü omuzlarıma bindi ah bekarlığım durumu hiç olmadı bende.
Haahaaahaayyyy o zamn bebis icin biraz daha beklemeni tavsiye ederim sana:)cok guzel bir duygu annelik ama yorucu o dediklerini yapamiyorum artik:)Hiç özlemiyorum her gene sen daha yatmadınmı diyen babam yok sabaha kadar oturuyorum akşama kadar yatıyorum canım istersegenelde de canım öyle istiyor
Sevindim sizin adiniza ama herkes oyle olmuyo malesef
Özlemiyorum
Tam tersi annemlere gidince sıkılıyorum bile
Tabi bunda 15 yıllık evli olmamım payı büyük
Çocuk oluncada pek birşey değişmiyor viviÇocuğumuz yok bu arada belki de bu rahatlık o yüzden.
Çocuk oluncada pek birşey değişmiyor vivi
Yeterki siz mutlu ,huzurlu olun çocukta size ayak uyduruyor
Ne kadar da baba ilgilense anneye daha duskun oluyolar genelde o yuzden hayatinin merkezi oluyo bebisler bir sure sonrada dogal olarak bunalmak bekarligi ozlemek kacinilmaz son:)Çocuğumuz yok bu arada belki de bu rahatlık o yüzden.
Ne kadar da baba ilgilense anneye daha duskun oluyolar genelde o yuzden hayatinin merkezi oluyo bebisler bir sure sonrada dogal olarak bunalmak bekarligi ozlemek kacinilmaz son:)
Onlar fasulyedenZaten var üç tane ömür törpüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?