Bekar hayatini ozleyenler

Bekar hayatimi cok ozluyorum ama bir dk ben zaten bekarim.

Bekar hayatinizi ozluyorsaniz dogru bir evlilik yapmamissiniz demektir.

Cooook özlüyorum bende sabah cık akşama kadar gez arkadaşlarınla , moralin bozuk olunca git bi parka tak kulaklıgını düşün saatlerce falan ama şimdi nerdeee dışarı bile cıkamıyoruz ot oldum ot

Ben özlüyorum valla. Özlemiyorum diyenler, evlilik çok güzel harika bir eşim var diyenler, hepiniz adına çok seviniyorum. Ama benim hayatımın en güzel yılları üniversite yılları ve sonrasında evlenene kadar geçirdiğim 3 seneydi. Tek kişilik dünyamı istediğim gibi yönetiyordum. İstediğim işi istediğim zaman yapıyor, yiyip içip geziyordum, arkadaşlarımla bol vakit geçiriyordum. Kendimi geliştirmek için 3 kursa birden gidiyordum. İstediğim şeyleri ev eş çocuk dengesi kurmadan sadece kendi bütçem çerçevesinde alıyordum. Şimdi ise ev işleri ve annelik mastırı dışında kendimi geliştirdiğim bir alan yok. İhtiyaçlarımı minimumda tutmaya çalışıyorum, çünkü bir sürü şeyin içinde benim kişisel ihtiyaçlarıma sıra gelmiyor. Zevk için para harcamayı unuttum gibi birşey. En son sinemaya yaklaşık 2 sene önce gittim. Evin eşin ve çocuğun ihtiyaçlarına yetişmekten kendimi unuttum. Özlüyor muyum özlüyorum evet.
Ama tüm bunların içinde bana deseler ki herşeyi siliyoruz, bugün yaşadığın herşeyi geri alıyoruz ve bekar günlerindeki haline döndürüyoruz deseler istemem, çünkü evladımın sevgisini bir kere yaşamışken onsuz bir hayatı düşünemem. Onun sevgisi herşeye değer gözümde. O özgürlük hissini ve eksik kalan şeyleri tamamlamanın bir yolunu bulurum ben ama tek başına olduğum günlerime dönsem evladımın saçının telini bulamam. Değmez yani

Ayni seyi bende dusunuyorum kendi kendime o zamn oglusum olmazdiki diyorum esimin kahkahasini duyamazdimki her an sadece bazen kosusturmacadan yoruluyo insan kendine vakit ayirip yalniz kalmak istiyo hatta hicbirsey yapmadan bos bos bakmayi bile ozluyorum bazen:)

Bende onu diyorum evliligim yanlis degil:)bazen insan bir an olsun sadece kendi icin biseyler yapmak istiyo akli geride kalmadan

Ben de diyorum ki; ben evlilik yapsam aklim geride kalmaz cunku o evliligi dogru kisiyle hazir oldugumda yaparim. Yapmadiysam dogru kisiyi bulamamisim ve hazir degilim demektir.

Ikimiz farkli dusunuyoruz bu konuda ama bu da normal. Senin dogrun sanadir, benim dogrum bana.

Slm arkadaslar esimi cocugumu cok seviyorum problemim yok sukur ama evlenmeden onceki hayatimi ozledim sorumluluk yok maddiyat dusunmek yok cantani al cik yada sabaha kadar oturup aksama kadar yat siz ne dusunuyosunuz bu konuda

ben su an bekarım ve dedgn gibi yan gel osman yat modundaym iş dısında tabi :))) ama artk bende bu durumdan sklmaya basladım ve evlensem artk dıyorum :)) Ama su an hayatımın en rahat donemı onu da bılıyorum

ben su an bekarım ve dedgn gibi yan gel osman yat modundaym iş dısında tabi :))) ama artk bende bu durumdan sklmaya basladım ve evlensem artk dıyorum :)) Ama su an hayatımın en rahat donemı onu da bılıyorum
Evlilik cocuk aile olmak guzel arti yanlari cok esimle beraber bebisimizle gulup oynarken soyle bir durup izliyorum.iyiki diyorum bazende o kadar yoruluyorum kendime vakit ayiramiyorumki bekarligim geliyo aklima:))

Hiç özlemiyorum bekarken hiç rahat değildim ne giyimim ne gezmem ne de rahat rahat evde oturmam

Şimdi ise 6 yıllık evliyim bin şükür allahım a hiç rahat olmadığım kadar rahatım özgürüm

Bende onu diyorum evliligim yanlis degil:)bazen insan bir an olsun sadece kendi icin biseyler yapmak istiyo akli geride kalmadan

Erken mi evlendin ? Ben de hiç olmuyor bekar hayatım daha zordu sanki yani öğrencilik yıllarım iş arama telaşım fln. Ailemle maddi olarak daha rahattım ama şimdi kafa daha rahat. O yıllarda hep bi koşturmadaydım.

26 da evlendim bendede hep gelecek planlari memuriyet ugraslari sinav stresleri vardi ama basimda gencligin verdigi kavak yelleride vardi tabi:)simdi mesela kpss calismak istiyorum bebisin biraz laf anlar hale gelmesini bekliyorum yani yine isteklerimi ikinci plana atiyorum

Evlilik cocuk aile olmak guzel arti yanlari cok esimle beraber bebisimizle gulup oynarken soyle bir durup izliyorum.iyiki diyorum bazende o kadar yoruluyorum kendime vakit ayiramiyorumki bekarligim geliyo aklima:))

benimde kesin gelir :) Cunku benim yaptgm tek şey işe gitmek ve gezmek başka hiçbir sorumlulugum yok :) sizde imkanınız varsa kısa bı tatıle cıkabalrsnz ya da haftasonu ıcın sadece kendınız ıcın degerlendrecek bı fırsat yaratmaya calıssanz motive olabilirsnz belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…