- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Siz yine sadece kendi bakis acinizi kullanmaya odaklanmissiniz yinede yorumunuz icin tesekkur ederim bunlar genelin yasadigi sikintilar kimse dort dortluk degil
Imkanimiz bu sene icin malesef yokbenimde kesin gelir :) Cunku benim yaptgm tek şey işe gitmek ve gezmek başka hiçbir sorumlulugum yok :) sizde imkanınız varsa kısa bı tatıle cıkabalrsnz ya da haftasonu ıcın sadece kendınız ıcın degerlendrecek bı fırsat yaratmaya calıssanz motive olabilirsnz belki :)
Tesekurlerherkes nasıl kendi bakışaçısından yorum yaptıysa ben de öyle yaptım. size de yorum beğendiremedik neyse iyi akşamlar
Sizin isiniz daha zormus en azindan benm huzurum var evimle sadece dinlenmeye biraz desarz olmaya ihtiyacim var allahim kolaylik versin insallah hersey istediginiz gibi olurBen çok ozleyenlerdenim.
Universiteden sonra kendi evim kendi isim ve duzenim vardi. 10 sene yanliz yasayinca birisiyle ayni evi ve hayati paylasmak zor geldi. Her ne kadar severek evlenmis olsamda malesef 4 senelik evliligin cabuk tuketmisliginden cekip gidesim var. 3 yasinda kizim olmasa bosanir muhtemelende bir daha evlenmezdim.
Ayni evin icinde arkadasca bile yasayamadigin bir insanla evlilige, cocugum icin katlandigim bu duruma ne kadar daha devam edecegim de bilinmez.
Evliligin bir iyi yani eşli gidilmesi gereken yerlere tek gidip sap gibi kalmamak
Genele bakarsak hic mutlu degilim. Bekar olsam bu saatten sonra ne olacak... kafam karisik. Sustum
Sizin isiniz daha zormus en azindan benm huzurum var evimle sadece dinlenmeye biraz desarz olmaya ihtiyacim var allahim kolaylik versin insallah hersey istediginiz gibi olur
Ne guzel demissinSlm arkadaslar esimi cocugumu cok seviyorum problemim yok sukur ama evlenmeden onceki hayatimi ozledim sorumluluk yok maddiyat dusunmek yok cantani al cik yada sabaha kadar oturup aksama kadar yat siz ne dusunuyosunuz bu konuda
Eminim yaşadığınız tüm zorluklara rağmen bugünleriniz için de iyi ki yapmışım dersiniz. İnsan yaşlanınca en azından bayramlarda kapısını çalacak birilerini istiyor, annemden biliyorum. Bayramda ya da özel günlerde ailesi olmadan çok bomboş geliyor herşey. Elde ettiğin en büyük kazancı yani evladını sana hediye ettiği için bile değerIyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. :)) Bende ohhh iyi ki yapmisim herseyi bekarken diye kendimi avutuyorum :))))) iyicene yaslaninca umarim bu gunlerim icin de iyi ki yapmisim derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?