Bekar hayatini ozleyenler

Ben çok ozleyenlerdenim.

Universiteden sonra kendi evim kendi isim ve duzenim vardi. 10 sene yanliz yasayinca birisiyle ayni evi ve hayati paylasmak zor geldi. Her ne kadar severek evlenmis olsamda malesef 4 senelik evliligin cabuk tuketmisliginden cekip gidesim var. 3 yasinda kizim olmasa bosanir muhtemelende bir daha evlenmezdim.

Ayni evin icinde arkadasca bile yasayamadigin bir insanla evlilige, cocugum icin katlandigim bu duruma ne kadar daha devam edecegim de bilinmez.

Evliligin bir iyi yani eşli gidilmesi gereken yerlere tek gidip sap gibi kalmamak

Genele bakarsak hic mutlu degilim. Bekar olsam bu saatten sonra ne olacak... kafam karisik. Sustum

Imkanimiz bu sene icin malesef yok
herkes nasıl kendi bakışaçısından yorum yaptıysa ben de öyle yaptım. size de yorum beğendiremedik neyse iyi akşamlar
Tesekurler

Sizin isiniz daha zormus en azindan benm huzurum var evimle sadece dinlenmeye biraz desarz olmaya ihtiyacim var allahim kolaylik versin insallah hersey istediginiz gibi olur

Daha yolun başındayken bile özledim bekar günlerimi. Çok şükür eşimle evliliğimizde ufak tefek tartışmalar dısında sorunumuz olmadı. Ama bambaşka ortam, artan sorumluluk ve evdeki yalnız kalma zamanlarının artmasıyla bekarlık günlerini özlememiz gayet normal. Allah geçmişi arattırmasın, hislerimiz masumca anne baba ve kardeşlerimizle olan zamanları özlemek olsun inşallah

Bekarim ama evlenince annemle karsilikli cay icmelerimizi, kizkardesimle ayni odayi paylasip kucuk seylerr saatlerce gulmeyi, yatmadan once sohbetlerimizi ozlerim elbet ayy simdi dusununce bile icim burulduki

Sizin isiniz daha zormus en azindan benm huzurum var evimle sadece dinlenmeye biraz desarz olmaya ihtiyacim var allahim kolaylik versin insallah hersey istediginiz gibi olur

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. :)) Bende ohhh iyi ki yapmisim herseyi bekarken diye kendimi avutuyorum :))))) iyicene yaslaninca umarim bu gunlerim icin de iyi ki yapmisim derim :)

Yumuşacık bir yorganım vardı ona iyice gömülür taaa başıma kadsr ceker yatardım derin uyurdum bebegim aglayacakmı eşimi sabah yolcu edemezsem kahvaltı hazırlayamazsam gibi kaygılarım olmadan... geç kalkardım evin temizligini akşama yemegi düşünmeden... pasbal gezerdim evdekileri umursamadan.... önüme gelmiş yemekleri yavaş yavaş yerdim cocuk aglarda yiyemem bir daha demeden... katıla katıla gülerdim hayatım kendi ellerimdeyken... eşimi cocugumu canımdan cok sevsemde eski beni cok özlüyorum... eş olmak anne olmak zor vesselam...bir o tarafa koş bir bu tarafa... düşünmeye vaktım yok. Zira vakit olsa banyo yapacam:)))

evlilik değilde çocuk çok büyük sorumluluk. çok yıpranıyorsun. hayatını ona göre şekillendiriyorsun ama iyiki de var canım oğluşum. gülüşü yeter.

Bekar hayatının nesi kolay ki her gün ordan oraya koşturuyorum ben. Bu saat olmuş ders çalışıyorum, dışarda sürüyle sorumluluğum var ve elbette evde de sorumluluklarım var 22 yaşına gelmiş bir insan olarak. Asalak değilim sonuçta, evlenince eşimle paylaşacağım sorumululukları şuan ailemle paylaşıyorum.

Evlenince değişen ne ki?

Öyle çok özleyeceğim bekar bir hayatım olmadı ama üniversite yıllarını biraz özlüyorum bide çalısmaya baslar başlamaz evlendim sayılır o sureyi keşkem biraz uzun tutsaymışım

Hiç özlemiyorum ben.tabiki şimdi de sorumluluklarım var ama annem daha disiplinli bir kadındı eşimle hersey daha rahat. Dinliyor, anlayışta gösteriyor çoğu zaman.çok şükür hele bir de altın topunuz varsa insan sıkılmaya bile fırsat bulamıyor

Bekarkende baski altinda olmadim simdide degilim ama tek kisi olmakla iki kisi olmak asla bir olmaz bazen özlenir yani.
Ama çocuk.. hayatın altini ustune ceviren bir olay bence ve boyle bir riske girmem herhalde. ben boyle bir sorumlulugu alabilecek yapıda degilim herkes anne olmamalı..

Ben esime evlenelim sen evinde kal ben evimde kal derken işte bunları düsünüyordum.
Peki ya şimdi ?
Askim t.shirtlerimin yakalarını neden utulemiyorsun ?
Hayir yani sanki t.shirtlerini utuluyorumda yakaları kaldiydi..
Birde şey var.
Aşkoom atletlerimi ters katlama duz katla annem hep oyle yapardi.
Tovbeeestafurulllaaaah.
Dayanamadim bende dedim ki anamin evinde ne bulasik yikardim ne camasir ne utu ne guzel herkes anasinin evini ozluyor ddim sustu azcik bozdum heralde

Özlemedim.

Suan daha rahatım.

Evimde bir duzenim var hersey benim kontrolüm altinda

Hic gezmedigim yerleri göremedigim yerleri görüp geziyorum esimle cocugumla
Zaman daha dolu dolu geçiyo

Belki daha cok yoruluyorum
Belki daha cok sorumlulugum var
Olsun bunada şükür.

Bekar günlerimi ozluyorum ama evlilik çok güzel.tabi eşimden yana sansliyim.benim evim benim kurallarim amaaaa çocuk varsa hekede 15 aylık birbal arisi.Kızımız çok yaramaz ikimize nefes aldırmıyor şöyle eşimle elele gezmeyi coookk özledim.ıstanbul kazan biz kepçe oh neguzek gezerdik ama kızımız la imkansız.bazen ozluyorum al kızını git diyorum esime.özgürlük harika birşey çok özledim uykuya yemek yemeye bir filmi tkoltuğa yayılarak izlemeye.
Sabahtan aksama kadar gezmeye bir fincan kahveyi keyifle icmeyi coookk özledim ama şimdi bunlar bana lüks oldu.
Aile olmak gibisi yok sağlık olsun mutlu olalim da varsin ozleyelim o gunleriii

Ben öğrenciyken cevizlibag da aös de kaldım o günleri çok özlüyorum yemek derdi temizlik derdi yok sınavda kaldı stresi yok şimdi ev yemek çocuk kpss var ve arkadaş yok

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. :)) Bende ohhh iyi ki yapmisim herseyi bekarken diye kendimi avutuyorum :))))) iyicene yaslaninca umarim bu gunlerim icin de iyi ki yapmisim derim :)
Eminim yaşadığınız tüm zorluklara rağmen bugünleriniz için de iyi ki yapmışım dersiniz. İnsan yaşlanınca en azından bayramlarda kapısını çalacak birilerini istiyor, annemden biliyorum. Bayramda ya da özel günlerde ailesi olmadan çok bomboş geliyor herşey. Elde ettiğin en büyük kazancı yani evladını sana hediye ettiği için bile değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…