Ilkinde uykusuzluk vs dertti benim için yorulurdum vs. Bunda bunların gecici olduğunu biliyorum ve bu yaşların çook özleniceğini anın tadını cıkarıyorumIlk ikisinde nasi anlamadiniz
Ben tanıdıgım herkese cocukları büyütmüs yas 35 lere gelmişse siddetle yeni bir bebiş tavsiye ediyorumSus kız günüm geçti, yusuf yusuf ötüyorum şu an ama bubay çok ilaç kullandım üzerine anestezi aldım, lekelenme başlamışken durdu. Bebe mebe sevemem ben bu saatten sonra, sokma aklıma böyle şeyler.
Orası öyle tabi ama keşke sevgili kalaydık, çamaşırı yemeği dağınığı kendi evimde kalaydıYahu şimdi evli olmasam sinirimi çıkarıcak, iş buyuracak, sabah beni uyandırınca ağzına tükürecek birini nerden bulıcam ayol, cık bekarlık bana göre değil:)
Olmaz, sevgiliyken tam koca modunda olmuyor, ponçik oluyorsun o dönemler:)Orası öyle tabi ama keşke sevgili kalaydık, çamaşırı yemeği dağınığı kendi evimde kalaydı
Atsan atılmıyor satsan satılmıyor, stres topu gibi öteye beriye sallıyorsun keratayı napıcaksın :)Sevgilim iki kötü laf etse ya da en ufak kıyafetime karışsa kapıya koyarım ama evlilik öyle mi
Tabi atıyorsun diğerlerinin kucağına onlar oynuyor siz cıvıldaşmayı izliyorsunuz dimiiiiiIlkinde uykusuzluk vs dertti benim için yorulurdum vs. Bunda bunların gecici olduğunu biliyorum ve bu yaşların çook özleniceğini anın tadını cıkarıyorum
Ben tanıdıgım herkese cocukları büyütmüs yas 35 lere gelmişse siddetle yeni bir bebiş tavsiye ediyorumresmen güncelleme geldi evimize
Tabi atıyorsun diğerlerinin kucağına onlar oynuyor siz cıvıldaşmayı izliyorsunuz dimiiiii
bekarken isden gelir yemegimi yer uyurdum simdi uyumayada zamanim yokEvli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Benim koca da yaşım geçmeden 4.yü yapmayı şiddstle tavsiye ediyor:)Ilkinde uykusuzluk vs dertti benim için yorulurdum vs. Bunda bunların gecici olduğunu biliyorum ve bu yaşların çook özleniceğini anın tadını cıkarıyorum
Ben tanıdıgım herkese cocukları büyütmüs yas 35 lere gelmişse siddetle yeni bir bebiş tavsiye ediyorumresmen güncelleme geldi evimize
7 yıla 3 çocukbekarken isden gelir yemegimi yer uyurdum simdi uyumayada zamanim yoktabi 7 yila uc tane bebek dogurunca hep ya hamis yada emiziren oldum bazen ozluyorum pazar gunu 12 kadar uyumayi ama bebeklere bakinca amaan bos ver diyorum olunce uyuycam
İki oğlanın üzerine kız olduğundandır o, kız evlat bambaşka, kızım olmasa evim çok sıkıcı olurdugece uyumuyo hala canı sağolsum gündüzde durmuyo abiler hiç oralı olmuyo büyükler kız olsa bakardı belki. Bu yasta insam daha farkli bakiyo belki sükür sebebim kızım Rabbimin ikramı
Bacım 2 seneye hatta 20 aya 3 çocuk sığdırdım, rekor bende mi şimdi:)bekarken isden gelir yemegimi yer uyurdum simdi uyumayada zamanim yoktabi 7 yila uc tane bebek dogurunca hep ya hamis yada emiziren oldum bazen ozluyorum pazar gunu 12 kadar uyumayi ama bebeklere bakinca amaan bos ver diyorum olunce uyuycam
???Ovlonmok gorokoyor horoldooo
Allah nazardan saklasınbekarken isden gelir yemegimi yer uyurdum simdi uyumayada zamanim yoktabi 7 yila uc tane bebek dogurunca hep ya hamis yada emiziren oldum bazen ozluyorum pazar gunu 12 kadar uyumayi ama bebeklere bakinca amaan bos ver diyorum olunce uyuycam
İlki ikiz değil mi, 3.de kaza kesinBacım 2 seneye hatta 20 aya 3 çocuk sığdırdım, rekor bende mi şimdi:)
Özlemiyorum. Neden olduğunu bilmek ister misin?
Wp'den engellesen, eve geliyosun koltukta oturuyor:)Atsan atılmıyor satsan satılmıyor, stres topu gibi öteye beriye sallıyorsun keratayı napıcaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?