Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Ilk ikisinde nasi anlamadiniz
Ilkinde uykusuzluk vs dertti benim için yorulurdum vs. Bunda bunların gecici olduğunu biliyorum ve bu yaşların çook özleniceğini anın tadını cıkarıyorum
Sus kız günüm geçti, yusuf yusuf ötüyorum şu an ama bubay çok ilaç kullandım üzerine anestezi aldım, lekelenme başlamışken durdu. Bebe mebe sevemem ben bu saatten sonra, sokma aklıma böyle şeyler.
Ben tanıdıgım herkese cocukları büyütmüs yas 35 lere gelmişse siddetle yeni bir bebiş tavsiye ediyorum resmen güncelleme geldi evimize

Yahu şimdi evli olmasam sinirimi çıkarıcak, iş buyuracak, sabah beni uyandırınca ağzına tükürecek birini nerden bulıcam ayol, cık bekarlık bana göre değil:)
Orası öyle tabi ama keşke sevgili kalaydık, çamaşırı yemeği dağınığı kendi evimde kalaydı

Sevgilim iki kötü laf etse ya da en ufak kıyafetime karışsa kapıya koyarım ama evlilik öyle mi

Tabi atıyorsun diğerlerinin kucağına onlar oynuyor siz cıvıldaşmayı izliyorsunuz dimiiiii

Tabi atıyorsun diğerlerinin kucağına onlar oynuyor siz cıvıldaşmayı izliyorsunuz dimiiiii
gece uyumuyo hala canı sağolsum gündüzde durmuyo abiler hiç oralı olmuyo büyükler kız olsa bakardı belki. Bu yasta insam daha farkli bakiyo belki sükür sebebim kızım Rabbimin ikramı

Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
bekarken isden gelir yemegimi yer uyurdum simdi uyumayada zamanim yok tabi 7 yila uc tane bebek dogurunca hep ya hamis yada emiziren oldum bazen ozluyorum pazar gunu 12 kadar uyumayi ama bebeklere bakinca amaan bos ver diyorum olunce uyuycam

Benim koca da yaşım geçmeden 4.yü yapmayı şiddstle tavsiye ediyor:)
Hem çalışıp hem iyi analık yapıyormuşum, bir çocuk daha bundan faydalansın mış:) bahaneye hele hele :)

bekarken isden gelir yemegimi yer uyurdum simdi uyumayada zamanim yok tabi 7 yila uc tane bebek dogurunca hep ya hamis yada emiziren oldum bazen ozluyorum pazar gunu 12 kadar uyumayi ama bebeklere bakinca amaan bos ver diyorum olunce uyuycam
7 yıla 3 çocuk

gece uyumuyo hala canı sağolsum gündüzde durmuyo abiler hiç oralı olmuyo büyükler kız olsa bakardı belki. Bu yasta insam daha farkli bakiyo belki sükür sebebim kızım Rabbimin ikramı
İki oğlanın üzerine kız olduğundandır o, kız evlat bambaşka, kızım olmasa evim çok sıkıcı olurdu

Bacım 2 seneye hatta 20 aya 3 çocuk sığdırdım, rekor bende mi şimdi:)

Allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…