Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Koca değil de iki çocuk bazen zorluyor,bekar ve öğrenciyken yataktan çıkmadan uyuduğum günleri özlüyorum.
Uykuya zaafım var 15 saat bile uyurum ama artık haftasonu bile mümkün değil

Bekarken yapıp şimdi yapamadığım bir uyumak var sanırım,işim gücüm olmasa ev sessiz olsa şöyle 3-5 gün WC ye bile kalkmadan uyurum,hayatta kalkmam valla.

Evliliği bekarlıktan çok seviyorum. Evli olmalı tercih ederim. Ama hayatımın en güzel zamanı kesinlikle üniversite dönemiydi. Hem ayrı bir evde tek yaşıyorsun hem kendinden sorumlusun hem dersten başka sorumluluğun yok. Tüm arkadaşlarınla tek derdin nerede nasıl eğlensek gülsek. Sanırım en özleyerek hatırladığım dönem o beş yıldı

Sen ne zaman evlendin de bizim haberimiz olmadı? Resmi nikahın var evet ama aynı evin içinde yaşadın ki. Düğün arabası yapmıyorlar diye ayrıldınız
Kız 6 yıllık evli tribine girmiş kendi kendine. Niye baltalıyorsun?

Ben de çok özlüyorum.
Sorumluluk yoktu nerde akşam orda sabah ohh
Çocuk büyütmek , insan yetiştirmek biraz yorucu ve zorlayıcı

Evli kadın'daşlarım :)
Bekar hayatınızı özlüyor musunuz, vee neden.?
Bekar diil de çocuksuz zamanlarımı bazen özlüyorum.
Hiç tasam derdim yokmuş yeminle.

Şimdi yemeğini yedi mi, okulu iyi geçti mi, doktor aşı randevusu ne zamandı, forma ücretini yatırdık mı, sevgimi yeterince gösteriyor muyum, ilerde hayatı nasıl olacak, tonla endişe... Her günüm bunları düşünerek geçiyor.

Bundan tam 10 yıl önce en büyük endişem "Akşama giyecek elbisem var mı"ydı

Evli değilim ama evli olsaydım ama kesin bekarlığı özlerdim. Karışan görüşen yok, istediğim yere gezmeye gidiyorum, yaz aylarında yazlığa vınlıyorum istediğim kadar kalıyorum. Şimdi bunlar ne alaka diyecekseniz evlenseydim kesin ayının biriyle evlenirdim, yazın gezmek yerine gel anamın evini falan temizle derdi ben de basıp tek başıma tatile giderdim yalnız kaldım diye ayrıca sinir olurdum
Konunun özü KV yok, KP yok bekarlık > evlilik

Off özlenmezmi ya sorumluluk yok sadece tek başıma saçma sapan kararlar almayı başına buyruk yaşamayı çoğu zaman çok özlüyorum

Valla hiç özlemiyorum. Bekarken nasılsam öyleyim çünkü, istediğim her şeyi giyiyorum, arkadaşlarımla yalnız takılıyorum, havamda değilsem yemek yapmıyorum
Çocuksuz hayatımı biraz özlüyorum ama

Mutlu bir ailede yetiştim, bekarken özgür ve rahattim. İstediğim hayatı yasiyordum. Şimdi de kendi kurallarim, kendi düzenim olan ve keyif aldığım bir evliligim var. Ozlemiyorum o yüzden. Hayatımın bu dönemindeyim ve bundan mutluyum. Ama çocuk yok. Belki ondandir.

özlemiyorum. ailemi çok seviyorum ama bu kadar özgür değildim hep yönlendirilme vardı. kızım doğru otur kızım üstüne bişey giy ayıp böyle konuşma gibi gibi..

eşimle mutluyum evimin kraliçesiyim istersem iş yapıyorum istersem yatıyorum. gecelere kadar gezebiliyoruz istediğim gibi giyinebiliyorum artık. dudak dolgusu bile yaptırdım
baba evinde yaptırıp o eve gideceğim he....assslaaa

Özlemiyorum. 10 yıl evlencem diye bekledim. Tşk.
ben burda Merve eksikliğini hissediyordum iyi ki geldin

Kendi genç versiyonumu özlüyorum. Flörtöz hallerimi özlemiyorum, başkalarının ilgisini de özlemiyorum. Dışardaki erkeklerle işim bitmiş öyle evlenmişim demek evlilik bireysel ve birlikte hareket etme dengesini kurarsa pek özlemezsin bekarlığı.
asıl bebek sonrası bağımsızlık bitiyor, bütün rutin alt üst. Değil konsere çişe bile gidemiyorsun. yanından ayrıldığında ise onsuz duramıyorsun.

Mutlu oldum Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…