- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Böyle teklifleri kabul eden kadınlar var mı yoksa bunların mı hayal gücü çok geniş acaba? Birinin "tamam" deyip motora atlayıvereceğini mi sanıyorlar gerçekten hiç anlamıyorum.
Bazı şehirlerde şehir ismi vermeyeyim ama bahsi geçen yerlerde, dolmuşta vs kadınlar kızlara yaşını vs sorup evine kadar takip ediyor, eve hemen girer girmez kapıyı çalıp görücü olmak istediklerini söylüyorlar. Gereksiz alınganlığa lüzum yok, sizin bulunduğunuz şehirde karşılaşmamış olabilirsiniz, kötüleme yapmamış burada...
Kusura bakmayın ama haddinizi bilin. Niye sürekli beni hedef gösteriyorsunuz? Beni eleştirebilirsiniz elbette ama o şöyledir böyledir diyerek beni rencide etmeye ve diğer üyeleri bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz. Böyle bir hakkınız yok. Kimsenin böyle bir hakkı yok.gereksiz alinganlik yapacak son uyeyim bu konuda iciniz rahat olsun.
ben o uyenin nicedays oldugunu ve ortalik karistirmayi sevdigini biliyorum o yuzden yazdim. yoksa benim cevremde zaten bu tarz olaylar olmaz.
Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? @CiRiLLA, kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.
Kusura bakmayın ama haddinizi bilin. Niye sürekli beni hedef gösteriyorsunuz? Beni eleştirebilirsiniz elbette ama o şöyledir böyledir diyerek beni rencide etmeye ve diğer üyeleri bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz. Böyle bir hakkınız yok. Kimsenin böyle bir hakkı yok.Mune Hanım lütfen bakar mısınız?
Samimi olarak soruyorum. Kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama her konuda o şöyledir o böyledir diye beni rencide etmeye çalışıyorsun. Sana böyle yapılsa ne hissedersin? Ortalığı karıştırmak gibi bir amacım neden olsun ki dön konudaki ilk mesajımı oku istersen.ne diyosun abi uyenin mesajina cevap verdim. yok boyle olmadi avrupa insan haklari mahkemesine git istersen fjdmxjdmdn
Bizleri bu durumlara dusurenler utansin bende buna benzer birseyi bir kere soyledim annee kapiyaa bak dedim halbuki anne yok tektim insan korkuyor cidden esim sehir disina cikti 1 ay evde yoktu ayakkabisini falan biraktim kapiya kapi acilir acilmaz montu gorunuyordu gorunen yere asmistim"Tamam ben baktım" diye sesleniyorum içeri kapıyı açarken. Köpeğim var, "annee X'i çağırsana yanına kapıyı açıyorum" diyorum mesela, ya da "tamam bunu ben verdim sen sonra verirsin" falan gibi kendi kendime biri varmış gibi konuşuyorumGibi gibi.
Gece çok geç vakitte eve dönüyorsam taksiden falan annemi arıyorum ben de, "geliyorum uyumadın di mi" diye. Halbuki evde tekim yani
Samimi olarak soruyorum. Kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama her konuda o şöyledir o böyledir diye beni rencide etmeye çalışıyorsun. Sana böyle yapılsa ne hissedersin? Ortalığı karıştırmak gibi bir amacım neden olsun ki dön konudaki ilk mesajımı oku istersen.
Sana soru sormuyorum muhatabım değilsin zira bir tanışıklığım yok ama nedense sen her konuda bana sürekli laf atıyorsun. Ben seni gözardı ediyorum senin de etmeni tavsiye ederim. Hayatında başarılar.kible kardesim elini yorma boyle bana soru da sorma
Aynı şeyi düşündüm ama linç edilmekle kim uğraşıcak şimdi deyip yazmamıştım. koca yürekliOnlar fena sapik oluyor kanka, en iyisini yapiyorsun
Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? @CiRiLLA, kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.
Az önce eve doğru yürürken telefonda bir şeye baktığımdan sırıtarak yürüyordum normalin aksine. Yolda iyi giyimli bir adam vardı yanından geçerken X e nasıl gidebilirim diye sordu. Sorduğu yerde çok bilindik bir yer aslında elinde de telefon var açsın baksın navigasyona. Soruş tarzı beni şüphelendirdi. Yani o an birden bahane bulmuş gibi bir hali vardı. 2 dk gülmeye gelmiyor insanlar.Ya bir de tanışmak isteyene, görücü olarak ilgilenene sevgilim/nişanlım var evliyim vs demeyi ben sevmiyorum. Alt metni sanki şey oluyor bunun gibi “hayatımda biri olmasa kesin isterdim” der gibi. Erkek arkadaşım olmasına rağmen tanışma teklif edenlere “ilgilenmiyorum” demeyi tercih ediyorum pek yüz bulamıyorlar.
Gerçi geçenki şaşkınlığımla hâlâ kendim de dalga geçiyorumHastaneden çıktım. Bahçesinden de çıkınca uzun bir yokuş var. Astımım da var normalde dinlene dinlene zor çıkarım orayı. Neyse, tam yokuşa adım attım, onlarca kişi var yukarı doğru yürüyen, yaklaşan kimseyi fark etmedim önüme bakıyorum. Gökten düşmüş gibi yanıma biri geldi “merhaba” dedi karizmatik olduğunu düşündüğü dik bir duruşu var böyle başını yan çevirmiş açıyı ayarlamış gülümsüyor. Ben de yıllardır bu şehirde yaşıyorum, annemin akrabaları vs de dolusuyla tanıdığımız var. Normalde dönmem, tanıdık mı, ayıp olmasın diye baktım. Tanımadığım 30’lı yaşlarda cılız pek de tipsiz biri (hoş sanki yakışıklı olsa durum değişecek de) şaşkın şaşkın baktım. “Bir şey diye-sorabilir miyim” dedi başımı hayır anlamında sallayıp tabana kuvvet, o koca yokuşu öyle bir çıktım ki Tam “yanlış anladım belki, ya adam bir şey soracaktıysa, hastanenin önündeyiz zaten belki yardıma ihtiyacı vardır” derken arkamdan bir ses “arkadaş olsaydık?”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?