- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi perihan yay
-
Ben size yazmadım ki onu? nasıl okuyorsunuz anlamıyorum diye benim demem daha makbulboşanmayı nerden çıkardınız nasıl okuyorsunz anlamıyorm
Bana da aynısını yaptı başka üyeye merak edip bişey sordum kendi üstüne alınıp bide laf söylüyor nasıl okuyorsun diye kendisi okumaktan bi haberBaşka bir üyenin yazdığına cevap olarak yazdım ve zaten alıntılamıştım. Dikkatli okuyun.
Evet farkındayım. Konu sahibi buraya çözüm bulmaya değil milleti haşlamaya gelmiş.yazılanları da beğenmiyor. Zaten sorununun çözümü de yok.biri denk gelirse evlenir denk gelmezse evlenmez. Yapılacak birşey yok yani. Bir ton bekar var. Benim yazma amacım biraz da olsa moral vermekti. Aslında hiç yazmamak lazım.Bana da aynısını yaptı başka üyeye merak edip bişey sordum kendi üstüne alınıp bide laf söylüyor nasıl okuyorsun diye kendisi okumaktan bi haber
Konu sahibi ne istiyor ne yapalım anlamadım. Yazabileceğimiz tek şey biraz moral vermek. Konu sahibine koca mı bulalım ne yapalımBana da önyargılı dedi. Lutfedip yanlis anlamisim demedi. Burnundan kıl aldırmayan, tutup başkasının saçını çekiyor...
Kötü Kedi Şerafettin fizyolojisine sahip birini buluruz mazallah.Konu sahibi ne istiyor ne yapalım anlamadım. Yazabileceğimiz tek şey biraz moral vermek. Konu sahibine koca mı bulalım ne yapalım
O öyle diye herkes de öyle olacak diye bir kaide yok. Genelleme yapmak doğru değil, pozitif olun. İçinizi karartmayın umut herzaman var.merhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zorevlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
oo çok var o tiplerden hmen hemen her yaşta karsımıza çıkarlar.merhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zorevlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
1. inanç bu? başkasının sıkmasıyla engellemesiyle sapıtıyorsa orada bir inanç yokturr. inanç içten gelir. sevgilim beni sıkıyor diye sapıtamam değil mi?İnsanların inançlarına da müdahale etmeniz bence doğru değil bir insanı ne kadar çok sıkarsanız o kadar çok patlak verir. Bu ülkeye baktiginiz zaman yanlis olan seylerin insanlari cok bastirmaktan oldugunu anlarsiniz.
Bence de sen bekar kal zatenmerhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zorevlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
Acele etme. Biri cikar elbette. Ama cocuk sevgisini tadabilirsin. Evlatta edinebilirsin. Sirf cocuk icinde evlenme bence. Yipranirsinmerhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zorevlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
neden?Bence de sen bekar kal zaten
Kocanın da pisi var, titizi var, cimrisi, tembeli, savurganı, oyun bağımlısı olanı, anasının dizinin dibinden kopamayanı, elinden bişey gelmediği halde herşeyi eleştireni.... Yeter mi :)buyrun dinlemedeyim yazın lütfen :)
Sizin inandığınız şekilde inanan çevreniz var mı? Yani kendinize bir çevre oluşturdunuz mu? Cevabınız evet ise onlara evlenmek istediğinizi, kriterlerinizi duyurun bekleyin. İnşallah hayırlı bir kısmet çıkacaktır. Aracı olacak kişininde gerçekten dürüst ve ahlaklı bir insan olmasına dikkat edin. Rabbim kolaylaştırsın.merhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zorevlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?