bekar kalmak

Belkide evlilik fikriyle değil birini gerçekten tanımak istediğin için tanıman gerekiyordur böylece hayal kırıklığı da yaşamazsın evet belli kriterlerimiz olmalı tanımadan sadece evlilik odaklı düşünüyorsunuz gibi geldi bana

Başka bir üyenin yazdığına cevap olarak yazdım ve zaten alıntılamıştım. Dikkatli okuyun.
Bana da aynısını yaptı başka üyeye merak edip bişey sordum kendi üstüne alınıp bide laf söylüyor nasıl okuyorsun diye kendisi okumaktan bi haber

Aslında senin istediğin gibi adamlar var yok değil
Ama neden insanları sadece inançlarıyla değerlendiriyorsun?
Ben çok merak ederim mesela bu konuyu
Adam diyelim namaz kılıyor oruç tutuyor hersey tamam ama karekteri bozuk vicdansız merhametsiz bir tip
Sen dışardan namazında niyazında diye düşünüp evlenirsin ama bambaşka biri çıkar
Ama diğer yandan dine düşkün olmayıp ahlaklı bir sürü insan var dünyada
Din ve ahlak maalesef her zaman doğru orantılı olmayabiliyor
Bu demek değil bütün dindar erkekler kötü yanlış anlaşılmasın ama bu konu gözardı edilemeyecek kadar önemli.
Karşındakini olduğu gibi kabullenirsen daha kolay olur hayat senin için

Bana da aynısını yaptı başka üyeye merak edip bişey sordum kendi üstüne alınıp bide laf söylüyor nasıl okuyorsun diye kendisi okumaktan bi haber
Evet farkındayım. Konu sahibi buraya çözüm bulmaya değil milleti haşlamaya gelmiş.yazılanları da beğenmiyor. Zaten sorununun çözümü de yok.biri denk gelirse evlenir denk gelmezse evlenmez. Yapılacak birşey yok yani. Bir ton bekar var. Benim yazma amacım biraz da olsa moral vermekti. Aslında hiç yazmamak lazım.

Bana da önyargılı dedi. Lutfedip yanlis anlamisim demedi. Burnundan kıl aldırmayan, tutup başkasının saçını çekiyor...
Konu sahibi ne istiyor ne yapalım anlamadım. Yazabileceğimiz tek şey biraz moral vermek. Konu sahibine koca mı bulalım ne yapalım

Konu sahibi ne istiyor ne yapalım anlamadım. Yazabileceğimiz tek şey biraz moral vermek. Konu sahibine koca mı bulalım ne yapalım
Kötü Kedi Şerafettin fizyolojisine sahip birini buluruz mazallah. En iyisi iyi dileklerimizi dilemek. Gönlüne göre versin hepimizin

O öyle diye herkes de öyle olacak diye bir kaide yok. Genelleme yapmak doğru değil, pozitif olun. İçinizi karartmayın umut herzaman var.

İnsanların inançlarına da müdahale etmeniz bence doğru değil bir insanı ne kadar çok sıkarsanız o kadar çok patlak verir. Bu ülkeye baktiginiz zaman yanlis olan seylerin insanlari cok bastirmaktan oldugunu anlarsiniz.

oo çok var o tiplerden hmen hemen her yaşta karsımıza çıkarlar.
dinden, kitaptan ahlaktan bahsedip kimlerin kimlerin nasıl hangi fotolarını beğendikleri önümüze düştü zamanla..
sevinin, baştan belli etmiş rengini.

1. inanç bu? başkasının sıkmasıyla engellemesiyle sapıtıyorsa orada bir inanç yokturr. inanç içten gelir. sevgilim beni sıkıyor diye sapıtamam değil mi?
2. karsınızdaki insan benim inancım şöyle ben böyle ibadet ederim benim dinimde bu yok derse en başından, sonrada böyle davranışlarını görürse tabiki eleştirebilir? ne var ki bunda?

Bence de sen bekar kal zaten

Acele etme. Biri cikar elbette. Ama cocuk sevgisini tadabilirsin. Evlatta edinebilirsin. Sirf cocuk icinde evlenme bence. Yipranirsin

Sizi çok iyi anlıyorum. İnsanların yaptığı ile söylediği çok farklı. Kafa dengi biri bulmak çok zor. Ben de bazen geç mi kaldı diye düşünüyorum. Sonra çevreme bakıyorum, çok boşanan var. Boşanamayıp o evliliğe devam etmek zorunda kalan da çok var. Her şeyin hayırlısı diyorum

Soru troll mü fkdkfldlfldlf kahkaha attım. Herşey inançla olmuyor. Kimsenin alkolü sizi bağlamaz. Bu şekilde evlenmeniz çok zor. Ben inançlıyım sevdiğim adam ateist ve iyi ki hayatımda

Sizin inandığınız şekilde inanan çevreniz var mı? Yani kendinize bir çevre oluşturdunuz mu? Cevabınız evet ise onlara evlenmek istediğinizi, kriterlerinizi duyurun bekleyin. İnşallah hayırlı bir kısmet çıkacaktır. Aracı olacak kişininde gerçekten dürüst ve ahlaklı bir insan olmasına dikkat edin. Rabbim kolaylaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…