- 13 Şubat 2019
- 37
- 26
- 88
- Konu Sahibi Estiruzgar
-
sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi b
Hiç anlamıyor beni hep bu konuya gelince hiç gibiyim onun gözünde su an tek üzüldüğüm yaptığım onca fedakarlık ve cocuklarimUtanması arlanması olmayan bu herifi boşayacaksın.
Anlaması olsa bu kadar arsızlaşmaz zaten bu herif. Boşver daha fazla kendini hizmetçi yerine koydurtma.Hiç anlamıyor beni hep bu konuya gelince hiç gibiyim onun gözünde su an tek üzüldüğüm yaptığım onca fedakarlık ve cocuklarim
Çocuklara hiç üzülmeyin bence bu curcunada yasamaktan iyidir ayrı eve çıkmanız. Fedakarlık kısmı da daha çok fedakarlık yaparsınız bu gidişle kocanızı boşamazsanız, ailecek sizin eve yerleşsinler bari yuh. Hiç değeriniz yok belli ki eşiniz için, son dediğinden sonra net bırakırdım baksın kardeşlerine kendiHiç anlamıyor beni hep bu konuya gelince hiç gibiyim onun gözünde su an tek üzüldüğüm yaptığım onca fedakarlık ve cocuklarim
Zaten sonu öyle olcak gibi gorunuyorAl çocuklarını babanın evine git. Koca eşeklere bakacağına git kendi ailenle yaşa. O evde sen olmasan hepsi perişan olur ne çekiyorsun kahırlarını deli misin?
Aynen öyle. Bedava hizmetçi bulmuşlar resmen tepesine binmişler 100 tane kazık kadar adamFedakarlık yapınca kimse madalya takmıyor yalnız, yapmasaydın sen de deyip geçiyorlar. Çocuklarınız o ortamda sağlıklı buyuyemez, zaten haklarına giriyorsunuz onların rizkindan kesip kayın bakarak.
Ya ömrünüz boyunca o veya bu şekilde asalak beslersiniz, ya da o kocaya haddini bildirirsiniz, karar sizin. Ben asalak besleyip kendimi yiyeceğime kocamın başını yerdim. Az yesinler de uşak tutsunlar kendilerine.
Çocuklara hiç üzülmeyin bence bu curcunada yasamaktan iyidir ayrı eve çıkmanız. Fedakarlık kısmı da daha çok fedakarlık yaparsınız bu gidişle kocanızı boşamazsanız, ailecek sizin eve yerleşsinler bari yuh. Hiç değeriniz yok belli ki eşiniz için, son dediğinden sonra net bırakırdım baksın kardeşlerine kendi
O kadar haklısınız ki keşke şimdiki aklım olsaydı biz iyi niyetimizden bugün yarın evlenip giderler diye ses etmedik diye başıma çıktılar artık kayınpeder demiyor oglum 30 yaşında onu evlendiriyim bu kadinada yazık anca 2 çocuğuna bakar bide üstelik yanindakinide başıma gönderiyorKusura bakma ama yanlış anlamadıysam 8 yıldır 2 kaynın sizde öyle mi?yuh yani 8 yıldır nasıl müsade edersiniz buna?alın çocukları annenizin yanına gidin cidden bu kadarı fazla.kardeşleriyle yaşamak istiyorsa ev tutsun gitsin.
1 Aylığına ailenizin yanına tatil amaçlı gidin bakalım, sizsiz evi idare etmenin ne olduğunu görsün, bakalım dayanabilecek miMeraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
O evden gidecek olan sen değilsin. Sakın ayrılma evinden. Kayınlarınada bizzat dile getir. Ben eşimle çocuklarımla birlikte yaşamak istiyorum. Siz bir hafta içinde alın biletlerinizi deyin. İstemiyorum demeyi bilmiyorsanız öğrenin. Ben eşime zor yemek yapıyorum bazen yoğunluktan bir de diğerlerine mi bakacağım?Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Yani yanlış anlamayın da 30 yaşında adamlarla nasıl rahat ediyorsunuz aynı evin içinde yıllardır sabrınıza hayran kaldım. Ama isyan bayrağını çekmezseniz daha çok binerler böyle tepenizeO kadar haklısınız ki keşke şimdiki aklım olsaydı biz iyi niyetimizden bugün yarın evlenip giderler diye ses etmedik diye başıma çıktılar artık kayınpeder demiyor oglum 30 yaşında onu evlendiriyim bu kadinada yazık anca 2 çocuğuna bakar bide üstelik yanindakinide başıma gönderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?