Bekar kayınlara bakmaktan bıktım

Bir tane genç bir çocuk vardı ismini tam hatirlayamadım. Annesinin bir akrabası onlarda kalmaya başlıyor. Çocuk o zaman 9 yaşında adam çocuğu seviyorum bahanesiyle yatağına çağıriyor ve aksamları birlikte uyuyorlar. Ailesi de bu duruma bir sey söylemiyor.

Zamanla çocuğa tecavüz seklinde devam ediyor. Çocuğu da korkutuyor annene, ablalarına zarar veririm diye bir nevi çocuk liseye kadar bu duruma boyun eğiyor.. En son ses kaydı falan derken adama dava açıyor. Dava o kadar geç sonuçlanıyor ki Çocuk dayanamıyor intihar ediyor. O olay, büyük bir travmaydı benim için.

Ben o olaydan sonra kimseye asla güvenilmemesi gerektiğini hep yazarım..
Çok içim acıyor bu hikayeye. Emreydi sanırım çocuğun adı. Adam akrabaymis. Aslında aynı odaya yatak açıyorlarmis ama gece bu bir şekilde yanına geliyordu demekki. Keşke o adamı da oldurseydi. Kendi intihar etti. Annesinin durumunu dusunemiyorum. Çok acı.

Evet biz doğuluyuz bizde ayıp karşılanır ama artik bu duruma katlanacak takatim yok
Valla canım artık kültür ayıp mayip yok,ne dogruysa o olmalı,3 tane kazık kadar heriflerin ne işi var sende,insanlar eskisi gibi vur ensesine al lokmasını değil,sizinde anlasilan gözünüz yeni açılmış ,ya bu laftan sonra resti çekersiniz ya da 3.kaynida alıp beslersiniz,evlendikleri de onlarin eşleri sizin yaptiginizin gramini yapmazlar ve iyilikleriniz de çarçabuk unutulur

Çok içim acıyor bu hikayeye. Emreydi sanırım çocuğun adı. Adam akrabaymis. Aslında aynı odaya yatak açıyorlarmis ama gece bu bir şekilde yanına geliyordu demekki. Keşke o adamı da oldurseydi. Kendi intihar etti. Annesinin durumunu dusunemiyorum. Çok acı.
Malesef böyle artık,en yakınına bile guvenemiyrsun, disardan asla anlaşılmıyor özellikle zaten kendilerini şirin,çocuk sever gösteriyorlar,Allah bin belasını versin hepsinin, hem bu dünya da hem Cehennem ateşinde kavrulsun etleri kemikleri,o masumlara uzanan elleri parça parça olsun

Eşiniz sizin için ne fedakarlık yaptı peki? Hani yeri geliyor fedakarlık yapıyor demişsiniz de eşinizin size fedakarlık yapmaya hiç "yeri gelmedi" mi?

Doğulu aile olduklarını için bunu normal görüyorlar ama zaman değişti, kadınlar köle değil bunu anlayan boşanıp hayatına bakıyor artık.

Tabii şimdi siz gitseniz bunlar doğulu 3 adam kendine bakamaz deyip, eşinizde dahil biran önce evlenip hepsi kendi hayatını kurar kesin. Eşiniz de bu duruma güveniyordur zaten memleketten hepsine ses etmeden bakacak geleneksel bir kadın bulacaklarından emindir.

Aileniz yanınızdaysa daha ciddi davranmalısınız.
Valla memleketlerde de artık milyonda bir var konu sahibi gibi,onların gözü daha açık oluyor,kp kv bulmus tabi ezik gelini 3.yude yollar

Bir tane genç bir çocuk vardı ismini tam hatirlayamadım. Annesinin bir akrabası onlarda kalmaya başlıyor. Çocuk o zaman 9 yaşında adam çocuğu seviyorum bahanesiyle yatağına çağıriyor ve aksamları birlikte uyuyorlar. Ailesi de bu duruma bir sey söylemiyor.

Zamanla çocuğa tecavüz seklinde devam ediyor. Çocuğu da korkutuyor annene, ablalarına zarar veririm diye bir nevi çocuk liseye kadar bu duruma boyun eğiyor.. En son ses kaydı falan derken adama dava açıyor. Dava o kadar geç sonuçlanıyor ki Çocuk dayanamıyor intihar ediyor. O olay, büyük bir travmaydı benim için.

Ben o olaydan sonra kimseye asla güvenilmemesi gerektiğini hep yazarım..

Emre Yıldır..
Davanın sonucunu göremeden intihar etti maalesef.

Bu sadece nankörlük eşimin ve ailesinin nankörlüğü şimdi siz ne desenizde haklısınız ama inanın herşey öyle konuşulduğu gibi değil evet aptallık bende yıllardır ses etmemem bazen insan eşi için her fedakarlığı yeri gelince yapıyor benimkide bu oldu amam sonu nankörlük olacağını bilemezdim buda benim hayatımdaki gerceğim oldu geç de olsa anlıyor insan
Aileniz yokmu. Alın çocuklarınızı gidin ailenizin yanına. Kendilerine başka hizmetçi bulsunlar.

Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Suistimal ediliyorsunuz. Gidin diyemem ama ya resti çekeceksiniz, yada size biçilen hayatı yaşamaya devam edeceksiniz. Eşinize resti çektiğinde sizi tercih etme ihtimali çok daha olası ancak bunun da çok garantisi yok

Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Sen gideceksin ,oh ne dogur dogur geline gonder.ne guzel

Ya kusura bakmayın konu sahibi ama siz neden evlendiniz ki? Eltinin yanına evlenmek ne demek? Bi de eşiniz anlaşamadığı için ayrilmissiniz. Anlaşabilselerdi ömür boyu orada kalacaksınız demek ki. Yani 50 sene öncesiymiş gibi davranılmaz ki.
Bence elti akıllı.O bekar kayinla yaşamak istememistir.İsyan bayrağını çekmiştir.Bu aileye normal geliyor heralde kayın ile yaşamak.

Allahım sen aklıma mukayyet ol yorumları bile okumaya sabredemedim. Neden baştan bu iki adam da sizde kalınca itiraz etmediniz. Daha da başa gidiyorum neden eltinize taşınacağınız evliliğe tmm dediniz. Şu an çocuklar yüzünden çaresiz olmanızı bir dereceye anlayabiliyorum ama baştan niye kabullendiniz ki. Taviz tavizi doğurur. Çok üzüldüm durumunuza😑

Bu bizim ülkede o kadar yaygın ki.Bize ters geliyor ama.Fakat hala devam etmeside normal değil.Etraf ayıplıyor diyeceksiniz.İnsanlar hangi devirdeyiz.İki genç kayınla aynı evde olur mu diye soruyor.Utanmıyorsanız ben gidiyorum o zaman diyin bakalım...
Dinen de uygun değil.Esi evde olmazsa sıkıntı.Yanlis anlaşılma olur.Buna benzer sorun bende yaşadım.Linc yedim eşimin erkek kardeşi var.16 yaşında daha çocuk işte eşim işteyken yanımda kalabilirmis.Korkar misin.Bende uygun olmaz dedim diye linç yedim.Oglum yaşında imiş.Cocuk abimin evine gitmeyeceğim demiş.Herkes anlamıyor İst.e

Dinen de uygun değil.Esi evde olmazsa sıkıntı.Yanlis anlaşılma olur.Buna benzer sorun bende yaşadım.Linc yedim eşimin erkek kardeşi var.16 yaşında daha çocuk işte eşim işteyken yanımda kalabilirmis.Korkar misin.Bende uygun olmaz dedim diye linç yedim.Oglum yaşında imiş.Cocuk abimin evine gitmeyeceğim demiş.Herkes anlamıyor İst.e
Dini yorum yasak

Resmen sok oldum su konuya.
Nasil bir insansiniz cidden bilemedim. Cok iyi kalplimi, safmi enayimi..
aile resmen 3 oglununbirden yamamis sana 4. Yolda onuda yamayacaklar
Aileniz hicmi birsey demedi evlenirken hayretlerdeyim.

Arkadaşlar gayet doğulu işleri bunlar. Resmen kadının adı yok. Ailen iş ciddiye binince git kocanın yanına derler mi acaba? Bence hiçbir islerini yapma.

Allahım sen aklıma mukayyet ol yorumları bile okumaya sabredemedim. Neden baştan bu iki adam da sizde kalınca itiraz etmediniz. Daha da başa gidiyorum neden eltinize taşınacağınız evliliğe tmm dediniz. Şu an çocuklar yüzünden çaresiz olmanızı bir dereceye anlayabiliyorum ama baştan niye kabullendiniz ki. Taviz tavizi doğurur. Çok üzüldüm durumunuza😑

Ben dinen doğru değil diye bakmadım bakmamda.Yanlış olan o değil.Bizim gelenekle görenekler açısından doğru değil.Eskiden Anadoluda çok yaygınmış ..Giden büyüğe hemen küçükler yollanıyor işte.İş. aş.vb.Ama artık aileler küçüldü ne gerek var ki...

2 kaynın sizle aynı evde kalması bana hiç normal gelmedi. Evlilik hayatınız hiç olmaz ki. Cidden şaka gibi bir durum.
Bekar evine hizmetçimi tutmuş eşiniz sizi anlayamadım. Bence bu Size zulüm. Ve manevi inanç durumunuz nasıl bilmem ama dinen uygun da degil. Çok tuhaf gercekten. Kendileri ayrı bir bekar evi tutup diğer kardeşlerinide yanlarına alıp kalmaları gerekmez mi .

Back
X