bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

Kalabilir ama kalmasin.
İstemem ben.
Daha 6 aylik evlisiniz .
Hem 1 hafta .
Bende yok diyemem ama kalmasini istemem..

Hanımlar, çok fesatsınız yorumları okuyunca böyle oldum.
Kız akrabayı bile eve sokmayanlar, arkadaşları eşlerinden kıskananlar?
Derdiniz büyük gerçekten
Hayat yaşanır mı böyle?
Ben İstanbul'da oturan ''evli'' kuzenime her yıl gider kalırım, benim hakkımda böyle düşünseydi ne kadar kızardım
Ben oraya onun kocasını ayartmaya mı gidiyorum sanki!
Gezmek için, bazı işlerimi halletmek için gidiyorum.
Kocası da bir kez bile yan gözle bakmamıştır
Giderken böyle bir durumu düşünmezdim bile.
Keza ben ilerde evlenince arkadaşlarımdan uzak bir şehre evleneceğim..
Tüm arkadaşlarım memlekette kalmış olacak, ne yani evime arkadaşımı getirip ağırlayamayacak mıyım
Ne var ki bundan? Başımla beraber. Eskiden gelenek göreneklerimiz bize böyle olmayı öğretmiş ama kadınların içine fesatlık düşünce uçan sinekten kıskanır olmuşlar kocalarını
Adam isterse işe gidiyorum der, gider seni aldatır a kadın....
Senin arkadaşın için fırsat mı kollayacak

Esine mi güvenmiyosun arkadasına mı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

diye sorarlar adama bekar olduğunun altını çizmeniz neden? benim arkadaşım olsanız silerdim sizi kesinlikle ne kadar fesat düşünceler bunlar

Verdiğiniz örnekle konunun hiç alakası yok.
Evde başbaşa kalmayacaklar ki onu nerden çıkardınız?
Öyle birşyi kimse kabul etmez,sadece siz,ben ya da konu sahibi arkadaş değil.
İş seyahatinde eşinizin yanında olmayacaksınız. Ve iş arkadaşı da sizin en yakın arkadaşınız değil.
Ki zaten arkadaşı da hinlik düşünmüyorsa konu sahibinin yanında olmadığı zamanlar o da rahatsız olacaktır.
Yatarken eşi ve arkadaşı bir odada,konu sahibi başka odada kalmayacak yani.
Zaten eşi tahminimce yanlarında bile durmaz. Yani durmamalı.
Yatılan uyunulan yer evet özel alan. O zaman akrabalarınıza da kalmaya gitmeyin.
Ya da onlar da size gelmesin.
Özelim özelim diye tutturacak olursak nerde kaldı arkadaşlık,akrabalık ilişkileri?

Son düzenleme:
Hahah elif 190 sana katiliyorum kesinlikle gerçek aski yasamadiklari icin bu dusunceler bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hep neler olmuyor derler, iyi işte olacak her yerde oluyor değil mi? İnsanın niyeti bozuk olmasın yeter ki, ama ben gerçekten bazen anlayamıyorum bu insanları? Ben kendime yediremiyorum bir erkeğin sürekli ensesinde olup onun yanlışa meyil etmemesi için önlemler almayı.

Özgüvense özgüven, gurursa gurur, benim tek bildiğim kendimi değersizleştirip kimseyi yüceltemeyeceğim, kimse bulunmaz hint kumaşı değil, ben onun ensesinde gezip kendimi parçalayıp, dişi kuşuculuk oynayacağıma, o Allahın verdiği beyini kullansın bi zahmet, kullanmak bedava neticede.

Şimdi konuşacağım karşı çıkacak bazıları.Arkadaş gelir, kalır da ne güzel.benim de yazın üni.den arkadaşım gelecek 2 gün kalacak. bu haftasonu da başka ark.lar gelip bi gün kalacak. AMAAA eşim evde olmayacakk.o da annesinin evinde kalacak.aynı evde kalınması uygun değil kesinlikle.sonra şeytan iş başı yapıyor yuvalar yıkılıyor.hee şüphem var mı eşimden ya da ark.larımdan elbette ki hayır.ama uygun değilse değildir Allah bizim düşündüklerimizden fazlasını bildiğine göreee

Uygunmuş değilmiş bana düşmez elbette ama her kim olursa olsun eşiniz erkek kızda bekarmış ikisini de güveniyor olabilirsin ama gelse bile dikkat et

Okuduğumuz haberlerden etkileniyoruz sanırım:26:
Bizim kadınlarımız fazla korumacı bu konuda. Kocalarını başka bir kadınla değil aynı evde, aynı ortamda bile tutmaya katlanamıyorlar..
Annemin bir iş arkadaşı vardı; karısı her gün kontrole gelirdi adamı, çapkınlık yapıyor mu kadınların yanında diye
Yahu orda iş yapılıyor, sandığı gibi kadınlar onun kocasını ayartmak için çalışmıyor...
Psikolojik destek için birebir bir kadındı, sonra ne oldu bilmiyorum:26:
Emekli olduktan sonra adamın başının etini yiyor zaar

Siz buraya yazdigim uc bes konuyla beni yargilayamazsiniz.kimsiniz?herkesin kafasinin karsik oldugu donemlerde konu acar.haddinizi bilin.ben arkadasimla ilgili hangi yorumumda ona guvenmiyorum gelmesin dedim.
Rahat edermi esim her iki taraflada ilgilenebilirmiyim.bi hafta uzun sure kiz arkadasim sikilrmi..sonra dogru oluru olmazmi diye konu aciyorum.bu ben arkadasima guvenmiyorum anlamimi tasiyor? O benim hic bagimi koparmak istemedigim tek dostum
Bu dusunceler icinde olmaktan rahatsizim.ama aklimin ucundan yok kocam bakarmi bilmem ne gecmedi gecmezde.....bu konuda netim.
Kimsenin.metrakareli evini kiskanmadim.bigun bende yasarmyim diye icerlendim.ki o kizda arkadasim degil henuz tanismadgm esimin arkadasinun esiydi...
Ailemin yaninda gittim kaldim.ama bidaha esimsiz gitmem mecbur kalmadikca.aramizda oyle guclu bi sevgi bag varki nefes zor aliyoruz birbrimiz yokken.allah sizede versin:)

Arkadaşım gelebilir, kalabilir, aynı şekilde eşiminde arkadaşlarını ağırladığım oldu
Ne eşim , ne ben bir sıkıntı yaşamadık bu konuda
Yalnız 1 hafta gerçekten çok uzun bir süre
Bence bunu da arkadaşınızın düşünmesi lazım

Haddinizi bilin derken kendi haddinizi bilmeyi unutmussunuz..

Sizi yargiladigimi hangi lafimdan cikardiniz? Olani gördüğümü düşündüğumu söyledim... Konuyu yorumlanmasi için acmiyor musunuz? Ben de bu şekilde yorumladim bunun hesabini verecek değilim... Eğer yorum istemiyorsanız konu da acmazsiniz.

Konunuzu tekrar okuyun ? Kiz arkadasimi rahat ettirir miyim bu konuda tedirginim yaziyordu da ben mi okuyamadim acaba??

Bu kadar yoruma yan cizmeniz çok normal anlayabiliyorum sizi de mutlulugunuz daim olsun

her üçünüz de evde aynı anda bulunduğunuz sürece bir sorun olmaz. bence gelip kalabilir. bir soru cevap sitesinde şöyle bir durum olmuştu yalnız. üniv. öğrencileri. erkek geceyi kız arkadaşının evinde geçiriyor. tabii evde başka bir kız daha var. erkeğin kız arkadaşı sabah çıkıp derse gidiyor. çocukta kalkıp banyo alıp odaya geçiyor işte o sırada diğer kız odaya geliyor ve çocukla sevişiyor. çocuk bunu soru cevap sitesindekilere soruyor. tabii geçmiş zaman hatırımda kaldığı kadarıyla böyleydi. birden aklıma geldi canım işte ne bileyim. ben böyle bir şey olur demiyorum ama yine de evde her üçünüz aynı anda bulunmaya bakın. eşinle kız arkadaşın evde yalnız kalmasın. gerisi mühim değil...

Çok abartıyorsunuz, gelsin ne güzel birlikte vakit geçirirsiniz. Eşinizi düşünüyorsanız düşünmeyin, şimdi alıştırmazsanız aradan 2-3 yıl geçince siz isteseniz bile eşiniz istemez. Gerçi 1 hafta biraz uzunmuş, bence siz o planı en fazla 3-4 gün olarak ayarlayın.

O zaman sizde bu konuma gore yorum yapin.konuda cok aciklik getrmedim.uyelerin dusuncesini merak ettim.ama oyle bi hal aldiki herkes benim ne dusundugumu yazmis.sevismekten yoksun kalacagimi yazan bile olmus...yazik cidden.bunu yazanda hemcinsim.gunun stresini sanalda olsa gercek olan insanlari yargilayip rahatliyomusunuz burda? Dedgim gibi konumda sizin fikriniz nedir diye yorum.istedim.tutup beni yargilamaya hakkiniz yok.amin bu arada:)

Mutsuzlugunuzun acisini burdan atmayin.daha fazla ciddiye alinmayacak kadar basitsiniz:)

Eminim öyledir, ben burada konu açmıyorum yok öyle yok böyle diye..
İkide birde kocişkosunu ihmal edeceğinden korkan da ben değilim, 6 yıllık arkadaşını satan da..
Lütfen işinize bakın, bu sizin dert konunuz, benim değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…