- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Esine mi güvenmiyosun arkadasına mı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tam denk bir örnek vermek gerekirse...
Eşinizin iş arkadaşıyla iş seyahatine çıkmasında sakınca görmezsiniz.
Ama seyahatte aynı odada kalmalarına tepki gösterirsiniz.
Yatılan,uyunan,yıkanılan,dinlenilen yer kişinin özelidir.Bu kadar özeli paylaşmaya gerek yok.
Bir başka örnek verecek olursam,siz evde olmayacaksanız arkadaşınızın eşinizle tek başına yatıya kalmasını istemezsiniz.
İstediğiniz kadar kendiniz,eşinize,arkadaşınıza güvenin,hiç sanmıyorum uygun göreceğinizi.
Hanımlar, çok fesatsınız yorumları okuyuncaböyle oldum.
Kız akrabayı bile eve sokmayanlar, arkadaşları eşlerinden kıskananlar?
Derdiniz büyük gerçekten
Hayat yaşanır mı böyle?
Ben İstanbul'da oturan ''evli'' kuzenime her yıl gider kalırım, benim hakkımda böyle düşünseydi ne kadar kızardım
Ben oraya onun kocasını ayartmaya mı gidiyorum sanki!
Gezmek için, bazı işlerimi halletmek için gidiyorum.
Kocası da bir kez bile yan gözle bakmamıştır
Giderken böyle bir durumu düşünmezdim bile.
Keza ben ilerde evlenince arkadaşlarımdan uzak bir şehre evleneceğim..
Tüm arkadaşlarım memlekette kalmış olacak, ne yani evime arkadaşımı getirip ağırlayamayacak mıyım
Ne var ki bundan? Başımla beraber. Eskiden gelenek göreneklerimiz bize böyle olmayı öğretmiş ama kadınların içine fesatlık düşünce uçan sinekten kıskanır olmuşlar kocalarını
Adam isterse işe gidiyorum der, gider seni aldatır a kadın....
Senin arkadaşın için fırsat mı kollayacak
Konu cinsellik.
Ben çözdüm.
1 hafta sevişemeyince aldatılacağını düşünüyor konu sahibi.
Hep neler olmuyor derler, iyi işte olacak her yerde oluyor değil mi? İnsanın niyeti bozuk olmasın yeter ki, ama ben gerçekten bazen anlayamıyorum bu insanları? Ben kendime yediremiyorum bir erkeğin sürekli ensesinde olup onun yanlışa meyil etmemesi için önlemler almayı.
Özgüvense özgüven, gurursa gurur, benim tek bildiğim kendimi değersizleştirip kimseyi yüceltemeyeceğim, kimse bulunmaz hint kumaşı değil, ben onun ensesinde gezip kendimi parçalayıp, dişi kuşuculuk oynayacağıma, o Allahın verdiği beyini kullansın bi zahmet, kullanmak bedava neticede.
Esinize takintili ve kıskanç bir insansiniz..
Eşiniz olmadan kendi ailenize gitmek istememek.. Arkadasinizin metrekare fazlasi evini kiskanip uzulmek ve arkadasiniz bir hafta geleceği için esimden bir hafta mesafeli durucam diye skntiya dusmek size mahsus...
Ben bir haftalık misafirliği sevmem duş almak gerekir kimsenin banyosuna giremem ama 6 yillik arkadasim geliyorum diyorsada boyle buraya acip yorum beklemem...
Adi üstünde misafir...
Bence o kişiyle arkadasliginizi kesin... Kizin yerinde olsam sizinle arkadaş kalmak istemedim... Şuraya neler yazildi hakkında sizi hala arkadaş sayacak birde yazik gerçekten...
Siz buraya yazdigim uc bes konuyla beni yargilayamazsiniz.kimsiniz?herkesin kafasinin karsik oldugu donemlerde konu acar.haddinizi bilin.ben arkadasimla ilgili hangi yorumumda ona guvenmiyorum gelmesin dedim.
Rahat edermi esim her iki taraflada ilgilenebilirmiyim.bi hafta uzun sure kiz arkadasim sikilrmi..sonra dogru oluru olmazmi diye konu aciyorum.bu ben arkadasima guvenmiyorum anlamimi tasiyor? O benim hic bagimi koparmak istemedigim tek dostum
Bu dusunceler icinde olmaktan rahatsizim.ama aklimin ucundan yok kocam bakarmi bilmem ne gecmedi gecmezde.....bu konuda netim.
Kimsenin.metrakareli evini kiskanmadim.bigun bende yasarmyim diye icerlendim.ki o kizda arkadasim degil henuz tanismadgm esimin arkadasinun esiydi...
Ailemin yaninda gittim kaldim.ama bidaha esimsiz gitmem mecbur kalmadikca.aramizda oyle guclu bi sevgi bag varki nefes zor aliyoruz birbrimiz yokken.allah sizede versin:)
Terbiyesizlik yapmayin.haddinizi bilin...
Haddinizi bilin derken kendi haddinizi bilmeyi unutmussunuz..
Sizi yargiladigimi hangi lafimdan cikardiniz? Olani gördüğümü düşündüğumu söyledim... Konuyu yorumlanmasi için acmiyor musunuz? Ben de bu şekilde yorumladim bunun hesabini verecek değilim... Eğer yorum istemiyorsanız konu da acmazsiniz.
Konunuzu tekrar okuyun ? Kiz arkadasimi rahat ettirir miyim bu konuda tedirginim yaziyordu da ben mi okuyamadim acaba??
Bu kadar yoruma yan cizmeniz çok normal anlayabiliyorum sizi demutlulugunuz daim olsun
Vu sertt..
Neden foruma giriyorsun? bak kocan ihmal olur mazallah.
Vu sertt..
Neden foruma giriyorsun? bak kocan ihmal olur mazallah.
Mutsuzlugunuzun acisini burdan atmayin.daha fazla ciddiye alinmayacak kadar basitsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?