- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Hep neler olmuyor derler, iyi işte olacak her yerde oluyor değil mi? İnsanın niyeti bozuk olmasın yeter ki, ama ben gerçekten bazen anlayamıyorum bu insanları? Ben kendime yediremiyorum bir erkeğin sürekli ensesinde olup onun yanlışa meyil etmemesi için önlemler almayı.
Özgüvense özgüven, gurursa gurur, benim tek bildiğim kendimi değersizleştirip kimseyi yüceltemeyeceğim, kimse bulunmaz hint kumaşı değil, ben onun ensesinde gezip kendimi parçalayıp, dişi kuşuculuk oynayacağıma, o Allahın verdiği beyini kullansın bi zahmet, kullanmak bedava neticede.
O zaman sizde bu konuma gore yorum yapin.konuda cok aciklik getrmedim.uyelerin dusuncesini merak ettim.ama oyle bi hal aldiki herkes benim ne dusundugumu yazmis.sevismekten yoksun kalacagimi yazan bile olmus...yazik cidden.bunu yazanda hemcinsim.gunun stresini sanalda olsa gercek olan insanlari yargilayip rahatliyomusunuz burda? Dedgim gibi konumda sizin fikriniz nedir diye yorum.istedim.tutup beni yargilamaya hakkiniz yok.amin bu arada:)
Terbiyesizlik yapmayin.haddinizi bilin...
Siz buraya yazdigim uc bes konuyla beni yargilayamazsiniz.kimsiniz?herkesin kafasinin karsik oldugu donemlerde konu acar.haddinizi bilin.ben arkadasimla ilgili hangi yorumumda ona guvenmiyorum gelmesin dedim.
Rahat edermi esim her iki taraflada ilgilenebilirmiyim.bi hafta uzun sure kiz arkadasim sikilrmi..sonra dogru oluru olmazmi diye konu aciyorum.bu ben arkadasima guvenmiyorum anlamimi tasiyor? O benim hic bagimi koparmak istemedigim tek dostum
Bu dusunceler icinde olmaktan rahatsizim.ama aklimin ucundan yok kocam bakarmi bilmem ne gecmedi gecmezde.....bu konuda netim.
Kimsenin.metrakareli evini kiskanmadim.bigun bende yasarmyim diye icerlendim.ki o kizda arkadasim degil henuz tanismadgm esimin arkadasinun esiydi...
Ailemin yaninda gittim kaldim.ama bidaha esimsiz gitmem mecbur kalmadikca.aramizda oyle guclu bi sevgi bag varki nefes zor aliyoruz birbrimiz yokken.allah sizede versin:)
O zaman sizde bu konuma gore yorum yapin.konuda cok aciklik getrmedim.uyelerin dusuncesini merak ettim.ama oyle bi hal aldiki herkes benim ne dusundugumu yazmis.sevismekten yoksun kalacagimi yazan bile olmus...yazik cidden.bunu yazanda hemcinsim.gunun stresini sanalda olsa gercek olan insanlari yargilayip rahatliyomusunuz burda? Dedgim gibi konumda sizin fikriniz nedir diye yorum.istedim.tutup beni yargilamaya hakkiniz yok.amin bu arada:)
Mutsuzlugunuzun acisini burdan atmayin.daha fazla ciddiye alinmayacak kadar basitsiniz:)
1 hafta ihmal hesabına düştüyseniz demek ki her salise eşinizle ilgileniyorsunuz
ne var 1 haftadan ya hayret valla. söyleyin kıza gelmesin. üzüldüm kız adına..
geçen ki konunda da 4 günlüğüne aileme gideceğim nasıl bırakıcam eşimi diyordunuz
korkunuz cinsellik mi başka bir şey mi hayret verici konular ya hu
Basit,sevgiden yoksun,mutsuz,sizi kıskanan insanlardan(!) neden fikir alıyorsunuz ?
Korkuncmu gercekten.biz esimle cok badire atlattik..neler yasadik....ayri kaldik.uzak kaldik...tum zorluklardan sonra bi araya geldik.aramizda rabbim.bosin oyle guclu bi bag varki oda bensiz yapamiyor.biz cok zor gunler yasadik.bunun etkisi belkide......uzun uzun yazsam belki hakverirsiniz...birde yeni evliydim.ilk ayrilmamda boyle hassas dusunmem normal degilmiydi...
Arkadasim konusunda bu dusunceler icinde olduguma gercekten uzuluyorum
Kafam cok karisik.ona deger veriyorum.bi cok neden var aklimi karstiran yukardada belirttim.asla guvenszlik degil.samimi soyluyorum onlari evde birakip markerede giderim gezmeyede.biz bu arkadsimla ayni unvokuduk.bulundugum sehirde unv okuduk.ayni zamanda sehri ozledgndende geliyor.
Keske en basindan netlesip yazsaydim.kendimi cok yanlik ifade ettim.ve cok yargilandim.ben mesela o arkasim.evli olsa yalniz basima gidip bi hafta kalamazdim.bu esini sapik gordgmden degil..rahatsizlik veririm diye dusunurdum.sorumluluklarim var.arkadasim evde durmayi sevmez
Sikilir yuzu duser.bu konuda ona uyumsaglayamam.esimle ilgi meseslesi burdan geliyor aslinda.hem gelmesini cok istiyorum hem kafsm.karsik istemiyorum....yada en fazla uc gun
.ama ne biliyim.kafam hala cok karisik
Esim hicmi hic rahatsiz olmadi
siz yetişkin insansınız. eğer arkadaşınızla samimiyetinize güveniyorsanız söyleyin 1 hafta kalmanın doğru olmadıgını neticede sorun güvensizlik değil..ama şunu da unutmayın. daha yeni evlisiniz evde 1 hafta belki daha fazla misafir edeceğiniz insanlar gelecek. bence eşinizle beraber misafire alışsanız iyi olur. ileride de sıkıntı yaşamazsınız.
Esim hicmi hic rahatsiz olmadi
Iyi iste kafa dagitirsiniz dedi.hatta arkadsin rahatsiz olacaksa ben annemde kalayim istersen bile dedi.sabahlarsiniz dedi.ama arkadasima bunu dersem aramiz bozulur biliyorum.farkli seyler dusunecek oda.bilmiyorum an geliyo heyecanlaniyorum gelecegi icin an geliyo aklima takiliyor bekarlik gunlerimdeki gibi olmaz sorumluluklarin var durumaya diyorum.tesekkurler yorumunuz icin
ne güzel eşin anlayışlı,senin arkadaşlığına değer veren biri.
hep sorumluluktan bahsediyorsun,ne sorumluluğun var:44:
Beni yargilayan hadsizce yorum yapan onlar.benim yorumumsa etkiye tepki.bana hadsizce konu sahibi sevismesinden eksik kalacak diyen biribenim gozumde budur.sizde savunmak icin savunmayin.hakliyu haksizi ayir edin.
Ayrica sacmalamissiniz.ben konu acarken kimin ne yazacagini bilemem.kimseyi genellemedim basit derken.ama siz konunun uzamasi icin "basit insanlarin neden fikrini aliyorsunuz"diyerek burda tum herkes icin ayni dusundugumu sezdirmeye calisiyorsunuz.bunalicam bu yorumlardan yahu bazilarini kale alip cevap bile yazmamak en dogrusu.kendimi yoruyorum.
Standart evin isi gucu temizlik utu...yemek vs..bunlari kastediyorum.arkasim.bekarken geldiginde sabah cikar aksam eve gelirdik.annem herseyi onumuze koyardi sonra:)
Boyle bisey umuyor arkadasim.sozlerinden onu anladim.suan bu kadar derin dusunmuyor.arkadasligimizin bozulmasindanda korkuyorum bu sebepten.
Sanirim cok buyutuyorum ben:) ve kendimi cok ayipliyorum boyle dusundugum icin...cok abarttim farkindayim suanarkadaşın gelmeden dolaba yemekler yapar koyarsın,gene o gelmeden dipli bir temizlik yaparsın.o varken gezer tozarsınız.yerine göre hazır,yerine göre pişirdiğin yemeklerden,yerine göre de aperatif yiyeceklerle karnınızı doyurusunuz.arkadaşın gidince bir temizlik yapıp eski haline dönersin.bir hafta iş yapmazsan bir şey olmaz merak etme.eşinin de sorun edeceğini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?