bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

ya bayanlar sakin olun lütfen
tüm yorumları okumadım ama sanki konu sahibinin biraz üzerine gidilmiş
bu arada konu sahibi ben evli olsam bekar arkadaşımın evimde kalmasını istemem

olay erkeklerin ensesinde gezmek değil. ben kalmasını istemem dedim ki evli değilim uzun süredir sevgilim bile yok kimseye baskı yapmam takip etmem.

ama bu devirde kadınlara da güven olmuyor ki. arkadaşın iyi niyetli olduğunu nasıl bileceksin.

yok birileri yazmış birbirimizin iyi niyetini biliyoruz gibi şeyler. ya böyle akıl okuyucu niyet okuyucu bir teknoloji gelişti de benim mi haberim yok. kimse kimsenin içini bilemez.

bir banyo yapmaya gidersin, aynı odada başbaşa kalırlar. bir kadınla erkek başbaşa kalırsa üçüncü kişi şeytan olur diye bir laf vardır. bazı kadınlar çok işveli cilveli oluyorlar. arkadaşım doğru düzgün davranan bir insansa tamam. ama samimi bir tipse huzursuz olurum şahsen.

şimdi bazıları dicek ki zaten kocam iki cilveyle aldatacaksa aldatsın. aldatmaz belki ama bir aklı kaçar. erkekler o kadar duygusal saf varlıklar değiller.

şeytana uysalar anlık bir gafletle ne olucak? bunu birçok erkek kendi bile der. uygun ortam bulmaya görsünler akılları beyinlerinde çalışmadığı için çoğu aldatmaya meyillidir. burada iş ortamından bahsetmiyoruz neticede.

ayrıca aldatma olayı olmasa bile ikisinden biri bile içinden geçirse çok kötü bir şey. yabancı biriyle düşünmesinden daha beter.

herkesin kendi tercihi. böyle düşünenlere dar görüşlü diyen olmuş. huzur hayatta en önemli şey. neden huzurumu kaçırıyım. onun dışında zaten hayatımdaki erkeği öyle kısıtlamam. kendi arkadaşlarıyla görüşsün gezsin zaten herkes çalışıyor herkesin sosyal hayatı var ama benim arkadaşım ona yabancı sonuçta. bu konuda böyle düşünüyoruz diye kafese tıkmayı düşünmüyoruz.

burada kocalarına çok güvenen insanlar var valla ne şanslılar. ben kimseye kadın erkek böyle güvenemem.

Sizi yargilamadim tekrar söylüyorum. Yargılamak nasil boyle şey yaparsin nasil bunu söylersin gibi sözlerle olur.. Ben ise Buraya bin tane kelimede yazsaniz değişmeyecek olan düşüncemi söyledim.

Çünkü o basliga atilmis " bekar" ile konuya yazilmis "esimle ilgilenemeyeceğim, o mu düşüncesiz ben mi kötüyüm" yazilariniz aslında her şeyi anlatmaya yetiyor.. Su dakikadan sonra ne deseniz bos benim için...

iyi de arkadaşlar konu güvensizlik değil ki.
1 hafta kalırsa eşimi ihmal eder miyim demiş

Son düzenleme:
arkadasım bence abes degil ama istemiyorsan bahane uydur tatile gitcez falan de:))esinde rahatsiz oluyorsa sana soyler zaten.

Terbiyesizlik yapmayin.haddinizi bilin...

Mutsuzlugunuzun acisini burdan atmayin.daha fazla ciddiye alinmayacak kadar basitsiniz:)

Basit,sevgiden yoksun,mutsuz,sizi kıskanan insanlardan(!) neden fikir alıyorsunuz ?

Korkuncmu gercekten.biz esimle cok badire atlattik..neler yasadik....ayri kaldik.uzak kaldik...tum zorluklardan sonra bi araya geldik.aramizda rabbim.bosin oyle guclu bi bag varki oda bensiz yapamiyor.biz cok zor gunler yasadik.bunun etkisi belkide......uzun uzun yazsam belki hakverirsiniz...birde yeni evliydim.ilk ayrilmamda boyle hassas dusunmem normal degilmiydi...
Arkadasim konusunda bu dusunceler icinde olduguma gercekten uzuluyorum
Kafam cok karisik.ona deger veriyorum.bi cok neden var aklimi karstiran yukardada belirttim.asla guvenszlik degil.samimi soyluyorum onlari evde birakip markerede giderim gezmeyede.biz bu arkadsimla ayni unvokuduk.bulundugum sehirde unv okuduk.ayni zamanda sehri ozledgndende geliyor.
Keske en basindan netlesip yazsaydim.kendimi cok yanlik ifade ettim.ve cok yargilandim.ben mesela o arkasim.evli olsa yalniz basima gidip bi hafta kalamazdim.bu esini sapik gordgmden degil..rahatsizlik veririm diye dusunurdum.sorumluluklarim var.arkadasim evde durmayi sevmez
Sikilir yuzu duser.bu konuda ona uyumsaglayamam.esimle ilgi meseslesi burdan geliyor aslinda.hem gelmesini cok istiyorum hem kafsm.karsik istemiyorum....yada en fazla uc gun
.ama ne biliyim.kafam hala cok karisik

ne kadar alakalı bilmiyorum ama yorumları okurken halalarım geldi aklıma

benim çok arkadaşım vardı ve sürekli onlarla vakit geçirirdik.ailem ses çıkarmazken halalarım çok rahatsız olurdu.kız evden çıkar mı,o kadar arkadaşı olmaz bir kızın v.s. söylenir dururlardı.allaha şükür ki babam onları hiç dinlemedi.
neyse düğünüm olacak kına gecemde de hep arkadaşlarımla kaldık.halamın biri dedi ki,evleniyorsun artık,bu arkadaşlar arkada kalacak dedi.halbuki içlerinde evli arkadaşlarım da vardı.neyse eşim de aynı babam gibi hiç karışmadı bana.ben gene sürekli arkadaşlarımla görüştüm,birlikte vakit geçirdim.hala da o arkadaşlarımla görüşürüm.evliliğim arkadaşlarıma engel değil.yerine göre eşim alır bizi pikniklere,gezmelere götürür,yerine göre de evde vakit geçiririz.

neyse konu sahibi 6 senelik arkadaşlıkta epey paylaşımlarınız olmuştur.iyi kötü arkadaşını epeyce tanıyorsundur.eee eşini de bilirsin az çok.arkadaşın eski alışkanlığı ile seninle bir süre vakit geçirmek istemiş.gelsin gündüz beraber vakit geçirirsiniz.akşam da yemek yer,bir süre eşin sizinle oturur,rahat edemezse de gider yatar,siz kız kıza çene çalarsınız.bence hoş olur.hayatınıza farklılık getirir.geçen yaz arkadaşım ailecek geldiler.eşler ve çocukları uyutunca biz sabaha kadar çene çaldık.çok güzel zaman geçirdik.

Basit,sevgiden yoksun,mutsuz,sizi kıskanan insanlardan(!) neden fikir alıyorsunuz ?

Beni yargilayan hadsizce yorum yapan onlar.benim yorumumsa etkiye tepki.bana hadsizce konu sahibi sevismesinden eksik kalacak diyen biribenim gozumde budur.sizde savunmak icin savunmayin.hakliyu haksizi ayir edin.
Ayrica sacmalamissiniz.ben konu acarken kimin ne yazacagini bilemem.kimseyi genellemedim basit derken.ama siz konunun uzamasi icin "basit insanlarin neden fikrini aliyorsunuz"diyerek burda tum herkes icin ayni dusundugumu sezdirmeye calisiyorsunuz.bunalicam bu yorumlardan yahu bazilarini kale alip cevap bile yazmamak en dogrusu.kendimi yoruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

siz yetişkin insansınız. eğer arkadaşınızla samimiyetinize güveniyorsanız söyleyin 1 hafta kalmanın doğru olmadıgını neticede sorun güvensizlik değil..ama şunu da unutmayın. daha yeni evlisiniz evde 1 hafta belki daha fazla misafir edeceğiniz insanlar gelecek. bence eşinizle beraber misafire alışsanız iyi olur. ileride de sıkıntı yaşamazsınız.

Esim hicmi hic rahatsiz olmadi
Iyi iste kafa dagitirsiniz dedi.hatta arkadsin rahatsiz olacaksa ben annemde kalayim istersen bile dedi.sabahlarsiniz dedi.ama arkadasima bunu dersem aramiz bozulur biliyorum.farkli seyler dusunecek oda.bilmiyorum an geliyo heyecanlaniyorum gelecegi icin an geliyo aklima takiliyor bekarlik gunlerimdeki gibi olmaz sorumluluklarin var durumaya diyorum.tesekkurler yorumunuz icin

eğer arkadasına ve esine güveniyorsan bence sorun yok. ama bence sen ikisinden birine güven duymuyorsun bu belli içine kurt düşmüş. eğer gerçekten böyleyse niye kendini mutsuz etceksin bi bahne uydur salla gitsin. zaten bence de etik bir durum değil. kim ne derse desin biz daha örf adetlerimizi unutmuş değiliz. bu millet neyin kafasını yaşıyorsa anlamış değilim ben hala.

ne güzel eşin anlayışlı,senin arkadaşlığına değer veren biri.

hep sorumluluktan bahsediyorsun,ne sorumluluğun var:44:

ne güzel eşin anlayışlı,senin arkadaşlığına değer veren biri.

hep sorumluluktan bahsediyorsun,ne sorumluluğun var:44:

Standart evin isi gucu temizlik utu...yemek vs..bunlari kastediyorum.arkasim.bekarken geldiginde sabah cikar aksam eve gelirdik.annem herseyi onumuze koyardi sonra:)
Boyle bisey umuyor arkadasim.sozlerinden onu anladim.suan bu kadar derin dusunmuyor.arkadasligimizin bozulmasindanda korkuyorum bu sebepten.

İyi de ben ne sizi tanırım ne de yaşadığınız zorlukları bilirim.Elbette açtığınız konulara,kurduğunuz cümlelere bakarak yorum yapacağım.Aşık olan,seven sevilen de bir siz yoksunuz dünyada,yani çok ütopik bir olay değil yaşadığınız. Bekar diye belirtmişsiniz,eşimle ilgilenmemek,sorumluluk vs.yazan da sizsiniz.Ne anlamasını bekliyorsunuz ki insanların ?

Son düzenleme:
6 yıllık bir arkadaşlık, 6 aylık bir evlilik, kalınacak 1 hafta için eşimi ihmal eder miyim düşüncesi...

Evlenince başka bir boyuta geçmiyorsunuz, kasmayın bu kadar 1 hafta kalsın arkadaşınız ne olacak ki...

Eşiniz de razı bu duruma hatta daha güzel vakit geçirin diye 1 hafta annesinde kalmayı düşünecek kadar da ince fikirli...

arkadaşın gelmeden dolaba yemekler yapar koyarsın,gene o gelmeden dipli bir temizlik yaparsın.o varken gezer tozarsınız.yerine göre hazır,yerine göre pişirdiğin yemeklerden,yerine göre de aperatif yiyeceklerle karnınızı doyurusunuz.arkadaşın gidince bir temizlik yapıp eski haline dönersin.bir hafta iş yapmazsan bir şey olmaz merak etme.eşinin de sorun edeceğini düşünmüyorum

Sanirim cok buyutuyorum ben:) ve kendimi cok ayipliyorum boyle dusundugum icin...cok abarttim farkindayim suan

daha 6 aylık evliymişsin , yatılı misafir kabul etmek için erken kanımca.. daha cicim aylarındasınız ayrıca bence sizde kalması doğru değil eşime ve kız arkadaşıma ne kadar güvensem de ben rahat edemezdim cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…