- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Bir haftada yapmadan kimse ölmez herhalde...Şu yeni evlilik,taze gelin muhabbeti de çok tuhaf geliyor bana,sanki 6 günlük evliler...7/24 ilişki mi oluyor ?
1 hafta ihmal hesabına düştüyseniz demek ki her salise eşinizle ilgileniyorsunuz
ne var 1 haftadan ya hayret valla. söyleyin kıza gelmesin. üzüldüm kız adına..
geçen ki konunda da 4 günlüğüne aileme gideceğim nasıl bırakıcam eşimi diyordunuz
korkunuz cinsellik mi başka bir şey mi hayret verici konular ya hu
Yemin ederim,konuyu ilk okurken benim de aklıma o konu geldi.
yani ben cidden anlmıyorum.
evlenene kadar cinselliği yaşamadan hayatını devam ettirenler evlendikten sonra 1hafta bile duramıyorlar
O konusunu bilmiyordum. Gerçekten de neden buysa eğer diyecek bir şey bulamadım. Madem o kadar önemli arkadaşı varken banyo yapmanın neresi ayıp?
Benim de aklıma kıskançlık geldi.
bence bekar bir kızın genç bir erkeğin olduğu evde kalması hiç doğru değil...
hem dinimizde hem göreneklerimizde uygunsuz....
mecburi bir durum olsa neyse, ama sırf gezmek maksatlı..bana hiç etik gelmedi...
benim görüşümdür..
Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?
valla cnm size aynen katılıyorum. akraba bile olsa güvenmemek gerek. benim bekar kuzenim bize geldi oturmaya. ben mutfaktayım. yanımda duracağına çıktı gitti eşimin yanına. ama bir yılışık hareketler anlatamam. eşim yorgum gelmişti. masaj yapmaya kalkmış. ben mutfaktaydım. salak eşimde bişi dememiş iyimi
masaj mı
evet cnm masaj. yapmışeşimde ses çıkarmamış bişi dememiş. annem görmüş. eşim bana söylemedi annem söyledi. bende eşime bahsetmedim (ondan sonra kız birine kaçtı yolunu bulmuş. benden uzak olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?