bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

Bir haftada yapmadan kimse ölmez herhalde... Şu yeni evlilik,taze gelin muhabbeti de çok tuhaf geliyor bana,sanki 6 günlük evliler...7/24 ilişki mi oluyor ?

yok canım olmuyor da bence bundan bahsediyor yoksa kıza güveniyorum ,kocama güveniyorum

kocamı ihmal eder miyim ...benim aklıma bu geldi...

Konu aldatmaya gitmişse iki çift laf da ben söyleyeyim
Rahat olup olmamak size kalmış. Ben olsam yakın arkadaşım ise bir sakınca görmezdim hatta yazın evleniyorum ve 2 ay tatilim var. Eşim işte olacağı için acaba şunu mu çağırsam bunu mu çağırsam diye düşünmüyor değilim. Ben şahsen sıkıntı yapmazdım ama ola ki çok da rahat edemedim yine de "geleyim mi" diyen yakın arkadaşıma gelme diyemezdim.

Bir de aldatmaların sizin ne derece neye müsaade ettiğinzle alakası yok. Olacaksa oluyor. 7/24 kocasının ensesinde olup aldatılanı da gördük, inanılmaz rahat davranıp aldatılanı da. Yani karşıdaki insanların karakterine bağlı her şey sizin bir şeye izin verip vermemeniz, gözünün önünde dişi sinek bile uçurtmamanız hiç bir şeyi değiştirmiyor.

Asıl soru da sanırım kocayı ihmal edip etmemeyle ilgiliydi. Direk annem aklıma geldi Asla kocasını, çocuklarını bırakıp da bir yere gidemez, gitmez. Sanki o olmadan kimse hayatını idame ettiremeyecek gibi düşünür. Sonuç olarak babam artık elmayı bile anneme soyduruyor, asla kendisi bir bardak su almaz, yemek ısıtmaz. Annem yoksa gelene kadar açlıktan ölse de elini bir şeye sürmez Şimdiden çok alıştırmayın bence, tabi ilişki durumunuz nedir bilmiyorum ama bir hafta ihmal bile etseniz dünyanın sonu değil gibi...Yine de aynı eve girmeden net bir şey söylemiş olmayayım

Konuyu daha yeni gördüm. Nedense de ilk aklıma gelen şu oldu. Eşin bahane, sen istemiyorsun arkadaşını. Sen evliyken onun bekar olup evinde kalmasını doğru bulmuyorsun. Yoksa eşin neden rahat edemesin. En çok odasına gider. 1 hadi bilemedin 2 gece idare edemeyecek mi? Size gelip kamp falan kurmayacak demi?

1 hafta ihmal hesabına düştüyseniz demek ki her salise eşinizle ilgileniyorsunuz
ne var 1 haftadan ya hayret valla. söyleyin kıza gelmesin. üzüldüm kız adına..
geçen ki konunda da 4 günlüğüne aileme gideceğim nasıl bırakıcam eşimi diyordunuz

korkunuz cinsellik mi başka bir şey mi hayret verici konular ya hu

Üzüldüm arkadaşınız adına. O kadar yıllık arkadaşınız.
Demek insanlar evlenince arkadaşlarını unutacak böyle . Olur mu hiç öyle şey ?
Bence hata ediyorsunuz. İki taraftan birine güvenmiyormuşsunuz gibi geldi. Şüpheniz varsa işte o zaman çağırmayın derim sadece.

ya nolucak canım bekar kız genç erkek falan çok kötü düşünceler bunlar. Ben sadece sürekli misafirle ilgilenmekten yakınırdım ama yakın arkadaşınızsa gezer eğlenirsiniz hep beraber

Yemin ederim,konuyu ilk okurken benim de aklıma o konu geldi.

yani ben cidden anlmıyorum.
evlenene kadar cinselliği yaşamadan hayatını devam ettirenler evlendikten sonra 1hafta bile duramıyorlar

O konusunu bilmiyordum. Gerçekten de neden buysa eğer diyecek bir şey bulamadım. Madem o kadar önemli arkadaşı varken banyo yapmanın neresi ayıp?
Benim de aklıma kıskançlık geldi.

O konusunu bilmiyordum. Gerçekten de neden buysa eğer diyecek bir şey bulamadım. Madem o kadar önemli arkadaşı varken banyo yapmanın neresi ayıp?
Benim de aklıma kıskançlık geldi.

kıskançlık değil dedi birkaç yorumunda. ikisine de güveniyorum dedi
o zaman bir tek cinsellik kalıyor bence:44: başka türlü koskoca adam aynı evin içinde nasıl ihmal edilir 1 hafta bilemedim.

Son düzenleme:
Bence siz zaten gelmesini istemiyorsunuz. Önceki konunuzdan da sizi hatırlıyorum. Ailenizin yanına bile gitmek istemediniz. Evlendin diye herşey sen ve eşinden ibaret eğil ama normal sosyal hayatına devam et bence.

Ama eşinin bekar bir arkadaşı gelse 1 hafta sizde kalsa rahat eder miydin? Empati herşeyin ilacı.

Son düzenleme:
Bende bu konuda aynı görüşteyim
üniversiteden arkadaşım var evlendi ve okuduğumuz şehire gelin gitti. iki sene geçti halen görüşürüz bir bebeği oldu ikincisine hamile şu an.. diplomamı alma bahanesiyle hem onu hemde bebişlerini görmek istiyorum ama anca iki saat kalabilecem en fazla yoksa otobüse yetişemem açıkcası kalmakta istemiyorum . belki kendi rahatsız olur yada kocası bilemem . evli arkadaşlarıma yatıya gitme fikri bana pek hoş gelmiyor gelsin isterlerse 12 ye kadar kalsınlar ben evlendiğimde yada ben gidince ama kalma olmasın yani .
düğünlerine de çağırıyorlar şehir dışına çekiniyorum açıkcası

eşinizle konuşmanız lazım rahatsız olurum diyorsa bir bahane bulup atlatmanız lazım... rahatsız olmam derse gelsin 1 hafta da arkadaşınızla ilgilenin.. hatta eşiniz de kendi arkadaşlarıyla vakit geçirebilir ona da iyi gelir... eger eşiniz 1 hafta sabı gösteremem derse haklı da sonuçta arkadaşınız varken evde rahat dolaşamıycak ne bilim rahat uzanıp televizyon izliyemiycek oturusuna kalkışına her daim dikkat etmesi lazım saygıdan buda onu yorabilir bilmiyorum kız arkadaşınızda nasıl biri rahat bir kişilik belli ki... ben olsam gitmezdim yatılı ya daha yeni evlisiniz çok düşüncesiz davranmış böyle bir teklifi nasıl yapabildi şasıyorum en azından ben çagırıldıgım yere giderim sizden her hangi bir teklif almamış buyur gel diye siz isteseniz zaten çagırırdınız... arkadaşının da düşünceli olması lazımdı artık evlisiniz evliyken sorumluluklar artıyo bekarlık la karıştırmamak lazım...

Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?

bence öncelikle eşin izin veriyorsa ve kalma süresi uzun değilse vede sürekli sen yanında olacaksan kalmasnda bi sakınca yok ilgilenip sanki ne yapcaksn eşin çalşmıyormu eşin evde yokken rahatça ilgilenirsn arladasnla eşin evdeken daha dikkatli olursun benmim görüşüm budur

masaj mı

Eşiniz neden sesini çıkaramıyor? Normal bişey mi sizce de bu durum?
Kız yollu oluyor eş saf..

Bende 4-5 aylık evliyken çok samimi olduğum arkadaşım gelip 2 gece kalmıştı bende, başka şehirden geldiği için kalacak yeri yoktu, olsada bırakamazdım başkasında kalmasına. Eşimde tanıyordu arkadaşımı. Haftasonuydu zaten gündüz dışardaydık hep gezdik ama akşam evdeyken ne eşim rahat edebildi ne arkadaşım, tabiki ikiside bana bişey söylemedi ama anlıyorsun sonuçta, ikiside rahat oturamadı, odadan çıkmak için birbirlerini kolladılar, biri salonun dışındaysa diğeri yerinden kımıldamadı mesela. Ama iki gün için de katlanılabilir bir durumdu bizim için. Eş ihmal etmeye gelince eşini niye ihmal etmiş olasın ki tamamen arkadaşınla ilgilenecek değilsin, beraber takılacaksınız sonuçta sen evde otur biz gezelim biz dışarı çıkalım gibi bi durum yapmazsanız sıkıntı olmaz

Bu çok hassas bir konu, burada birazcık empati yapmak lazım, düzgün bir üslup takınmak lazım. Kocamı 1 hafta ihmal mi ederim, ayrı mı kalırız bunlar hep bahane bence. Yeni evli bir çiftin evine kalmaya gitmek mantıksız diyebilirsin, eşim huzursuz olur, ben rahat edemem diyebilirsin, ama eşimi ihmal ederim o yüzden gelmese mi demek çok saçma. Benim çok çok yakın bir arkadaşım nişanlandığının ertesi sabahı, ya şimdi biz kızlarla aynı şehirde yaşayacağız evlenince, hadi bana gelip gitmek isterlerse ne olacak, annem dedi ki sakın kızları alıştırma sana gelmesinler minvalinde bir konuşma yaptı. Şok oldum, yani ben o kadar düşüncesiz miyim ? Senin kocanı mı yerim ? Hayır bir de bunu bana söylüyor diğerlerine duyurayım diye. O arkadaşım evlendi yalnızca bir defa gittim evine, gündüz 2 saat oturdum hemen kalktım eşi filan gelir diye, ki eşi çok beyefendi biri, arkadaşım yalvarsa bile kalmazdım onda, o laftan sonra evine adım bile atmayacaktım da çok ısrar etti, gündüz gel diye, arkadaş hatrına gittim. Siz de kibarca arkadaşınıza durumu anlatın, düzgün bir bahane bulun, gelmesin, insan istenmediğini hisseder çünkü, ne siz boşuna gerilin ne de arkadaşınız boşuna huzursuz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…