- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Eşiniz neden sesini çıkaramıyor? Normal bişey mi sizce de bu durum?
Kız yollu oluyor eş saf..
yok cnm eşim bişi dememiş. dedim . saf demedim. ben gözümle görmedim annem söyledi. görseydim derdim sen niye izin veriyorsun diye
ben çok sonra öğrendim. zaman aşımına uğramıştı olay. bende konuyu açmadım eşime
kızın yaptığı normalmi sence. ayrıca yollu diye kafama göre demedim. kız biriyle kaçtı. sonra öğrendikki o adamla değil başkasıyla birlikte olmuş. sonra buna kaçmış. bir sürü vukaat karakolluk oldular. sonra patronu. sonra biri ile nikahsız evlendi. sşimdide kendinden yaşca büyük biri ile beraber yaşıyor. valla böylesine ben yollu diyorum cnm. seni bilemem
haaa masaj olayı eşim yorgunum demişş. oda enişte ben masaj yaparım deyip başlamış masaja . annem diyo x de şaşırdı anlık oldu dedi. yani direkt bırak ya gerek yok diye tepki vermesi itmesi
kurtarırmış ancak. kız başlamış yani masaja
Benim çok eskiden tanıdığım birini anlatıyorsunuz sanırım. Kaçmaları, kime kaçtığı, yaşı büyük vs hepsi tutuyor.. Allah Allah. Özel msj atıcam.
Allah Allah ya tanışıyormuyuz acep
Bilmiyorum ki kuzum. Patronu demesen yok falan derdim de bu kadar tutmaz ki. Şu an çocuğu var mesele o kendinden büyük nikahsız birlikte yaşadığı adamdan.
Son cevaplari okudukca benim de aklima bir anim geldi. Bekarim. Evli en yakin kiz arkadasim, onun esi ve ben gecen yaz bir aksam eglencesine gitmistik. Ben roman oynamayi cok severim, oynarim da. Onun da kocasi oynarmis. Roman havasi caldi da... Arkadasim kocasina "hadi sevde_'yle oynasaniza karsilikli, ikiniz de guzel oynuyorsunuz" demisti. Bu forumdaki sacma sapan takintilari, paranoyalari okudukca cevremdeki insanlari, arkadaslarimi opup basima koyasim geliyor. Konudaki kiz, konu sahibinin evine gelmemeli diyenler, dusunebiliyor musunuz? Ben arkadasimin kocasiyla karsilikli oynayacaktim. Herhalde aklinizi oynatirdiniz boyle bir durumda siz olsaniz degil mi? Aman Allah korusun orda ayak ustu birbirimizi ayartiriz filan.
Boyle arkadaslarin birbirinde kalmasini bile bu kadar garip ve tehlikeli bulanlar, lutfen ufkunuzu genisletin biraz. Dunya sizin daracik vizyonunuz kadar ufak degil, bir kadinla erkek birbirini ayartmadan da sohbet edebilir, muhattap olabilir. Kendi paranoyalarinizi gormeyip bir de elalemi karalarsiniz siz. Cikin ufacik dunyanizdan da biraz hayati gorun.
Hele bir yorumcu kocasi da olsa erkeklere guvenilmez, kizlarla yakina getirilmez demis ya. Icler acisi... Fanusa koyun o zaman adamlari, ya da gozlerini baglayin. Binlerce kadin var etrafta yani. Allah korusun, kocalariniz sarkar, hani kendi eslerinize bile guvenmiyorsunuz ya... Bazi cevaplara gercekten cok sasirdim. Azicik mantik. O kadar guvenmiyorsaniz birbirinize, evlenmeyin yahu. Bazi seyleri asamiyorsaniz, guven ve ozguven gibi, evlenmeyin. Millet de rahat etsin, siz de. Surekli aldatacak diye diken ustunde omur mu gecer.
Konu sahibi bayan da bence arkadasligini gozden gecirmeli. Kendisi icin degil, o arkadasi olan kiz icin. O kizin yerinde olmak asla istemezdim. Empati kurunca kiz icin uzuldum, baska birsey degil. Arkadaslarimdan biri hakkimda boyle dusunse, bir daha yuzune bakmam. O zihniyetinden igrenirim, suratina tukururum hakkimda nasil boyle dusunebilir, hic mi tanimamis beni diye, kusura bakmayin. O derece. Hepsinin gozunu seveyim. Allah'a sukurler olsun, bu tur zihniyette cevrem yok neyse ki. Bir cok yakin arkadasim evli, hepsine de gider istedigim gibi kalirim. Esleriyle de aram iyi, onlarla sohbet de ederiz, kiz arkadasim yanimizda olsun ya da olmasin. Size de tavsiye ederim. Ufkunuzu genisletin.
yok cnm bizimkinin çocuğu yok
Burda ayrıldık..Çok var demekki bunlardan ya.
Buradaki tum bayanlara soruyorum.yakin bir kiz arkadasiniz var,bekar,abisiyle birlikte yasiyolar.yalniz ikisi var. evlerine gidip 1 hafta kalmak icinize siner mi ?
Eminim ki bircok arkadasim rahatsiz olur.yani burada mesele kocanin aldatacagi veya konu sahibinin guven durumundan ziyade akrabasi veya cok yakin bir arkadasi olmayan bir erkegin bulundugu evde 1 hafta kalmaktan rahatsizlik hissetmeyen kiz arkadas.zorunlu bi durum olur,yine bir derece.2-3 gun olur hadi yine bir derece.ya da mesela 2 kiz arkadas birlikte gideriz o da olabilir.ama ben yabanci bir erkegin bulundugu yerde kalmaktan cekinirdim.cekinmeyen kiz arkadasim da niye cekinmiyor diye aklimdan gecerdi kesin.
kocasının gerçek aşkı yaşatamadığı ne çok kadınımız varmış.... bu konudan bunu anladım. siz korkun bekarlardan öcü onlar aman dikkat kapmasınlar kocalarınızı
Seninki gerçek askin kucaklarinda ucuruo seni galiba.bi sure sonra umarim bu fikrin basina ihanet açmaz. Gerçek aski yasayip yasamadiklari kanaatine varabilecek en son kişi bizleriz... Saldiriya geçişin niye? Ben bekarim ama bnde kati bakiyorum evimde arkadasimin yada eşimin arkadasinin kalmasına......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
umarım açmaz 10 yıldır açmadığı gibi. :) açacağı varsa da açsın . bunu yapan potansyeli olan bir adamla 1 günüm geçsin dahi istemem.. fırsat çıkmadı diye beni aldatmaması değil tercihm fırsatı olsada aldatmayan adam adamdır, benimdir. aldaırsa da yolu açık olur ve şükrederim erkenden bunu görebildiğim için. yapacağı varsa yapsın da göreyim keşke... önündeki tüm fırsatları kırmaya çalışan bir kadın olarak mı tutacaksınız kocanızı elinizde? ne anlamı varki?
neyse size mutluluklar ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?