bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

aaaa bak sen edepsizee yaaa ne fena kızlar var....

bende bi olay anlatıcam donup kalcaksınız şimdi bu kadarda olmaz diyeceksiniz.....

benim amcamın oğlu 10 yıllık ewliydi, 1 kızı 1 oğlu wardı.. 3 tanede erkek kardeşi vardı 2 si evli 1 tanesi bekar....

ve sürekli amcamın oğluynun ewinde kalırlardı işyerleri yakın olduğu için... küçük erkek kardeş 22 yaşlarında falan askerden döndü çalışmıyordu bu ewde kalıyordu...

gel zaman git zaman amcamın oğlunun karısı ve amcamın oğlunun erkek kardeşi bu zaman diliminde birbirine aşık oldular veçocukları da alıp kaçtılar...

neyse reddettiler bunları görüşmüyorlardı.. sonradan çocuklar için amcamın oğlu görüşmeye başladı...

birbirini öldüren döwen de olmadı...

yani demem o ki arkadaş dahi olsa bu dewrde kmseye güwen olmaz yapmayın böyle arkadaşlar....

Bir kaç gün neyse de 1 hafta uzun bir süre açıkçası ben istemezdim , bir kere arkadaşınız düşüncesiz biraz nasıl bu kadar rahat 1 hafta kesin sende kalıcam diye emrivaki yapabiliyor arkadaşınızında biraz çekinmesi gerekirdi

Kimseye güvenilmez açıkçası ben evli bir arkadaşımda 1 hafta kalamazdım çekinirdim yahu hemde daha yeni evlisiniz ne rahatlık bu ayrıca bekar arkadaşımın da evimde 1 hafta kalmasından hoşnut olmazdım :26:

Benim mantığım çok farklı işte...Kocamsa sorun,sapıksa eğer ne işi var benimle aynı çatı altında,aynı kütükte?Ya da bana gelip kalacak kadar yakın arkadaşımsa güven korkum niye etrafımda saatli bombayı dolaştırayım?Keserim ilişkimi bitti gitti..Ha eğer ikisine de güvenmiyosan halin harap arkadaşım..
2-3 yakın arkadaşım vardır evlenmeden önce birbirlerimizden çıkmazdık şimdi evlendiler bi biri arar bi diğeri niye gelmiyosun kalmıyosun diye.Arada bir giderim işte 6 ayda bir gibi..Sabahlarız gülüşürüz çıkar işe gideriz sabah..Biri hamileliğini ağır geçiriyordu 1 hafta kaldım hem moral verdim hem yemek yaptım midesi kaldırmıyo diye..Eşleride şükür ki kardeşim gibidir pis gözlü,yapışık tipler değildir..Yapılan yorumlardan sonra şuan çok garipsedim kendimi.
Benim evime arkadaşım gelmek isteyecek de ben de kocama az vakit ayırcam diye düşünüp acabaa???diyeceğim..Evimde değil başımın üstünde yeri var.Kim ne derse desin Allah'ım evimden misafiri eksik etmesin ve dünyaya herkese herşeye -etraftan neler duyuyoruz- gözüyle bakanlardan etmesin inşallah...

çok acayip insanlar var.. kıskanırım ben arkadaşımı diyenler bile var
vay arkadaş.. eşine güvenmiyosan neden evlendin.. arkadaşına güvenmiyosan neden arkadaşlık ediyosun

Kalması gerekli mi ? Değil.
Davet ettin mi ? Hayır.
O zaman ne işi var ?

Ayrıca ben de uygun bulmuyorum.
Bir şey olacağından veya eşi sakınmaktan değil,usulen ters buluyorum.
Tersini düşünürsek kocaların bekar arkadaşlarının hatta erkek kardeşlerinin kalması bile hoş karşılanmıyor.
Sırf kızarkadaş diye ayrıcalık tanımaya gerek yok diye düşünüyorum.

bunun altına imzamı atarım 10 numara 5 yıldız bir yorum

Benim kardeşlerim dışında kimse kalmoyor evimde
onlarda yılda 1,2 kere gelirlerse ki gelmiyolarr

Ben bekarim hic bi zaman arkadasimda kamadim ve arkadasimin bende kalmasına musade etmedim babam zaten cok katidir.ama evli olsam asla asla asla kuzenim bile bizde kalamaz.ben kocamin nefsinden yada arkadasimin kuzeninin nefsinden emin olamammki.....bu güvensizlik de değil.... Nefs ten emin olamamak başka bişiy.asla sicak bakmiorum.millet baldizina torununa yengesine göz dikerken helede arkadasin bende kalmasi neymiş.asla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki sizce böyle bir aşk oluşmasının tek sebebi aynı evde kalmaları mı? Yani aynı evde kalmasalardı böyle bir şey olmaz mıydı? Gönül kayacaksa, aşk doğacaksa aynı evdeymiş değilmiş bakar mı sizce?

Peki birlikte çalıştığı iş arkadaşlarına karşı nefsini nasıl kontrol edeceksiniz? Her gün konuşmak durumunda kaldığı diğer bütün kadınlara karşı? Aynı evde olunca daha farklı olan nedir? Peki aynı evde 1 haftada nefsine uyabilecek bir adam başka şartlarda 1 ayda nefsine uymaz mı? Masabaşı iş yapıyorsa aynı ofiste her gün 9-10 saatini geçirdiği, güldüğü, eğlendiği grupça yemeklere gittiği kızlardan birine gönlü kayamaz mı?

gönül kayacaksa başkasına da kayabilir tabi ama resmen bunları şeytan dürtmüş yoksa kadın öyle bi kadın değildi ya da kardeş öle bişey yapmazdı ama nasıl olmuşssa olmş işte....

şimdi kardeş bakamıyor eski kocaya geri gönderecek düşün kadın ondan ona gidiyor....

Yok aslında ben gönül kayacaksa başkasına değil gene aynı kişiye aynı evde kalmadan da kayabilirdi demek istiyorum. Kadının durumu zaten içler acısı. En kötüsü çocukların durumu. Allah yardımcıları olsun.

Doğru söylüyorsunuz mutlaka kişilikle ilgili ama erkek egemen bir dünyada yaşıyoruz ve erkeklerin %90 ı aldatmaya ya da ne bileyim aklından çirkin düşünceler geçirmeye meyilli insanlar. Aydın geçinenler bunu erkek doğası gereği döllerini yaymak ister şeklinde, bağnaz dindarlar ise 4 eş mübah şeklinde açıklıyor. Böyle düşünen erkekler karılarına bunu açıkça ifade edemiyorlar tabi. Her kesimden erkeğin bir kılıfı var yani. Sadece yaşadığım bu olay değil en yapmaz dediğim insanların neleri yaptığına şahit olduktan sonra anladım ki bu erkek milletinin eline fırsat geçmeye görsün yapamıyorsa da hayalini kurarlar. Ki başıma gelen olaylar bununla da sınırlı değil babamın evimize giren çıkan arkadaşı mı asılmadı dersin 65 yaşındaki amca ilanı aşkta bulunmadı mı dersin.

Bu yaşadıklarım ve başkalarında gördüklerimden sonra ne şeytanı gör ne salavat getir felsefesini benimsedim. Benim de bir dünya kız arkadaşım var çoğu da bekarlıktan kalan arkadaşlar ama hiçbiri emrivakiyle sana geleyim kalayım demiyorlar arkadaşlığımız da tam gaz devam ediyor çok şükür. Ben de gidip evli olanlarda kalmıyorum herşeyin bir oluru usulü vardır Ha yarın birgün elzem bir durum olur mecburi kalmak zorunda olur o zaman da kapımı kimseye kapatamam benim bahsettiğim keyif uğruna evlilerin evinde kalınmaması gerektiği. Yaşadıklarım bana bunu öğretti ama herkesin düşüncesine saygım var.

Not: Misafiri çok severim bahsettiğim şeyle karıştırılmasın lütfen.

Son düzenleme:
Şimdi bazıları hangi devirde yaşıyoruz diyecek ancak bence sizde kalması uygun değil.

neler görüyoruz neler duyuyoruz bu devirde insan kime güveneceğini şaşırmış durumda
bir hafta çok uzun bir süre
sadece gezmek maksatlı gelip kalacaksa uygun olmaz bana göre

Bende sizler gibi dusunuorum. Boyle dusunuom diye de yok eşine mi guvenmion yok kendine mi guvenmion diye bakan arkadaşlarda bana garip geliyor.guvrnsizlik değil bu nefs ten.haberiniz yokmu sizin.cevrede neler olup bitiyor biraz gazete okumak lazim

Beni kocam eve gelen arkadaşımla aldatacaksa buyursun aldatsın. En azından ne mal olduğunu görmüş olurum.

1 hafta eşiniz azcık rahatsız olsa ne olur sanki? 6 yıllık arkadaş bu. Yeni tanıştığınız biri olsa neyse ama 6 yıllık arkadaş için eşiniz de azıcık rahatsız olsun inicileri dökülmez ya.

Bu bekar kız korkunuzdan da vazgeçin artık sadece size demiyorum ama evli kadınlar sanki bütün bekarlar onların kocalarını elinden kapacakamış gibi davranıyor. Konunun başlığı bile bekar kız arkadaş. Demek bekar olmasa sizin için sorun değil. Tek sorun bekar olması.

yapacak adam zaten yapar. vala kocama guvenıosam haramdan kendını sakıncak. adamın nefsını de mı ben tutayım ne demek ya?? ıyı ıse de yollamayalım orada da hos bayan gorurler dıye... hey Allahm ya.. kendınıze azıcık guvenın lutfen ya... ınsanın ıcınde varsa ne yapar eder yapar pisligi.... sadakat ıcten olsun ıcınde Allah korkusu olsun. arkadasımdan akrabamdan kıskancaksam 1-ya kendıme guvensızım 2-ya kocama guvensızım 3-gelen mısafıre guvensızım.... 1 hafta bende kaldı dıye adamın bı tarafları oynayacaksa lanet gelsın oyle kocaya. adam dedııgın karısından baskasına bakmaz. erkegın ıffetı de goz kapaklarında.

Tam denk bir örnek vermek gerekirse...
Eşinizin iş arkadaşıyla iş seyahatine çıkmasında sakınca görmezsiniz.
Ama seyahatte aynı odada kalmalarına tepki gösterirsiniz.

Yatılan,uyunan,yıkanılan,dinlenilen yer kişinin özelidir.Bu kadar özeli paylaşmaya gerek yok.

Bir başka örnek verecek olursam,siz evde olmayacaksanız arkadaşınızın eşinizle tek başına yatıya kalmasını istemezsiniz.
İstediğiniz kadar kendiniz,eşinize,arkadaşınıza güvenin,hiç sanmıyorum uygun göreceğinizi.

Siz anlamak istemiosunuz bu benim.kendime güvensizliğim yada eşime güvensizliğimden deil .kaldiki evli de değilim.ben.etik bulmuyorum.ise gitmesin konusu da ayri bi abarti.öyle bişiy dusunmuorum saptirma mevzuyu kuzu ya

Kendimi sizin yerinize koydum ben hiç rahatsız olmazdım benimde yakın arkadaşım il dışında her yaz gelir erkek arkadaşımla bizde onun olduğu ile gittik ve kızın bize yaptıklarını iyiliğini gördü erkek arkadaşım buraya geldiğinde altında kalmadık gelmeden planlar yaptık suaraya götürürüz burayı gezdiririz diye ve bizim içinde onun içinde harika bi tatil olmuştu bize de değişiklik olmuştu. Bence dert etmeyin sizin içinde değişiklik olur eşinde 1 hafta çok rahat dolaşmaz evde bir şey olmaz arkadaş değil dostun olarak düşündüğümden benim fikrim bu

cancagzım sana dırek soylemedım yorumları toplu copy yapmıssın en son senın yazıyı dedım... kac yıllık arkadaslık burda konusulan ya. ben yerı gelır arkadasıma kefıl olurum o kadar zaman harcamısız... kı oyle 3-5 arkadasım var.. yapmazlar dememe bıle gerek yok.. ama guvenmedgm oylesıne takıldıgım kız arkadaslar da var.. onlar olsa gelmesınler guvenmem hatta onlar yapabılırler derım ama kocam benım kocamsa yapamaz kadın ustune gelse bıle durdurmak kocamın sorumlulugudur ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…