- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Yok aslında ben gönül kayacaksa başkasına değil gene aynı kişiye aynı evde kalmadan da kayabilirdi demek istiyorum. Kadının durumu zaten içler acısı. En kötüsü çocukların durumu. Allah yardımcıları olsun.
Tam denk bir örnek vermek gerekirse...
Eşinizin iş arkadaşıyla iş seyahatine çıkmasında sakınca görmezsiniz.
Ama seyahatte aynı odada kalmalarına tepki gösterirsiniz.
Yatılan,uyunan,yıkanılan,dinlenilen yer kişinin özelidir.Bu kadar özeli paylaşmaya gerek yok.
Bir başka örnek verecek olursam,siz evde olmayacaksanız arkadaşınızın eşinizle tek başına yatıya kalmasını istemezsiniz.
İstediğiniz kadar kendiniz,eşinize,arkadaşınıza güvenin,hiç sanmıyorum uygun göreceğinizi.
Tam denk bir örnek vermek gerekirse...
Eşinizin iş arkadaşıyla iş seyahatine çıkmasında sakınca görmezsiniz.
Ama seyahatte aynı odada kalmalarına tepki gösterirsiniz.
Yatılan,uyunan,yıkanılan,dinlenilen yer kişinin özelidir.Bu kadar özeli paylaşmaya gerek yok.
Bir başka örnek verecek olursam,siz evde olmayacaksanız arkadaşınızın eşinizle tek başına yatıya kalmasını istemezsiniz.
İstediğiniz kadar kendiniz,eşinize,arkadaşınıza güvenin,hiç sanmıyorum uygun göreceğinizi.
Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?
6 yıllık arkadaşınızmış yeterince tanıyorsunuzdur. eviniz de müsaitse sorun edilecek bir durum yok 1 hafta için. eşinize sorun kimi erkek evde yatılı misafir istemeyebilir.
bazı arkadaşlar kendileri de kadın oldukları halde neredeyse kadınlar şeytandır diyeceklermiş de tutmuşlar kendilerini sanki. yazık.
bence arkadaşın demek isrediği eşime yan gözle bakar mı ya da eşim bakar mı değil..
henüz yeni evli ihmalden kasıt diğer türlü ihmal bence..hani hergün birşey olmasada daha çok taze bir evlilik bizde biliriz ilk ayları anladım ben seni ama
arkadaşta önemlidir hayatımızda yeri olan kişiler gelsin gitsin ...bir haftadan birşey olmaz eşinle birbirnizi özlersiniz..
Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?