bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

tabi dediğin gibi ewde başkası olsa ona da kayardı.... insanlar ne tuhaf yaaaa....

o değilde kadın kaçtıktan sonra amcamın oğlu ewlendi ve şuanki karısı o kdar iyiki (ewde fazla fatura gelmesin diye doğalgazı yakmaz, elektrikleri açmaz, çok temiz ve çok güzel bi kadın) asıl bu yeni geline yazık bunu göndermeyi düşünüyorlar.... hiç insan da şeref kalmamış......

Benim kastettigim sadece bekar kiz acisindan.degil evli cift veya evli.bi kadinda gelse.yanlis
cunku her iki taraf icinde skci bi durum ne biliim gelme disinda
kalma cok mantiksiz sorun kocayi elden kapmakta degil bence insanim rahatligi
6aylik evlilik daha cok yeni ben asla kabul etmezdim
kocamdan dolayi degil kendim icin gunduz oturr yer iceriz
ama yatili sacma yaaa
arkadaslar sadece aldatilirsam.kismiyla degilde rahtlik bakimindan
dusunelim 6aylik surecte daha yeni.yeni anlar cftler birbirinni
aldatma olursa hee yerde olur bence

Çok güzel bir örnek vermişsiniz de ben niye ortamda yokum? Konu arkadaşım eşimle bizde kalcak ben annemde kalıcam değil ki. Eğer yurtdışına hep beraber çıkıyorsak(ben eşim ve arkadaşım) ve hepimizin aynı odada kalması gerektiyse sıkıntı çıkarmazdım. Tercih eder miydim hayır. Ama öyle bir durum oluştuysa sorun yaratmazdım. Bizim evde kalınca da aynı evde aynı odada da kalmayacak sonuçta.

Mükemmel yorum. Anlatmak istediklerimin tek cümlede özeti alkışlıyorum

Son düzenleme:
Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?

Bence olaya bu açıdan bakmaktan çok şu açıdan bakmalısın canım; insanoğlu çiğ süt emmiştir ve istersen kardeşten öte arkadaşın olsun bence bekar bi bayanın eşin evdeyken sende kalması çok sakıncalı yada çevremde bi kaç örneğini gördüğüm içinmidir bilmem ama bu konu beni her zaman çok korkutur. Gittiğim bi kuaför vardı ve kadın çok iyi halt etmiş gibi anlatırdı, çok samimi bi arkadaşı varmış aslında şuan evli olduğu adam arkadaşının kocasıymış kendimize engel olamadık aşık olduk, ben kocamdan oda karısından boşandı diyor. Şimdi evliler bide çocukları var. Karaktersizliği görüyor musun .. hiç yapmaz deme canım allah fırsat vermesin valla bu hemcinslerimzden korkulur ..

6 yıllık arkadaşınızmış yeterince tanıyorsunuzdur. eviniz de müsaitse sorun edilecek bir durum yok 1 hafta için. eşinize sorun kimi erkek evde yatılı misafir istemeyebilir.

bazı arkadaşlar kendileri de kadın oldukları halde neredeyse kadınlar şeytandır diyeceklermiş de tutmuşlar kendilerini sanki. yazık.

Zaten hep öyledir, kadının kadına yaptığını akrep yapmaz bu devirde. Başlarına birşey gelip boşandıkları zaman da, çevrelerinde onlara destek olacak tek bir dostları yoktur. Neden ? Çünkü kocayı bulunca bütün arkadaşlarını satmıştır.

6 yıllık arkadasnızı bır hafta evınızde mısafır edemeyecek kadar mı kıymetlı eşiniz....yapmayın ya bukadar mı herşey koca oldu bu hayatta.arkadaslık dostluk hıçmı onemı kalmadı....

evli yada bekar farketmez tek başına bir arkadaşımın evime gelip 1 hafta kalmasını istemezdim.

eşimde istemez zaten rahat etmek ister evinde.hadi bir gün olsa idare et diyecem ama 1 hafta çok uzun bir süre çıks olmaz uygun düşmez zaten.

Bekar yada evli fark etmez. Bence hoş değil. Eşimin bir arkadaşı bize yatıya gelse evde rahat edemezdim. En iyisi güzel bir misafirhane ayarlayın orada kalsın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu kadar sıkıntı yapmazdım açıkcası. Arkadaşımın karakterini biliyorsam ve eşime de güveniyorsam gerisi benim bileceğim iş.
Eşinizin misafiri gelmek istese bu kadar sorun yapmazdınız eminim. Yatak odanız ayrı değil mi?
Evlenince niye bu kadar kasıyorsunuz arkadaş çok önemlidir. Rahat olun yahu
Sizin için önemli olan arkadaşımı nasıl ağırlarım olmalı.

Eşinizin rahatsız olmasından çok bence evli ya da bekar bir arkadaşınızın sizde kalması doğru değil.
Kendinizi eşinizin yerine koyun onun bir arkadaşı gelse pek hoş olmazdı heralde

Arkadaşım evli bekar farketmiyor kafalar evli kafalar bekar kafası olduktan veya olmadıktan sonra.yakın arkadaşın olduğuna emin misin"?eşini niye ihmal etcen orasını anlamadım odanız ayrı yeriniz ayrı
Valla benim 2 bekar kız arkadaşım geldi kaldı,burda bi arkadaşın dediği gibi bende çocuk var zaten onlar evde bana çok yardımcı oldular çocuk yatınca da çıkın gzin siz de dedim gezdiler ve kocam sabahtan akşama işte zaten toplasan 10 saat görmdiler hakkaten.ve utanmasalar camlarımı bile sileceklerdi canlar
Yapmayın ya vallahi arkadaş da bu dvirde zor bulunuyor hemen satmayın

Ben çok garip bri insan olduığumu düşünmeye başladım; başka bir evrende yaşıyorum galiba...

Zira benim çevrem de benim gibi; ben bekardım ve erkek arkadaşımla birlikte yaşıyordum; mutaassıp bir arkadaşım da şehir dışından gelip bizde kalmakta hiçbir sakınca görmedi; benim de hiç rahatsız olur mu diye aklıma bile gelmedi.

Aradan yıllar geçti; biz evlendik, arkadaşım evlendi, eşi ile de gelir şimdi. O zaman görüşmeyi kesseydik şimdi de görüşemezdik değil mi?

Yine görümcemin üniversiteden arkadaşı 6-7 saat mesafede yaşıyor; o evli görümcem bekardı; gitti kaldı geldi. Bu bana bu aşamaya kadar hiiiiç garip gelmemişti. Şimdi görümcem de evli eşi ile birlikte arkadaşına gittiler; hatta son tatilde arkadaşı eşi ve çocukları ile görümcemi ziyarete geldi.

Eğer eski arkadaşlarımzla ilişkileriimzi evlendik diye koparırsak ileride bu kişilerle bir daha görüşemeyiz ki...

Eşiniz bir haftada sıkılmaz; evliliğin de ilk yılı, 2. yılı fark etmez; arkadaşınız var diye eşinizi ihmal edebileceğinizi düşünüyorsanız bence şu andaki yaşamınız fazla abartılı olabilir

Sıkmayın canınızı aylar sonrası için bu kadar düşüncelere dalarsanız arkadaşınız gelemeden hayatı kendinize zehir edersiniz...

güven meselesi size kalmışta ben usulen yanlış olduğunu düşünüyorum empati kurun eşinizin bekar arkadaşı gelse bir hafta evinizde rahat hareket edebilecek miydiniz cevabınıza göre bir yol çizmelisiniz.

Ben bu saatten sonra kendimi değiştiremeyeceğime göre en iyisi evlenmekten vazgeçeyim, hiç düşünmeyim. Yoksa boynuzlarım fizandan görünür düşünce yapıma göre. Konunun gittiği yeri görünce üzüldüm, herhangi biri değil arkadaş hemde 6 yıllık, aslında herşeyi kendimiz yapıyoruz, kendimiz beyinlerimize sokuyoruz bu düşünceleri. Sanki aldatmaların % bilmem kaçına yakın arkadaşların sebep olduğu araştırmalar sonucu ortaya çıkmış gibi gidişatının yine aldatma konusuna gelmesinden, kadınları birer tehdit unusuru olarak görmemizden belli oluyor herşey, önlem falan hikaye, insan kuşkulanmadığı birşey için neden önlem almayı düşünsün? Konu sahibi bence 6 yıl falan da hikaye, senin arkadaşın ve eşinin aynı çatı altında olmasını istemediğin ortada, arkadaşına güveniyorsan eşine güvenmiyorsun yada arkadaşına güvenmiyorsun bilemem? Böyle düşündüm nedeni ise öncelikle Bekar diye vurgulamanız, 2.si tersi olsa böyle bir konu açmaya bile gerek duymazdınız, hele ki sevip saydığın biri ise eşine 3 gün, 5 gün 1 hafta neyse vakit ayıramayacak olmanı bahane etmezdin.

Son düzenleme:

Bir haftada yapmadan kimse ölmez herhalde... Şu yeni evlilik,taze gelin muhabbeti de çok tuhaf geliyor bana,sanki 6 günlük evliler...7/24 ilişki mi oluyor ?

Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?

akın uzun süreli alma en fazla ıkı gün ona bile müsade etme
hoş bi durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…