- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.816
- 548
- 51
Gidip gelen aklınızı başınıza alın o zaman.Çok iyi tanırım onu sevdiğine ölür kapattığı kalbi de kimse acamaz. Benim yüzümden 10 yıldır yalnız. Ne bileyim gidip geliyor ona bazen aklım.
Bir harf nelere kadir. Babanın bu konuyla ne alakası var dedim. Bir daha okudum. Adam hem bekar hem baba mı dedim. Aptal olma mismo olsa olsa o banadır dedim sonunda.Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi
Çok iyi tanırım onu sevdiğine ölür kapattığı kalbi de kimse acamaz. Benim yüzümden 10 yıldır yalnız. Ne bileyim gidip geliyor ona bazen aklım.
Gercekten saka mi inaniyor musunuz bir de kimseyi hayatima almaycam bekleycem olaylarina halaYıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.
Seni bekliyor bosan o kadar dusunuyorsanYok beee ben bakıyorum sosyal medyadan hiç kimseyi görmedim yanında. Tüm arkadaşları evlendi.
Bir bakmışsın seneye damat olmuş gidiyorÇok iyi tanırım onu sevdiğine ölür kapattığı kalbi de kimse acamaz. Benim yüzümden 10 yıldır yalnız. Ne bileyim gidip geliyor ona bazen aklım.
Devam et stalklamaya bir gün yanlışlıkla beğeni atarsın. Muhabbet açılır. Bir anda evliliğinde mutsuz olduğunu hatırlarsın. Ee minareyi çalan kılıf hazırlıyor nasıl olsaYok beee ben bakıyorum sosyal medyadan hiç kimseyi görmedim yanında. Tüm arkadaşları evlendi.
yani ne desem bilemedim.Çok iyi tanırım onu sevdiğine ölür kapattığı kalbi de kimse acamaz. Benim yüzümden 10 yıldır yalnız. Ne bileyim gidip geliyor ona bazen aklım.
Yok beee ben bakıyorum sosyal medyadan hiç kimseyi görmedim yanında. Tüm arkadaşları evlendi.
Bence bu konuları açan tek bir kişi, üyelik alıp alıp bu tarz konular açıyor. Muhtemelen canı sıkılıyor, ilgi çekmek içinBir bitmediniz ya! Bu hafta hep evli kadınların ex aşklarını okuyoruz. Madem aklınız başkasında kalacak evlenmeseydiniz. Ayrıca kendinizi de kandırmayın, sizi sevse sizinle evlenirdi. Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.
Üyeler konu açtıkları zaman paylaşımdan önce yönetici onayından geçse keşke! Bu tarz konular paylaşılmadan engellenmeli. Zaten ahlaki olarak pek de iç açıcı olmayan toplum, bu ahlak dışı konularla gün geçtikçe daha iğrenç bir hal alıyor.
B3nim eski esim de biz evli iken hic forografimizi paylasmazdi. Bu hauatinda biri olmadigi anlamina gelmez. Evliliginizde mutlu iseniz akliniz onda olmamaliydi. Bu celiski degil mi?Yok beee ben bakıyorum sosyal medyadan hiç kimseyi görmedim yanında. Tüm arkadaşları evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?