Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi tanırım onu sevdiğine ölür kapattığı kalbi de kimse acamaz. Benim yüzümden 10 yıldır yalnız. Ne bileyim gidip geliyor ona bazen aklım.
Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları :)kendinizi ne kadar çok önemsiyorsunuz adam sizin yüzünüzden bekarmışta bilmemne bıdı bıdı. İnşallah hayatına biri girerde sizde hala unutmadı beni diye onun üzerinden ego tatmini yapamazsınız. Nasip kısmet bu işler. Zaten aklınızın onda olduğunu bilse sizi hala istermiydi bilemedim. Mantıklı düşünen insan aklı kocasında değil başka erkekte olan birini istemezde.Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.
Benim libidoma niye uğramıyor bu havalar kocamın yüzünü göresim yok elelam ikincisinin derdinde:))Evli Hatunlar bu ara kudurdu havadan herhalde![]()
Ahaha bu aralar al benden de o kadar :)Benim libidoma niye uğramıyor bu havalar kocamın yüzünü göresim yok elelam ikincisinin derdinde:))
O sözünü tutuyor ama siz tutmamışsınız.Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.
Cok guzel bi yere parmak bastin haYalanini sevsnler onun.. Bosan o zaman aklin ondaysa yhu bu kadinlara rahatlik mi batiyoda eski asklari depreşiyor... beee eminsinde akli sendeymiste pehh sen kendini cok ehem huhem sanmışsın kafasi takik adam seni evlendirmez vazgecirirdi.
Ona bakarsan ben sosyal medya da hiç yokumYok beee ben bakıyorum sosyal medyadan hiç kimseyi görmedim yanında. Tüm arkadaşları evlendi.
Bence bu konuları açan tek bir kişi, üyelik alıp alıp bu tarz konular açıyor. Muhtemelen canı sıkılıyor, ilgi çekmek için![]()
Öyle demeAynen ve de con vaynen bence de
Milletin ne boş vakti var arkadaş
Katılıyorum nedense çok normal gibi gösterilmesi de ayrı ilginç. Mutluyum aklım orda değil arada geliyor. Eşinize saygısızlık. Arada stalklamak felan.. Ben bu konularda eşi geçtim kendime saygımdan bakmam. Ama aklın biraz da ondaysa boşan. A tabi boşanınca yine olmaz sizin iş. Zaten sevseydi şu an seni bırakmazdı.Bir bitmediniz ya! Bu hafta hep evli kadınların ex aşklarını okuyoruz. Madem aklınız başkasında kalacak evlenmeseydiniz. Ayrıca kendinizi de kandırmayın, sizi sevse sizinle evlenirdi. Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.
Üyeler konu açtıkları zaman paylaşımdan önce yönetici onayından geçse keşke! Bu tarz konular paylaşılmadan engellenmeli. Zaten ahlaki olarak pek de iç açıcı olmayan toplumumuz, bu ahlak dışı konularla gün geçtikçe daha iğrenç bir hal alıyor.