Bekar ve evliyim

Çok iyi tanırım onu sevdiğine ölür kapattığı kalbi de kimse acamaz. Benim yüzümden 10 yıldır yalnız. Ne bileyim gidip geliyor ona bazen aklım.
Gidip gelen aklınızı başınıza alın o zaman.
Unutmayın ki düşüncelerimiz,önce duygularımızı,sonra da davranışlarımızı etkileyip şekillendirir.
Çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.

Çok iyi tanırım onu sevdiğine ölür kapattığı kalbi de kimse acamaz. Benim yüzümden 10 yıldır yalnız. Ne bileyim gidip geliyor ona bazen aklım.

Ben de exlerime malumat veririm hep "yalnızım" diye. İrtibatı koparmamak lazım.
Sizinki de mi haber veriyor?

Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.
Gercekten saka mi inaniyor musunuz bir de kimseyi hayatima almaycam bekleycem olaylarina hala 😑😑😑😑 ztn diycek birsey birakmamissinz

Yok beee ben bakıyorum sosyal medyadan hiç kimseyi görmedim yanında. Tüm arkadaşları evlendi.
Devam et stalklamaya bir gün yanlışlıkla beğeni atarsın. Muhabbet açılır. Bir anda evliliğinde mutsuz olduğunu hatırlarsın. Ee minareyi çalan kılıf hazırlıyor nasıl olsa😉🙄

yani ne desem bilemedim.
alem kadın görsün. 10 yıldır unutulmamışsınız, unutulmayacakmışsınız, büyük aşk.
vay be.

de kocanızın haberi var mı eski sevgilinizi böyle yakından takip etmenizden?
o ne düşünüyor?
belki adam aklında başkası olan kadını istemiyordur, bir sorsanız mı?

Bir bitmediniz ya! Bu hafta hep evli kadınların ex aşklarını okuyoruz. Madem aklınız başkasında kalacak evlenmeseydiniz. Ayrıca kendinizi de kandırmayın, sizi sevse sizinle evlenirdi. Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.
Üyeler konu açtıkları zaman paylaşımdan önce yönetici onayından geçse keşke! Bu tarz konular paylaşılmadan engellenmeli. Zaten ahlaki olarak pek de iç açıcı olmayan toplumumuz, bu ahlak dışı konularla gün geçtikçe daha iğrenç bir hal alıyor.

O sizden başkasını hayatına almayacak kadar sizi çok seviyorduysa sizinde aklınız hep onda kalacaktı madem neden ayrıldınız.gecerli sebebiniz var ki olmamış.bu saatten sonra onun ne yaptığı, nasıl olduğu sizi ilgilendirmemeli sizin ayrı bir hayatiniz var ve eşinize haksızlık yapmayın. Eşinizin aklı hala eski sevgilisinde olsaydı ne hissederdiniz? Siz yolunuzu çizmişsiniz olmayacak şeylerle huzurunuzu,evliliginizi yıpratmayın.

Bir bitmediniz ya! Bu hafta hep evli kadınların ex aşklarını okuyoruz. Madem aklınız başkasında kalacak evlenmeseydiniz. Ayrıca kendinizi de kandırmayın, sizi sevse sizinle evlenirdi. Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.
Üyeler konu açtıkları zaman paylaşımdan önce yönetici onayından geçse keşke! Bu tarz konular paylaşılmadan engellenmeli. Zaten ahlaki olarak pek de iç açıcı olmayan toplum, bu ahlak dışı konularla gün geçtikçe daha iğrenç bir hal alıyor.
Bence bu konuları açan tek bir kişi, üyelik alıp alıp bu tarz konular açıyor. Muhtemelen canı sıkılıyor, ilgi çekmek için 🤷🏻‍♀️

Neden mutlu olduğunuz yuvamiz da elin herifin düşünüp eşinize ihanet ediyorsunuz. Empati yapın ve mutlu yuvaniza odaklanın ilk erkek arkadaşım biz ayrılınca aynısını der demez hemen dayısının kızıyla nişanlandı. Sonra bir başka erkek arkadaşın gene benim için namaz kıldı benden hemen sonra alkol kullandı erkek milletinin hiç bir lafına güven olmaz.

Back
X