Bekar ve evliyim

Sözünü tuttugundan değil canım o.
Bulamamıştır onu çekcek bi enayi.
Sorunlu biri demekki.
Sende aklın kaldıysa neden başkası ile evlendinki.

Cok guzel bi yere parmak bastin ha
Karşı taraf icin inanilmaz özgüven icindeler
Şöyle ayiliyor boyle bayiliyor bana gibisinden
Yani ilginç gercekten

Yaa dimi bide ustune vicdan azabi duymak en katmerlisinden.... Aklima avrupa yakasi makbule geldi. Hem izet hem burhanla konustugu sahne de asliya soyle demisti..

"Sapır sapır aşık oluyolar kizim bana ne ypiyim seksapelligimden ben mi sucluyum. Diyodu. :D
makbuliş yaaa gece gce güldüm.. :D

Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.
Başka bi sebebi olabirmi acaba

" Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda. "

gerçekten ibretlik bir paragraf. anlatım bozukluğu yapmamaya çalışmanın ve noktalama işaretlerine uymanın (özellikle VİRGÜL) önemini bizlere bir kez daha uygulamalı olarak gösteriyor :deli:
bağlaçlara hiç girmiyorum bile..
üff cümleyi yazarken ben de zorlandım hatam varsa lütfen uyarın :d

Başlık ve içerik..
Kk da böylesini ilk kez görüyorum..

Yahu seneler evvel adamı terkettim diye intihar etti. En sonunda da sen evlenmeden ben evlenmiycem demişti. Herif benden seneler önce evlendi de çocuk bile yaptı :D yemeyin şu numaraları yahu, evlencek kafasına göre birini bulamamıştır o. O aklınızı yuvanıza verin, eşinizin aklı başka kadında olsa hoş olur muydu??

Back
X