Bekar ve evliyim

Belki adamın cinsel eğilimlerini değiştirmiştir :confused: . 100 bölümlük dizi çıkar sizin hikayeden.Adam evlenmemişte kendi evliymişte. Kocanı bırak kaç mı diyelim ne diyelim. Evdeyseniz işe girinde çalışın. Hem kafanız meşgul olur hemde eşinizin emeğini sömürmemiş olursunuz. Kafanızı çok da kurcalıyorsa boşanın onla evlenin. Mutlu olur musunuz orası ayrı.

Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.
e onuda al nüfusuna o zaman:işsiz:

Yıllar önce biriyle beraberdik olmadı ayrıldık şimdi o hala bekar ben evliyim. Eminim aklı hala bende bende mutlu sayılırım ama o yalnız. Ve baba benimleyken eğer seni kaybedersem bir daha kimseyi hayatıma almayacam derdi. Son sözünü tutuyor ve aklım onda.

yalan... külliyen yalan. hayatta inanma. bir erkeğin bu tarz bir sözüne inanılır mı? hayatta en son inanılıcak söze inanmışsın. bak bir başkası buna değer versin bu da hoşlansın o lafı anında unutr. o bulamamıştır birini sen merak etme

Eşinizin böyle bir mazisi olsa sevmeseniz bile incinirsiniz diye düşünüyorum çünkü sevilmek bir ayrıcalık şu zamanda. Peki madem evlenmedi , sizce hiç mi birliktelikleri olmuyor konuştukları olmuyor.. evlenmemesi demek kalbinde ve hayatında kimse yok anlamına gelmez. Duygusal bakıyorsunuz konuya hem de çok duygusal .

Madem sevdiğine ölen adamdı niye ayrıldınız? 10 senedir hiçbir kadın bunu koca olarak almamış, o evlenmemiş değil. Umarım kocanın da aklı eski sevgilisindedir. Aynı senin gibi. Çünkü eşitlik!

Sen mutlu deilsin orasi kesin eskisine gelince belki kendine tekrar hata yapmamak icin zaman vermistir olamazmi
Beni istiyo beni unutamiyo beni beni bihterini birakin ya evlenmissin biraz verdigin kararin arkasinda dur kocanin ne sucu var aklinda hep baskasiyla giriyorsun yataga hakediyormu kocan eskiyi unutamadiysan hemen evlenmeseydin

yalnız olduğu için ona üzülüyorsun hıyhhhhh kıyamam.

Simdi gelip mutsuzum zaten diye yazarsa sasmam😁

Olan olmuş yapacak bşr şey kalmıyor bu durumda

Adamın evlenmemesine biraz fazla anlam yüklemiş olabilir misin acaba?

Karşısına biri çıksa bir güzel sevgili de olur evlenir de. Bekar olmasının sizinle alakası olduğunu düşünmüyorum. Kimse çıkmamıştır kafasına göre henüz, kısmet.

Evde kaldığı için hayatında biri yoktur :KK53:belki dramatize bir hikaye haline dönüştürmeye gerek yok. Ben mutlu sayılırım demek nedir ya mutlusunuzdur ya da dönmek istediğiniz in mutsuz sebepler vardır elinizde ama siz yine de dönün aklınız başkasıylayken evli kalmayın

Eski sevgilim benden sonra hemen evlendi bana inat ben evlendim eski sevgilim hala evlenmedi beni kaybettigi icin bu varsayimlar her duruma gore sekillenebilir sizin ne algilamak istediginize bagli olarak siz eski sevgilinizin hala sizi dusundugune inanmak istiyorsunuz adamin belkide umrunda degilsiniz siz kendi hayatiniza baksaniz evliliginiz bu sekilde hic iyiye gitmeyecek

Belki adam sizden sonra başkasına aşık oldu. Hala onu seviyor ve o yüzden evlenmedi:KK53:

Back
X