Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Bekar Yay Kadınları ! Sohbet etmek isteyen var mı?

ozioz

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
4
2
16
Bursa
selam, ben bu forum da yeniyim, daha pek anlayamadım..yay kadınları ile tanışıp sohbet etmek istiyorum..canım sıkılıyorrr..kimse yok mu??

hahahah sen daha evde kalmadın mııı..ben çoktan kaçırdım o treni rahata da alıştım..ama aşk başka !! ona hayır diyemem, tabii bulursam

evlenecek kadar olgun biri değilim. tek bildiğim şey bu. olgun değilim derken, aslında ciddi biriyim ama evlilik aşk gibi konularda malesef beceremyorum. ne olacak bu halim

2013'te yaylar evlenicek yazmış, evlenmek bi yana eldeki sevgilidende ayrıldım bu 2013 olmadı bidahakine artık

slm kızlar ben yay burcuyum şu ana dek ne aşık oldum ne sevdim ne hoşlandım ve bundaaan çoook mutluyum özgürlük kadar müthiş bir his yok umarım hep böyle devam eder özellikle önümdeki 5 yıl çünkü uçmak istiyorum pilotluk için çalışıyorum

Son düzenleme:
slm kızlar bekar değilim ama bir yay kadını olmaktan memnunum
evli iken de özgür olunabiliyor merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…