Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

bu dağ ayısının dediğini yaparsan max 10 sene sonra kendinden nefret edeceksin.
ayrıca bu dağ ayısı kendisi bakir mi? hiç sanmam.. bakir olmadıgı için senden böyle bir beklenti içine girmesi apayrı bir şe..sizlik. cok sinirlendim! şu zihniyete hizmet etmeyin yalvarıyorum

Ayrılmayacaksın ahan da buraya yazıyorum hakaret bile etse bunun yanında az kalır test ne demek...haddini bilsin

Kişi kendinden bilir işi. Hadi senin bakire olduğun testten anlaşılacak ama onun bakir olduğunu nerden bilelim??

iyimisin? ona ders vermek icin b oyle bir konuda kendine teshis koydurman ne kadar dogru? restini cek ve ayril o bagnaz cahilden.

Devir gerçekten kötü ve bence erkek arkadaşın kendisi tecrübe etmiş o yüzden sana güvenemedi sanirim bırak gitsin ne hali varsa görsün

Hiçç konuşup zaman israfı yapma zira kendisi döl israfı şerefsiz

O testi yaptırınca içi rahat edecek ya seni bir şekilde ikna edip evlenecek puan umursamıyor senin testten sonra ayrılmanı felan testi yaptırmadan bas tekmeyi bugün bunu diyen yarın evli ilken de güvenmez sana çok çektirir söyleyim ola ki ilk gün afedersiniz beklediği olmadı olabilir ya ille herkeste olacak diye birşey yok sanıyor Muş’un ki sana güvenecek bu zihniyet değişmez sende namusuna ettiği lafları yutar oturtsun evlenince sonun bu ayrılmazsan

21 yaşındayım 17 aydır beraberdik ayrıldık bu kadar hakarete uğradıktan sonra devam edemem
Sakinnn barisma. Yasin da kucuk. Bu adam bildigin okuz. Bak burda herkes sana ayni seyi yazdi. Resmen bir dag ayisiyla berabermissin. Kesinlikle dogru karar almissin. Asla asla geri donme

Hiçbir güç beni bekaret testine götüremez o kadar net söylüyorum bu bir kere kendine yaptığın saygısızlık.Kendi bedenine saygı duy bacım.İster bakire ol ister olma kimsenin sana bunu yapmaya istemeye hakkı yok.
Testi alıp suratına fırlatıcam sonra terkedicem diyosun,eğer o testi yaptırırsan kendine en büyük saygısızlığı yaparsın.
Bence çocuğa bir açıklama yapmadan direk engelle.O seninle konuşmayı haketmiyor.

Engelle her yerden ve bir daha cvp verme , öylesinden koca olmaz , güvenmiyorsa neden evleniyor , sakın kendine o testi yaptırma

Çok saçma bir istek sözüne güvenmiyorsa ilerde de sıkıntı yaşayacağını gösterir bu , gidip ayrılmak daha saçma baştan hiç gitmemek daha doğru böyle bir adette ilk defa duydum eski devirlerde bile böyle bişey yoktur

Bu konu gerçek mi yaaa gerçekse de bırakın şöyle cahil insanlarla muhatap olmayı yaaa

O doktora gidip kendini aşağılatıcak mısın yani bunu düşünüyor musun cidden

Sen kendinden eminsin canım sonuçta ama sırf sonuçları onun yüzüne fırlatmak için bile olsa o istiyor diye sakin böyle bir şey yapma kendine. Böyle bir şey isteyen insan bir seni sevmiyordur ki sevse sevdiğine böyle bir şey yaşatmaz iki güvenmiyordur. O yüzden hemen hayatından cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…