- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Yasi kucuk , tecrübesiz o yuzden sanirimlimonReceli maalesef bizim kizlar böylelere rest cekemiyor, cohu zaman
Devir gerçekten kötü ve bence erkek arkadaşın kendisi tecrübe etmiş o yüzden sana güvenemedi sanirim bırak gitsin ne hali varsa görsünKeşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi
O testi yaptırınca içi rahat edecek ya seni bir şekilde ikna edip evlenecek puan umursamıyor senin testten sonra ayrılmanı felan testi yaptırmadan bas tekmeyi bugün bunu diyen yarın evli ilken de güvenmez sana çok çektirir söyleyim ola ki ilk gün afedersiniz beklediği olmadı olabilir ya ille herkeste olacak diye birşey yok sanıyor Muş’un ki sana güvenecek bu zihniyet değişmez sende namusuna ettiği lafları yutar oturtsun evlenince sonun bu ayrılmazsanKeşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi
Sakinnn barisma. Yasin da kucuk. Bu adam bildigin okuz. Bak burda herkes sana ayni seyi yazdi. Resmen bir dag ayisiyla berabermissin. Kesinlikle dogru karar almissin. Asla asla geri donme21 yaşındayım 17 aydır beraberdik ayrıldık bu kadar hakarete uğradıktan sonra devam edemem
Çok saçma bir istek sözüne güvenmiyorsa ilerde de sıkıntı yaşayacağını gösterir bu , gidip ayrılmak daha saçma baştan hiç gitmemek daha doğru böyle bir adette ilk defa duydum eski devirlerde bile böyle bişey yokturKeşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi
Sen kendinden eminsin canım sonuçta ama sırf sonuçları onun yüzüne fırlatmak için bile olsa o istiyor diye sakin böyle bir şey yapma kendine. Böyle bir şey isteyen insan bir seni sevmiyordur ki sevse sevdiğine böyle bir şey yaşatmaz iki güvenmiyordur. O yüzden hemen hayatından cikar.Keşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?