- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.036
- 408
+1 saf saf kağıdı yüzüne vurup ayrılacam diyor. Kolay mı o çatala çıkmak? Deli deli düşünüp kendini doldurma ayrıl gitsin pislik heriftenTürk filmi senaryosu planlamayın. Size bu lafı ilk söylediğinde bu işi bitirmeliydiniz.
Hemen ayrılın.
Okadarmı ezilsin? Bi kendini bilmez ahlaksız yüzünden doktora gitmek de nedemek? Kendine saygın olsun biraz!Ayrılacağım ama doktora gidip de ayrılacağım sonrasında doktora gitmedi demek ki bakire değildi diyip vicdanını rahatlatmaması için gideceğim o doktora kendinden utanmasını istiyorum ama utanacağına bile inancım kalmadı
Bu nasıl bir zihniyet hangi devirde yaşıyoruz böyle insanlardan koşarak uzaklaşın böyle bişey duymadım hayatımda şimdi sana bunu yapan .ileride neler yapar evlilik çocuk oyuncağı diil bir ömür geçmez böyle insanlarla ben öyle en ufak bişey de hemen ayrılın bitirin diyenlerden diil im ama kesinlikle bu ilişki bitmeli kendinizi düşünün ve hemen ayrılın bu kişiden.Keşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi
Bi çarşafa kırmızı boyayı döküp boynuna ascan öylelerin, adiye bak ya hala konuşmaya devam ediyorsan bununla sana da yazık.Keşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi
Seven bi insan bunu aklından bile geçirmez. Yazık karaktersizin tekiymiş. Allahın sevgili kuluymuşsun sende yol yakınken kurtul kardeşimKeşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi
Kesinlikle dr giderdim ve oracikta ayrilirdim ondan veee gurur askin onune boyle bir sebepten oturu malesef gecebilir asla ama asla ona donme bastan guven sorunu olan biriyle asla evlilik yurumez akilli ol gercek aski tekrar bulursun ama boyle biriyle asla omur gecmez...Keşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi
Neden doktora gidip kendini ispat edecek ki ayrılacağı insana , bu kelimeyi duyduğu an ayrılması lazımdı, işte kendimizi insanlara böyle ispat etme gereği duyduğumuz için değerimiz olmuyor.Kesinlikle dr giderdim ve oracikta ayrilirdim ondan veee gurur askin onune boyle bir sebepten oturu malesef gecebilir asla ama asla ona donme bastan guven sorunu olan biriyle asla evlilik yurumez akilli ol gercek aski tekrar bulursun ama boyle biriyle asla omur gecmez...
Asla doktora gitmemeli.. boyle tipler nasil olur baktiki bakire cikti bu sefer kizi hic birakmicak.ben zaten sana guveniyordumlar seni seviyorumlarr hopp kiz yine inancak. Kiz kabul etmese bu sefer bu fikirde olanlar takintili olur ve kizin pesini birakmicak. Daha kotu sonuclar dogurabilir. Hicc bisey demeden hazir cocukta tamam ayrilalim demisken silip bitirmesi. Askerden donunce karsisina cikacaginada adim gibi eminimKesinlikle dr giderdim ve oracikta ayrilirdim ondan veee gurur askin onune boyle bir sebepten oturu malesef gecebilir asla ama asla ona donme bastan guven sorunu olan biriyle asla evlilik yurumez akilli ol gercek aski tekrar bulursun ama boyle biriyle asla omur gecmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?