Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Hamam da bekaret testi mi yapiyorlarmis
Bence sende ondan bi zeka testi iste hatta isteme zeka seviyesi ortada zaten, neyse en iyi kendinizi ezik durumuna düşürmeyin. Bu ezik tipler size böyle şeyler söyleme cesareti bile bulamamalı siz test yaptırmaya gidiyonuz.

Saniye dusunmemen lazimmm sakinnn sakinnn bunun şakasi bile olsa affi olmaz benim icin... ama beni kiskaniyorr beni seviyorr oyuzden boyleee yapiyorr... sakin boyle sacma sapan dusunen kizlardan olma. Ask bu degil evlilik hic degil.. kurtar kendini yoksa bikac seneye evlenip bdv dan daha kotu konular acarsin

Nedir bu kadınların çektiği yahu..
Çekseler pis düşüncelerini ,pis ellerini üzerimizden ..

Türk filmi senaryosu planlamayın. Size bu lafı ilk söylediğinde bu işi bitirmeliydiniz.
Hemen ayrılın.
+1 saf saf kağıdı yüzüne vurup ayrılacam diyor. Kolay mı o çatala çıkmak? Deli deli düşünüp kendini doldurma ayrıl gitsin pislik heriften

Okadarmı ezilsin? Bi kendini bilmez ahlaksız yüzünden doktora gitmek de nedemek? Kendine saygın olsun biraz!
Önce o ıspatlasın bakalım bakir olduğunu! Askerde geneleve bilmem nerelere gitmediği ne malum ?
Sakın ha saçmalama! Ne düşünürse düşünsün

Valla cok cok yazasim var... Sen ailenin biricik kizisin seni bu yasa nasil getirdiler. Herseyini karsiladilar. Boyle beyinsizlere inanip biseyleri kanitlamak icin mi ugrasiyorsun.. kaldiki bakire olmayabilirsin. Bu kimseyi ilgilendirmez. Iki bacak arasinda degildir bu isler beyin lazim. Kendini biraz seviyosan boylesiyle bidaha konusmazsin. Sana saygi gostermeyen biri ilerde evlenirsen cocuklarina nasil davranr allah bilir. Akilli ol.lutfen

Bu nasıl bir zihniyet hangi devirde yaşıyoruz böyle insanlardan koşarak uzaklaşın böyle bişey duymadım hayatımda şimdi sana bunu yapan .ileride neler yapar evlilik çocuk oyuncağı diil bir ömür geçmez böyle insanlarla ben öyle en ufak bişey de hemen ayrılın bitirin diyenlerden diil im ama kesinlikle bu ilişki bitmeli kendinizi düşünün ve hemen ayrılın bu kişiden.

Kadınlar öyle bir sindiriliyor ki, "sevgi" adı altında

Midem bulanıyor artık.

Bi çarşafa kırmızı boyayı döküp boynuna ascan öylelerin, adiye bak ya hala konuşmaya devam ediyorsan bununla sana da yazık.

Seven bi insan bunu aklından bile geçirmez. Yazık karaktersizin tekiymiş. Allahın sevgili kuluymuşsun sende yol yakınken kurtul kardeşim

Yemedigi halt kalmayip bu yasina kadar bi suru kadinla yatip kalkmis erkeklerin kizda bekaret aramasi sacmaligi. Onun icin senin bakireyim demen yeterli olmaliydi hatta bakire degilim bile desen bunu sorun etmemeliydi. Birak kanit istemeyi bakire olmadigim icin beni istemicek erkegi bile postalarim

aaa 2 damla kan olmazsa olur mu hiç, koskoca hayat ona bağlı,Nefret ediyorum böyle insanlardan, sen de bakir testi iste ondan, ağzın mı yok laf konuşmaya , sen bundan ayrılmazsın , bu kelimeyi duyduğum an ayrılırdın ve buraya da bana böyle böyle...... Şeyler dedi bende ayrıldım böylelerinden uzak durun diye konu açardin!!

Kesinlikle dr giderdim ve oracikta ayrilirdim ondan veee gurur askin onune boyle bir sebepten oturu malesef gecebilir asla ama asla ona donme bastan guven sorunu olan biriyle asla evlilik yurumez akilli ol gercek aski tekrar bulursun ama boyle biriyle asla omur gecmez...

Neden doktora gidip kendini ispat edecek ki ayrılacağı insana , bu kelimeyi duyduğu an ayrılması lazımdı, işte kendimizi insanlara böyle ispat etme gereği duyduğumuz için değerimiz olmuyor.

Asla doktora gitmemeli.. boyle tipler nasil olur baktiki bakire cikti bu sefer kizi hic birakmicak.ben zaten sana guveniyordumlar seni seviyorumlarr hopp kiz yine inancak. Kiz kabul etmese bu sefer bu fikirde olanlar takintili olur ve kizin pesini birakmicak. Daha kotu sonuclar dogurabilir. Hicc bisey demeden hazir cocukta tamam ayrilalim demisken silip bitirmesi. Askerden donunce karsisina cikacaginada adim gibi eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…