- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
Hala varmidir bilmem ama eskiden turk filimlerindede hamama.kiz bakamaya gidilmesi buyuzdenmis bende duymustumHamamda bekaret testi mi yapıyormuş kaynanalar
Ispat etmek degil mesele karsisindakine iyi bir ders verebilmek, boyle guven sorunu olan bir adamin gitmedigi taktirde de onu damgalamicagi ne malum, gitmiyorsun demekki bisey var dicek, kizi zan altinda birakicak, ayrilsada icinden nasil atabilir bunu yasayan biri...Neden doktora gidip kendini ispat edecek ki ayrılacağı insana , bu kelimeyi duyduğu an ayrılması lazımdı, işte kendimizi insanlara böyle ispat etme gereği duyduğumuz için değerimiz olmuyor.
Kız bakmaya gidilmesini biliyorum evet de bekaret ne alaka onu anlamadım, nerden anlasınlar. Tövbe yarabbimHala varmidir bilmem ama eskiden turk filimlerindede hamama.kiz bakamaya gidilmesi buyuzdenmis bende duymustum
Ispat etmek degil mesele karsisindakine iyi bir ders verebilmek, boyle guven sorunu olan bir adamin gitmedigi taktirde de onu damgalamicagi ne malum, gitmiyorsun demekki bisey var dicek, kizi zan altinda birakicak, ayrilsada icinden nasil atabilir bunu yasayan biri...
Bu sitede hatalarından dolayı pişman olup kendilerini yargılayan o kadar çok kız var ki bdv ve başka bölümlerde, yaptığınız yorum çok yanlış, yaptığınız yakıştırma da çok yanlış !Bence dr a sen git rapor al ayril ondan suratina bile bakma .. su herkesle baska yoldan yapip kendini bakire diye gosterip evlenen kizlar iyiki var bu erkeklere mustehak pisliklar
Ben herhangi yakistirma yapmiyorum malesef herkes o bdv deki gibi pisman degil.ayri bekaret insanin ruhunda olmali hergun biriyle iliski sevgide degildir zaten herkes ne demek istedigimi anlamistir wlbet emin olun bu sekilde yasayan cok bayan varBu sitede hatalarından dolayı pişman olup kendilerini yargılayan o kadar çok kız var ki bdv ve başka bölümlerde, yaptığınız yorum çok yanlış, yaptığınız yakıştırma da çok yanlış !
Hala bu israf kişiyle mi konuşuyorsun sen? Anında ayrılmalıydın. Neden doktora gideceksin ne gerek var o muayene senin psikolojini bozmayacak mı? Bi kıçı kırığa kendini ispat edeceksin diye düşme o duruma. Yolla gitsin.Keşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?