Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Ay hadsiz ya ne sanıyor kendini böyle bişey istemeyi hak görüyor. Sende ondan şimdiye kadar görüştüğü kızlardan yazılı onay iste. Doktora gidipte boşu boşuna kendine o travmayı yaşatma canım bence direk yol ver ne düşünürse düşünsün pislik

Doktora gidip bekaret testi yaparak kendini alcaltma. Direk s...tiri çek. Bunu kendine yapma!

Neden doktora gidip kendini ispat edecek ki ayrılacağı insana , bu kelimeyi duyduğu an ayrılması lazımdı, işte kendimizi insanlara böyle ispat etme gereği duyduğumuz için değerimiz olmuyor.
Ispat etmek degil mesele karsisindakine iyi bir ders verebilmek, boyle guven sorunu olan bir adamin gitmedigi taktirde de onu damgalamicagi ne malum, gitmiyorsun demekki bisey var dicek, kizi zan altinda birakicak, ayrilsada icinden nasil atabilir bunu yasayan biri...

Hala varmidir bilmem ama eskiden turk filimlerindede hamama.kiz bakamaya gidilmesi buyuzdenmis bende duymustum
Kız bakmaya gidilmesini biliyorum evet de bekaret ne alaka onu anlamadım, nerden anlasınlar. Tövbe yarabbim

Bence dr a sen git rapor al ayril ondan suratina bile bakma .. su herkesle baska yoldan yapip kendini bakire diye gosterip evlenen kizlar iyiki var bu erkeklere mustehak pisliklar

Öyle sapigin ne düsündügü kimin unrunda ki? Raporu alip gelinligine mi takacak. Kadinlar buna müsade ettikce daha cok türer bunlar

O test yüzünden doktor kontrolüne gidip neden psikolojini bozacakmışsın anlamadım. Sen o teste girme hiç de keyfine bak
O teste girip boş yere psikolojini de bozma hiç kimseye birşeyi kanıtlamak zorunda değilsin

Bence dr a sen git rapor al ayril ondan suratina bile bakma .. su herkesle baska yoldan yapip kendini bakire diye gosterip evlenen kizlar iyiki var bu erkeklere mustehak pisliklar
Bu sitede hatalarından dolayı pişman olup kendilerini yargılayan o kadar çok kız var ki bdv ve başka bölümlerde, yaptığınız yorum çok yanlış, yaptığınız yakıştırma da çok yanlış !

senin o gidip testi yaptıracağım dediğin test tam travma haberin var mı????? o kim ki onun için bi masaya yatıp birine kendini kontrol ettireceksin??? yapma bunu. ayrıl. ne de çabuk kabul etmişsin. şuna bak ya hamama götürüyomuş. o zamanlar erkekler günde 799000 kişiyle oynaşmıyodu erkekler de bakirdi de.

Teste gerek yok direk ayrılman lazım senin söylediğine inanmıyor ki sen haklısın bu konuda bırak ne hali varsa görsün böyleleri n den koca olmaz yarın zarı diktrip geldin der sana bu adam emin ol bundan .kendisi bakile mi ki ?erkekler in ki ispatlanmıyor maalesef nasıl olacak kendileri her haltı yer temiz kadın ister anlamıyorum ki bu dünyayı o zaman sizin olmayana el sürmeyin bi zahmet deyip tekmeyi basacaksın kuzucum

Ben herhangi yakistirma yapmiyorum malesef herkes o bdv deki gibi pisman degil.ayri bekaret insanin ruhunda olmali hergun biriyle iliski sevgide degildir zaten herkes ne demek istedigimi anlamistir wlbet emin olun bu sekilde yasayan cok bayan var

Kendinize böyle bir hakareti nasıl layık görüp,üstüne de önce ispat edip sonra ayrılırımın derdine düşüyorsunuz??

Hiçbir kadın bu kadar küçültülmemeli,kendini böyle bir hakarete maruz bırakmamalı..

Es değil sanki kurbanlık koyun seçiyor haspam..Namusu sadece iki bacak arasında arayan erkeğe adam demeyin,dedirtmeyin..

Tüü Allah'ın cezası pislik herif ben ki 28 yaşıma kadar küfür etmemişim bugün resmen küfür kotamı doldurdum git kızım yat kalk şükret çoluk çocuk sevindir fakirlere yardım et Allah'ın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun

Bakire değilim de. Bakire değilsen evlenmeyecek mi? Senin değerin yarım cm lik bir et parçasıyla mı ölçülüyor. Bekaret testi yapmak yasak. sonucu da öyle kağıt falan da değil. Daha ne kadar saçma şey okuyabilirdim bilmiyorum

Ayrılmalısın. Doktora gitmek nedir Allah aşkına, biraz özgüvenli ol ve kendine değer ver. Ayrılıp telefonunu, sosyal medyanı kapat değiştir yoksa sen yine bu adamls konuşursun, boyun eğen bir kızsın belli ki.

nasıl sabrediyorsunuz bunlara.
ayrılın gitsin adam sizi oyalıyor sizde gururunuzu.
ispatlamaya gidilecekse önce kendi namusunu ispatlasın.
hadi gittiniz doktora aradıgınız parça burda alın kapı gb raporu arkadaş derseki parayı verip diktirmiş olabilirsin hadiii bunu nasıl ispatlayacaksınız.

Böyle dengesiz bi insan için neden o duruma düşürüyorsun kendini, ki kadın hastalıklarında, hamileliklerde, bile o doktor muayenelerini insanın sinirini bozan bişeydir ama sizin durumunuzda dahada zor. Bence bu adam için değmez

Hala bu israf kişiyle mi konuşuyorsun sen? Anında ayrılmalıydın. Neden doktora gideceksin ne gerek var o muayene senin psikolojini bozmayacak mı? Bi kıçı kırığa kendini ispat edeceksin diye düşme o duruma. Yolla gitsin.

yahu kanıtlasan ne kanıtlamasan ne boyle bi adama! beyni bi tarafına kacmış belli. ayrıl direkt, ne isterse düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…