bekaret ve sevgi

prenses-samara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
1
0
1
29
ben üniversite 2.sınıf ögrencisiyim 20 yaşındayım bir bucuk ay önce birisiyle tanıştım ve biranda aşık oldum cok sevdim hayatta yapmam yapamam diyecegim şeyleri yaptım cok sevdim bu süre içerisinde benden defalarca ayrıldı ilk başta sana zarar vermek istemiyorum seni kirletmek istemiyorum dedi ama sevgili oldugunda kendine hakim olamadıgını söyledi sonrasında beni sevdiğini cok sevdiğini söyledi sevgili oluyoruz bir iki gün sürüyo bu seviştikten sonra kendinden nefret ettiğini bana zarar vermemek icin beni kırarak benden uzaklastıgını biliyorum her defasında sevişiyoruz ama bakire oldugum için içime girmesine izin vermiyorum bekaretini alırsam senden tamamen uzaklasabilrim seni terkedebilirim dediği için korkuyorum ama onu cok istiyorum ve oda bunu istiyo sizce ne yapmalıyım

Gün geçmiyor ki kk da bekaret konusu açılmasın..

Ama sen hiç inandırıcı değilsin be canım..
Diyelimki gerçeksin, o halde kapat konunu ve iğrenç ilişkini yaşamaya devam et, ister al içine ister ver ne dilersen artık. Edep kalmamış yahu nasıl bir anlatım bu..

Sen dayak istiyorsun evlat..

Tek kalan şeyin ordaki kilit olmuş bence o kapıyı da açtırma.

bu nasıl bir konu ya?
senin tabirinle 'içeri almak istiyorsan al' bize ne?
biz al dersek alıcan, alma dersek almayacak mısın yani?
Hani Adile Naşit'in bir tabiri var ya,aklıma onu getirdin yaa.
"Al içeri al al"

Ahan da buldum

Sakin sonradan pişman olacağını şeyler i yapma güzelim yazık degilmi sana ya bekâretin gittikten sonra bu çocuk seni terketse en kotusu ya onun başına bisey gelse kalirsin ortada hadi diyelim evlendiniz felan ama yarın obur gün en küçük kavgada bunu sürekli dile getirecektir sakin ama sakin yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…