- 23 Kasım 2015
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi prenses-samara
-
Bu soz herseyi acikliyor aslinda.. Tercih senin...bekaretini alırsam senden tamamen uzaklasabilrim seni terkedebilirim
ben üniversite 2.sınıf ögrencisiyim 20 yaşındayım bir bucuk ay önce birisiyle tanıştım ve biranda aşık oldum cok sevdim hayatta yapmam yapamam diyecegim şeyleri yaptım cok sevdim bu süre içerisinde benden defalarca ayrıldı ilk başta sana zarar vermek istemiyorum seni kirletmek istemiyorum dedi ama sevgili oldugunda kendine hakim olamadıgını söyledi sonrasında beni sevdiğini cok sevdiğini söyledi sevgili oluyoruz bir iki gün sürüyo bu seviştikten sonra kendinden nefret ettiğini bana zarar vermemek icin beni kırarak benden uzaklastıgını biliyorum her defasında sevişiyoruz ama bakire oldugum için içime girmesine izin vermiyorum bekaretini alırsam senden tamamen uzaklasabilrim seni terkedebilirim dediği için korkuyorum ama onu cok istiyorum ve oda bunu istiyo sizce ne yapmalıyım
Tek kalan şeyin ordaki kilit olmuş bence o kapıyı da açtırma.ben üniversite 2.sınıf ögrencisiyim 20 yaşındayım bir bucuk ay önce birisiyle tanıştım ve biranda aşık oldum cok sevdim hayatta yapmam yapamam diyecegim şeyleri yaptım cok sevdim bu süre içerisinde benden defalarca ayrıldı ilk başta sana zarar vermek istemiyorum seni kirletmek istemiyorum dedi ama sevgili oldugunda kendine hakim olamadıgını söyledi sonrasında beni sevdiğini cok sevdiğini söyledi sevgili oluyoruz bir iki gün sürüyo bu seviştikten sonra kendinden nefret ettiğini bana zarar vermemek icin beni kırarak benden uzaklastıgını biliyorum her defasında sevişiyoruz ama bakire oldugum için içime girmesine izin vermiyorum bekaretini alırsam senden tamamen uzaklasabilrim seni terkedebilirim dediği için korkuyorum ama onu cok istiyorum ve oda bunu istiyo sizce ne yapmalıyım
İstediğini yap :))
Hani Adile Naşit'in bir tabiri var ya,aklıma onu getirdin yaa.bu nasıl bir konu ya?
senin tabirinle 'içeri almak istiyorsan al' bize ne?
biz al dersek alıcan, alma dersek almayacak mısın yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?