bekaret ve sevgi

Sende bu sorumluluğu taşıyacak potansiyel yok canım. İki gün sonra intiharın eşiğine gelirsin. Yapma. Ayrıca bu kadar basit mi ya böyle şeyler? Adam terk edecek ama istiyorum olsun. Kendini aşırı derecede basitleştirmişsin.

Bundan sonra girdigim konu alintilanmamissa alintilicam. Vaktimden calmaya hakkin yok actiysan konuyu kotu eleştiri yapilcani da göze alarak açmış olman gerekirdi.

Bu arada sevisip de bekareti bozmayinca ne fark ediyor? O delik mi ayırıyor bu durumu. Ha ora ha baska yer. Sevistin mi sevistin. Şimdi seni sevdigim icin bekaretine dokunmuyom ayagini gecsin. Bunu söyleyen adamin hic sevismemesi lazım

Senin gibi edepsizler yüzünden genç kızların akılları bulanıyor burayı bir sürü çoluk çocuk okuyor..ayıp ya terbiyeden nasibini almamış akıl yoksunları ne yapalım sen ve sevgilinin ne B.K yiyeceğini...

Ben anlamıyorum KK hanımları, açık sözlülük için şimdiden özür diliyorum ama... Yahu o raddeye kadar gelip o bekareti nasıl koruyorsunuz? Yani anlamıyorum, sevişiyorsunuz falan ama iş ona gelince yok yapmayalım, daha da ileri gitmeyelim falan mı diyorsunuz? Tamamlamayacağınız işe neden başlıyorsunuz o zaman? Açıkça yazdığım için kusuruma bakmayın lütfen ama bana göre başlanan bişeyi de tamamlamak lazım, buraya gelip bunun konusunu açmak çok saçma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…