bekaret ve sevgi

Seni seven adam bekaretini alirsam senden uzaklaşırım demez. Birde sevişmeye bekaret olarak bakmayin lutfen. O yataga girip çırılçıplak her seyi yaptiktan sonra zar olsa nolur olmasa nolur. Ben seni elestirmek icin soylemiyorum yanlis anlama. Sadece bana sahte geliyor. Ha sana demiyorum git sevis diye. Sadece altindan TEK BASİNA kalkamayacagin sorumluluğu alma.

sana ne gozle bakiyor simdi sonra ne gozle bakacak Uzak dur tevbe et birdaha yapma adam vicdaniyla hormonlari arasinda kalmis Zarar vermek.istemiyorum bil ama senden hevesimi aldiktan sonra birakirim bak yaparim kendimi bimiyorum demis daha ne desin sen uzuleceksin gercekten seni seven birini buldugunda evlenmeden biseyeler yasanmamali yazik etme kendine hersey ask degil kaldiki ask boylede olmamali

Aman ne desem şimdi ben
ister içine al ister dışında bırak töbe töbe allahım uşaklarımı büyüdüklerinde böyle kızlardan koru

1buçuk aydır tanıdığın adamın nesini ne zzaman sevdinde iş sevişmeye geldi? Sapıtmayın ya azcık akıl, azcık mantık!!!

Sevgili üniversite öğrencisi noktalama işaretleri diye bişe var, sizin okulda da varmı??

tutar bu konu o yüzden şuraya yorumumu yapayım üniversite yılları işte laylaylom derken bitecek habire senden ayrılan adamla böyle bi hataya düşme derim dinlersen tabi

Adam bakire kalmazsaan seni terkerderim diyo sen hala ne diyosun.Böyle boş işlerle uğraşma okuluna bak ekmeğini eline al en kötü ihtimalle kocanla yaparsın zaten aceleye gerek yok be.

Çok seviyorum de ver kendini çok seviyorum de ezdir kendini çok seviyorum ama de sonrada haberlerde görürüz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…