bekaret ve sevgi

sonrasında beni sevdiğini cok sevdiğini söyledi sevgili oluyoruz bir iki gün sürüyo bu seviştikten sonra kendinden nefret ettiğini bana zarar vermemek icin beni kırarak benden uzaklastıgını biliyorum
Anlamiyor musunuz? Aliyor hevesini uzaklasiyor. Kirmamak kendinden nefret etmek filan bahane. O arada baska kiza gitmedigi ne malum? Cok seviyor, cok seviyorum, ama cok seviyor, ama cok seviyorum. Sevgi bu degil sizinki ayyuka cikmis cinsel cekim gucu.

Adam zaten söylemiş ne olacağını... İçinde bulundun ilişki normal bir ilişki değil, sadece bedenlerinizi tatmin ediyorsunuz. Böyle bir adamı seviyorum demek için psikolojik sorunların olmalı, seni düşürdüğü durumun farkında mısın? Lütfen kendine gel ve o adamı terket: Cinsellik yaşayacaksan lütfen gerçekten sevdiğin ve sevildiğin biriyle yaşa bunu...

Ah ah nedir bu gençlik. Bütün kizlar bakire olunca ilişkiye girmek için ölürler . Sora kendine yazik olur.. Kizin yapma etme ananin sözünü dinle evlenince tatli tatli sevisceksin nede olsa..

Zaten her naneyi yemissin
Sen kendini sindi bakiremi zannediyosun
Git ne yapiyorsan yap bizene yahu

Ah ah nedir bu gençlik. Bütün kizlar bakire olunca ilişkiye girmek için ölürler . Sora evlenmeden yaparsan kendine yazik olur.. Kizin yapma etme ananin sözünü dinle evlenince tatli tatli sevisceksin nede olsa..

Guzin ablaya anlatir gibi aciklama gulesim geldi. Buradaki herkes ne derse desin bence siz zaten acacaksiniz o kapiyi. Boylesine sehvetle yazdiginiza gore! Bunun kararini bile insanlara sormak ne sacma, ilerde de ilk deneyiminizi; kk uyeleri yap dedi yaptim diye anlatirsiniz sanirim bu gidisatla...

tamam anladik gencsiniz kaniniz kayniyorda azicik 3-5 sene sonrasini dusunerek hareket edin su hormonlarinizi kontrol altina alin. Sizin o sevmek dediginiz sey ``pure hormones`` bilmem anlatabildim mi? Cocuk belliki aileden yetisme tarzindan bir takim degerleri var yaptigi seyin yanlis oldugunu dusunuyor ama kendine hakim olamiyor eh ortam yaratirsaniz illaki hakim olamazsiniz yani, sokakta sinifta gecmiyorya bu sevisme sahneleri herhalde. Sevgilinizin vicdani tarafi/korkusu/manevi degerleri agir basiyor sizle her yakinlastiginda ondan sonrada pisman oluyor olan o yani.

Burda asil konu siz ne dusunuyorsunuz ? Sizdemi pismanlik duyuyirsunuz ?
Sizin bekaret gibi bir derdiniz yoksa buna onem vermiyorsaniz siz bilirsiniz ama belliki sevgiliniz icin buyuk bir sorun bu yinede siz bir 3-5 sene sonrasini dusunerek hareket edin derim. Benim bahsettigim sadece ``bekaret `` degil yasamis oldugunuz yasayacaginiz her turlu cinsel yakinliktan bahsediyorum. sonucta bedeninizi paylasiyorsunuz, mahreminizi aciyorsunuz. Eger sizin dusunce yapinizda erkek arkadasiniz gibi ise bekaretinizi kaybetmemis olsaniz bile yasamis oldugunuz bu cinsel yakinliktan belki daha sonra rahatsizlik duyacaksiniz pisman olcaksiniz.

20 yas cok genc neden once kendinizi tanimaya, karsi cinsten ne beklediginizi ogrenmeye, kisiliginizi sekillendirmeye calismiyorsunuz. Inanin bana cinsellikten once iliskiler adina ogrenmeniz gereken cok daha onemli seyler var.

Gencecik ruhunuza ve bedeninize ``ask`` adi altinda yasanan anlik heveslerle eziyet etmeyin, bu yazdiklariniza dayanarak ileride bu yasadiklarinizi sorun edecekmissiniz gibime geliyor o yuzden bunlari yaziyorum.

Yok ben onem vermem oyle seylere demis yazmis olsaydiniz size cok baska bir yorum yapardim, ama sizi dogru anladigimi varsayarak bu sekilde yaziyorum.

o kisi muhtemelen son sevgiliniz olmayacak, evleneceginiz kiside olmayacak o zaman iyi dusunun derim...

SAKINNNNN!
Bak aşık olduğun için kçördün ama bu adam tan anlamıyla Kötü niyetli. Uzaklaşşş. O senin bekaretini alacak. Demişti dersin. Taktik yapıyo. Seni kırdığında bunun " senden uzaklaşmak için" yani; "sENİN İÇİN"; yani "seni sevdiği için" olduğu yalanına inandırmış. Bi de üstüne kendine asık etmiş.
Gerçek planı ise şu;
bekaretini alacak. Şimdi bakire olduğun için asla yapmam guruluyum ben filan dese de, peşinden sürüm sürüm süründürecek, meleştirecek. Arada canı cektikce seninle yatacak. Sonra böyle basit ve kötü bi adam oldğu için sana hakaretler edip zavallı küçücük basit egosunu tatmin edecek.
Sana tavsiyeme gelince: En içten şekilde yazıyorum. Kendinden uzaklastır. Bunun için de "lafta dugusal" yöntemleri deneme cünkü bunlar seni ona daha da cok bağlar.
Ben ce söyle yap daha kesin yöntemleri uygula: iğrendir kendinden mesela yanında geyir, burnunda sümük görsün, ter kok, bıyıklı git yanına
bu söylediklerime gülüp geçme yoksa bekaretini almayacak sadece, geleceğini hayallerini çalacak. Hayata konsantre olamayacaksızn basarılı olamayacaksın kendine güzel bir gelecek ve yuva kuaramayacaksın demiyorum o kadarını Allah bilir ama zorlaşacak( benim gibi)

Adam ağzıyla itiraf ediyo ilişki yaşarsak bırakırım diye.
Sizde bu kafaya hala seviyorum ama diyosunuz o kadar seviştikten sonra tek eksik devamıysa onuda yapın zaten akıl bekaretiniz çoktan gitmiş bari gerçeğide gitsin rahat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…