- 14 Mart 2013
- 8.013
- 4.023
- 448
Yaa kusura bakma arkadaşım ama sen bir hayli şey yaşamışsın, nişanlın şimdi senin bekaretine inansa ne Allah aşkına?
Ayrıca parmak sokmak nedir yaa
[
bunca şey yaşayıp bekareti ispatlamaya çalışanı da ilk defa gördüm parmak sokmak fln baya bi ilginçsiniz gerçkten
ne yani sen doktora gittiğini birde onu arayıp söyledin mi?
ee adam demedi mi niye gittin kendinden emin değil misin diye
demekki onada anlattın böyle bir kuşkuya düşmüş
ne garip bir konu
Takıntılıysanız yaşamayacaksınız bu kadar net.ama benim ailemde bu konuya önem verıyor ve cok takıntılı bırısıyım ben bunları bende dusundum elbette ama korkuyorum
tüm sayfalara bakamayacağım da şimdi, biri söyleyebilir mi neden şüphelenmiş de doktora gitmiş? üstüne bir de inanmamış..
bakire filan değilsin
hymenin sağlam olsa da değilsin
her şeyi yap et sonra bakireyim diye dolan ne güzel dünya!
bir şey yapıyorsanız arkasında durma dürüstlüğünü gösterin bari ya
Ooooo en önemli detayı bilmiyorsun canım.
Eski erkek arkadaşıyla kilotla sevişmişler fakat birden ayıptır sülemesi parmağını sokmuş,
Doktor bakiresin demiş ama ikna olmuyor bir türlu
korka korka sevişilmez ki zaten ya adam akıllı seviş arkasında dur ya da bu işlere hiç girme dimi ama
merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlıyım nişanlım bakirelık konusunu sorun ediyor bunun uzerıne supelendıgım bırsey vardı doktora gıttım bakıre oldugumu söyledi ama yınede supelerımı yenemıyorum psıkolojım bozuldu yardım edin lutfen bana
saol kittyycim..
bir konu daha var buna benzer bdv de..
ne zar ne zar... son zamanlarda iyice tiraj yaptı bu zar olayları..
anlayamıyorum madem bu kadar mühim bir mesele arkadaş o noktaya kadar neden geliyorsun.
ya da geldin zarın yerindeyse o noktalara gelmeler son bulmayacak. bir zar mı seni namuslu kılan
doktorlar rapor vermıyorlar adlı vaka olması gerekıyor ve savcılıkdan ızın gerekıyor doktorum bana bu sekılde söyledi ayrıca nısanlımda doktora gıtmıyo
korka korka sevişilmez ki zaten ya adam akıllı seviş arkasında dur ya da bu işlere hiç girme dimi ama
İnsanönce sınırlarını bilmeli İpekçim.
Taşıyamayacağın, savunamayacağın şeyi yapmıyacaksın.
Evet mesele sadece zar.
Yerinde mi yerinde , herşey yolunda o zaman , çılgınca namusluyum, üzerinize afiyet zarım yerinde
Anlamıyorum anlamıyacam, kaç yıllık evliyim ben ne kadar bakireysem o kadar bakire bence:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?