bekaret

Doktor yanılmaz, çok kolay bi muayene zaten baksam ben bile anlarım. Anlamamak mümkün değil yüzde yüz milyon bakiresin tamam hadi iyi geceler

teşekkürler evet sanıyelık bır ıslem bu ıste benım ılk gece korkumun uzerıne buda gelınce bırbırını tetıkledı

ne yani sen doktora gittiğini birde onu arayıp söyledin mi?

ee adam demedi mi niye gittin kendinden emin değil misin diye

demekki onada anlattın böyle bir kuşkuya düşmüş

ne garip bir konu

bakire filan değilsin
hymenin sağlam olsa da değilsin
her şeyi yap et sonra bakireyim diye dolan ne güzel dünya!
bir şey yapıyorsanız arkasında durma dürüstlüğünü gösterin bari ya

ama benim ailemde bu konuya önem verıyor ve cok takıntılı bırısıyım ben bunları bende dusundum elbette ama korkuyorum
Takıntılıysanız yaşamayacaksınız bu kadar net.
Bakın karşı değilim bu birliktelik konusuna yanlış anlaşılmasın kendi hayatınız, kendi kararınız ama aileniz karşı, siz takıntılısınız o zaman adımlarınızı daha dikkatli atmalıydınız. Şimdi biz ne diyebiliriz ki expermiyiz bu konuda? , yada yanınızdamıydık ne yaşadınız nerden bilelim?
Bakireyseniz herşey halloldumu yani? Hiç haddi değil bir erkeğin bunu sorması kendi bakir değilse hele ama belliki önem veriyor ve siz bunu baştan biliyordunuz. Bu kadar rahatsızsa içiniz anlatsaydınız açıkça, agzının payını verememişsiniz zira.

Son düzenleme:
tüm sayfalara bakamayacağım da şimdi, biri söyleyebilir mi neden şüphelenmiş de doktora gitmiş? üstüne bir de inanmamış..

tüm sayfalara bakamayacağım da şimdi, biri söyleyebilir mi neden şüphelenmiş de doktora gitmiş? üstüne bir de inanmamış..

Ooooo en önemli detayı bilmiyorsun canım.
Eski erkek arkadaşıyla kilotla sevişmişler fakat birden ayıptır sülemesi parmağını sokmuş,
Doktor bakiresin demiş ama ikna olmuyor bir türlu

Son düzenleme:
şu ilkellik ve cahillik yüzünden kalkıp gidip İsviçrede yaşayasım var valla, evlenmeden önce başkasıyla birlikte olmadıysan bakiresindir bi erkekte bunu nasıl sorar nasıl cüret eder aklım almıyo, bi arkadaş sana sormuş peki sen ona sordunmu bakir olup olmadığını demiş, cevaben tabiki hayır demişsin yani sana abes gelmiş ama sana sorulması irdelenmesi rahatsızlık vermiyo bide doktora gidiyosun

bakire filan değilsin
hymenin sağlam olsa da değilsin
her şeyi yap et sonra bakireyim diye dolan ne güzel dünya!
bir şey yapıyorsanız arkasında durma dürüstlüğünü gösterin bari ya

aynen öyle, herkes yaşadığı şeyin arkasında dursun kalıbı yetmeyen de kırsın dizini otursun evinde evleneceği erkeği beklesin bu kadar net

Ooooo en önemli detayı bilmiyorsun canım.
Eski erkek arkadaşıyla kilotla sevişmişler fakat birden ayıptır sülemesi parmağını sokmuş,
Doktor bakiresin demiş ama ikna olmuyor bir türlu

saol kittyycim..
bir konu daha var buna benzer bdv de..
ne zar ne zar... son zamanlarda iyice tiraj yaptı bu zar olayları..
anlayamıyorum madem bu kadar mühim bir mesele arkadaş o noktaya kadar neden geliyorsun.
ya da geldin zarın yerindeyse o noktalara gelmeler son bulmayacak. bir zar mı seni namuslu kılan

bir herif çıkıyor bekaret yüzünden bir kızın psikolojisini bozuyor , buyrun işte.

İnsanönce sınırlarını bilmeli İpekçim.
Taşıyamayacağın, savunamayacağın şeyi yapmıyacaksın.
Evet mesele sadece zar.
Yerinde mi yerinde , herşey yolunda o zaman , çılgınca namusluyum, üzerinize afiyet zarım yerinde
Anlamıyorum anlamıyacam, kaç yıllık evliyim ben ne kadar bakireysem o kadar bakire bence:

doktorlar rapor vermıyorlar adlı vaka olması gerekıyor ve savcılıkdan ızın gerekıyor doktorum bana bu sekılde söyledi ayrıca nısanlımda doktora gıtmıyo

ya siz kafayı mı yediniz..doktor bakiresin diyor ve siz nişanlınızı hala ikna etmeye mi çalışıyorsunuz..ben olsam direk nişanı atardım..hem ikna olmuyor..hem doktora gidip de ikna olma işine de gelmiyor..çok da gururlu ..gurur küpü...sinir oldum..ne demek ya bir de rapor almayı mı düşündün..Allah akıl fikir versin..kızım sen neden kendini bu durumlara düşürüyorsun.doktor doktor geziyorsun.sen de hiç akıl yok mu.??

Son düzenleme:

bu son cümleye bayıldım..
bir de sözüm meclisten dışarı tamamen bu zarı yerinde olup da her şeyi yapan kişiler gün gelir evlenir de sonra da namus abidesi kesilir.. el değmemiş kız olurlar...

Şimdiden güvenmiyorsa ,sen bakireyim dediği halde inanmayıp şüpheleri varsa defet git kardeşim,ne uğraşacan bu adamla,seninde psikolojini bozmuş ,gerdek gecesi zarın esnekse ve kan gelmezse o zaman demek ki vay haline.Nişanı bence atmalısın gitsin kimi bulursa bulsun temeli bozuk ilişkinizin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…