önce herkese cevap yetiştirmeyi bırak!
sakin ol,ve kafanda ki bu saçma sapan düşünceleri at gitsin!
doktora gitmişsin ya zaten ne diye gidecekmişsin ki tekrar hayret bişeysin
düşünme artık bu zamanlarının tadını çıkar.
doktorun dediğine madem güvenmicektin neden gidiyosun?
nişanlın çok takıyor olabilir ama abartmanın da anlamı yok. Doktor bakiresin demiş işte, raporun var elinde daha neyin kafası bu
ıste öyle olmuyorr kurt dustu ıcıme ne kadar naparsam yapayım aklıma gelıyo aglamak ıstıyorum nısanlımı cok sevıyorum kaybetmek ıstemıyorum Allah bılıyo yanı boyle en ufak seylerı yaptıgım ıcın bıle pısmanım sadece o gece kan felan gelmezse dıye cok korkuyorum doktor yanılcakmıs gıbı gelıyo ınanın bunu yazarken aglıyorum
doktor rapor vermedı rapor ıcın adlı vaka olması gerekıyor karakoldan ızın ıstıyolar
Yaptığınız takıntı bir şeyi değiştiriyor mu? Geçmişi veya mevcut durumda değişiklik yapıyor mu? Hayır.
O yüzden ya doktorun dediğine ikna olun ya da bir doktora daha gidip açık açık sorun kanama olur mu diye.
konu sahibi çok kalın kafalısın
ya söylüyoruz işte sıkma canını abartıyorsun diye ama sen hala diretiyosun..
bi arkadaşta saç baş olsa resmini eklerdin bakardık demiş koptum yaa akşam akşam
ıste öyle olmuyorr kurt dustu ıcıme ne kadar naparsam yapayım aklıma gelıyo aglamak ıstıyorum nısanlımı cok sevıyorum kaybetmek ıstemıyorum Allah bılıyo yanı boyle en ufak seylerı yaptıgım ıcın bıle pısmanım sadece o gece kan felan gelmezse dıye cok korkuyorum doktor yanılcakmıs gıbı gelıyo ınanın bunu yazarken aglıyorum
Sen özele gidiyorsun ve kızım diye rapor istiyorsun vermiyorlar çok inandırıcı gerçekten konuna inanmıyorum ben zaten genede yorum yapayım o parmaktan sonra zaten kız olsan ne fayda kız değilsin dr seni kandırmışdoktor rapor vermedı rapor ıcın adlı vaka olması gerekıyor karakoldan ızın ıstıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?