bekaret

ıste öyle olmuyorr kurt dustu ıcıme ne kadar naparsam yapayım aklıma gelıyo aglamak ıstıyorum nısanlımı cok sevıyorum kaybetmek ıstemıyorum Allah bılıyo yanı boyle en ufak seylerı yaptıgım ıcın bıle pısmanım sadece o gece kan felan gelmezse dıye cok korkuyorum doktor yanılcakmıs gıbı gelıyo ınanın bunu yazarken aglıyorum

doktorun dediğine madem güvenmicektin neden gidiyosun?

nişanlın çok takıyor olabilir ama abartmanın da anlamı yok. Doktor bakiresin demiş işte, raporun var elinde daha neyin kafası bu

Aradığınız cevabı buldum ben.
Bence doktor sizi kandırmış. Korkun kafayı yiyin çılgınlar gibi buraya gelin yazın istemiş.
Ama kk kızları yer mı yemez bak hemen anladım. Kandırdı o sizi. Siz baska doktora gidin. Pis doktor.
Simdi oldu dımı arkadasım ? Sana yok bisi dedikce yardım diyorsun. Al bisi simdi. Baska doktor bul hemen

doktorun dediğine madem güvenmicektin neden gidiyosun?

nişanlın çok takıyor olabilir ama abartmanın da anlamı yok. Doktor bakiresin demiş işte, raporun var elinde daha neyin kafası bu

doktor rapor vermedı rapor ıcın adlı vaka olması gerekıyor karakoldan ızın ıstıyolar

Yaptığınız takıntı bir şeyi değiştiriyor mu? Geçmişi veya mevcut durumda değişiklik yapıyor mu? Hayır.

O yüzden ya doktorun dediğine ikna olun ya da bir doktora daha gidip açık açık sorun kanama olur mu diye.

doktor rapor vermedı rapor ıcın adlı vaka olması gerekıyor karakoldan ızın ıstıyolar

doktor bakiresin demedi mi? dedi, daha uzatmanın anlamı nedir. Sana inanmayan biri için bukadar çabalamanın anlamı ne, bu evlenincede habire laf söyler sana.

kendı gıttıgım bu doktora sordum o degısır dedı kesın bısey soylemedı yanı

konu sahibi çok kalın kafalısın
ya söylüyoruz işte sıkma canını abartıyorsun diye ama sen hala diretiyosun..
bi arkadaşta saç baş olsa resmini eklerdin bakardık demiş koptum yaa akşam akşam

konu sahibi çok kalın kafalısın
ya söylüyoruz işte sıkma canını abartıyorsun diye ama sen hala diretiyosun..
bi arkadaşta saç baş olsa resmini eklerdin bakardık demiş koptum yaa akşam akşam

ama sizde aynı takıntıyı yapmıssınız anlıyorsunuz benı ıstee

Kendınden eminsen nıye korkuyorsun..
Hoş doktora bıle gıtmişsin ve hala dusunuyorsun tek yapacagın şey kafandan atmak olmalı
Kızlık ole kolay yırtılacak bısey degıl emin ol ..

hayır ne duymak istiyorsun
evet bende de öyle bir takıntı oldu ama sen abartıyorsun

Bak canim. Birincisi, nisanlin bekareti onemsiyormus yanieminimki senin daha once baska bir erkekle surtusmeni yada parmaklandigini bilse hoslanmiyacaktir bundan. Ufak filan deyil bu yaptiklarin kendini kandirmaya calisiyorsun bir de bizi alet etme. Istiyorsan yasamalisin istedigin cinselligi zaten, ama eyer boyle bu yuzden kendini hirpalicaksan ve devamli sizlanicaksan yapmasaydin. Hepimiz dedik sana olmus bitmis doktorada gitmissin, o cok onem verdigin zarin da yerinde artik daha ne istiyorsun ?

akşam akşam arızamısın konu sahibi?
tüm yorumlara aynı cvbı yazmışsın.
'benı anlamıyıosunuz kımse benı anlamıyo doktor yanılabılırmı diyorummm ya kan gelmessseeee'
inanmıyosan doktora bıkac tane daha doktora gıt ozmn. 10tane farklı doktora git ozmn alla allaaaaaa.
gercekten şaka gibisin belki gerdekte kan gelmez esnekse zarın , o zmn ne olacak?? doktor yanılmış bakire deilmişim diyemi düşüneceksin , sen bu kafayla nişanlına herseyı itirafta edersin böyle bi durum yaşarsan

yok yani konu kandırmaca gibi geldi bana. deilsede bekaret kontrolu yerine beyin doktoruna git.
te allam ya..

Sen özele gidiyorsun ve kızım diye rapor istiyorsun vermiyorlar çok inandırıcı gerçekten konuna inanmıyorum ben zaten genede yorum yapayım o parmaktan sonra zaten kız olsan ne fayda kız değilsin dr seni kandırmış

zaten belki de gercekten dogrudur, birde biz zarar vermeeylim diye sabirla yaziyoruz cevaplari ama artik gercektende kabak tadi vermeye basladi.

derdin ya kan gelmesse durumu ise kan ilk gecede gelmeyen çok insan var, bunun sebebi bakire olmadıklarından değil zar yapısından dolayı onlar napsın. Bakiresin demiş doktor napsın, inanmıyosan başka doktora git.

Nişanlın gibi erkekleride anlamıyorum ya Allahım çıkarmasın karşıma bölelerini, Allah korusun ya iki kaşık suda boğasım geliyo böyle zihniyetleri

Sorun anlaşıldı kızlığım kocama kalsın diyerek belli sınırda yaşadın yaşayacağını ama o parmak olayı şüpheye düşürdü seni evdeki hesap çarşıya uymadı yani.

Doktor sağlımsın demiş daha ne diretiyorsun ki olmadı git başka dr.a ayrıca yaşadıklarının arkasında olamayacaksın madem yaşamasaydın o parmak olayı olmasa hiç kontrole de gitmezdin ya olan olmuş ayrıca senin özelin nişanlında olsa eşinde olsa gelip bunu sorgulayamaz sorgulayana da nasıl yaşadıklarından eminsen yaşarken sorguladığı anda kapı orada diyebilmelisin kendinden emin şekilde.

Nişanlına daha elbet erkek arkadaşlarım oldu dersin üstelemeye hakkı yok beyefendinin.

ne saçma bir konudur bu yaw ! doktor muayenesi olmuşsun bakiresin demiş sana.hala ne diye yardım edin diyorsun anlamış değilim.napıcaz yani gelip biz mi kontrol edicez bir de. uzatmanın manası yok bu konuyu

Canim doktordan iyi mi bileceksin, doktorun goremeyecegi bir sey degil ki bu, basit bir et parcasi, neden yanilsin adam. Sanki kanser teshisi yapiyor da yanilma ihtimali olacak, alemsin yani.kac yil okuyor adamlar, ultrasonla da bakmiyor, doktorun gayet net gozuyle gorebilecegi bir seydir bekaret.
Kisaca sen bakiresin. İnsalah zarin esnek degildir tabi yoksa o nisanliyla sen yandin.
Fakat esnek olsa doktorun da bunu belirtirdi diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…