- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Gelen yorumlara inanamiyorum cidden. Karşınızdaki kiziniz yada kiz kardesiniz olsa eline tabancayi verip tetiği çek mi diyeceksiniz hanimlar bazen cok buyuk konusuyorsunuz.
Kuzum ayni yastayiz seni o kadar iyi anliyorum. Yaptigin icin pismansin hemde cok. Ama zamanla sonuyor atesi alisiyorsun. Kendine deger ver sonra pat biri cikiyor karsina. Dunyani cennette ceviriyor. Ne seni yargiliyor ne de gecmisin hakkinda sorguya cekiyor. Merak etme azda olsa var o erkeklerden. Sen sadece kendini bu intihar fikrinden uzaklaştır hayatinda sana guzel donusleri olacaktir inan dunya inancla donuyor buna emin olabilirsin
24 yazmislardi bir yorumdaKac yaşındaymış ki?
Yuhanna 8:7Konu sahibi bir adam sevmişsin birlikte olmuşsun. Neresi yanlış? Ölüm düşünmek neden?
Tabi ki mutlu olursun.
Bu konu kadar KK da gereksiz konu yok. Kızlık zarı diktirmek, yok o.... oluyorsun , yok ahlak kalmadı, yok şu, yok bu...
En masumunuz atsın taşı lütfen.
ahlaklı insan sevişmez, gerekirse mitozla ürer ama yine de sevişmezSiz altına da üstüne de yatmadan sevişiyorsunuz herhalde. Gökte süzülüp ahlaklı sevişirken sizin çocuklar da kara deliğe düşmesin. Aman dikkat.
Milletin bacak arası tabiki beni ilgilendirmez herkes istediğini yapabilir kendi hayatları.Ama benim kızdıpım tek bi nokta yaşananları anlatmamak.Abim zamanında böyle bi şahıs tarafından kandırıldı çünkü.Şöyle edepliyim erkek eli bile değmedi diye diye kendini methetti durdu ki abim öyle zara takılan biride değil onun kızdığı nokta dürüst olmaması düğün gecesi kan getirmek için atmadığı takla kalmamasıydı.Millet ister bakire olur ister kalmaz.Ama zamanında bişeyler yaşadıysada karşısındaki kişiye bunu söylemek onun vicdanına kalmış bişeydir.Milleti kandırmanın alemi yok.Bi kadını kadın yapan insan yapan bi zar değil sonuçta.Bi şey soracağım, “bakire” olup da yemediği her halt kalmayan insana neden gömdünüz ki?
Evet ama bi insan anal/oral vs. ilişki yaşayıpta sırf bekarati bozulmadı diye “bakireyim” diye karşısındakini kandırmamalı bişey yaşadıysa dürüst olmalı diye düşünüyorum.Bakire olan da olmayan da, bakire olup da her haltı yiyen de yemeyen de birbirinden daha iyi ya da daha kötü değildir.
Ee sonra ayrıldılar miMilletin bacak arası tabiki beni ilgilendirmez herkes istediğini yapabilir kendi hayatları.Ama benim kızdıpım tek bi nokta yaşananları anlatmamak.Abim zamanında böyle bi şahıs tarafından kandırıldı çünkü.Şöyle edepliyim erkek eli bile değmedi diye diye kendini methetti durdu ki abim öyle zara takılan biride değil onun kızdığı nokta dürüst olmaması düğün gecesi kan getirmek için atmadığı takla kalmamasıydı.Millet ister bakire olur ister kalmaz.Ama zamanında bişeyler yaşadıysada karşısındaki kişiye bunu söylemek onun vicdanına kalmış bişeydir.Milleti kandırmanın alemi yok.Bi kadını kadın yapan insan yapan bi zar değil sonuçta.
Ayrıldılar başka yalanlarıda çıkınca.Eski sevgilisini kuzenim diye tanıtıp borcunu bile ödetti.Tek sebebi bakire olmaması değildi.Abim söyledi zaten ben çok seviyodum benden öncesi beni ilgilendirmezdi ama saklamasınıda istemezdim diye.Ee sonra ayrıldılar mi
Şey sen anneymişsin sanırım.
Sen bebeği nasıl yaptın acaba?
Merak ettim. Hava yoluyla falan mı yaptın,merak ediyorum.
Yazıkki olmuş abinize ne deyim gerçekten geçmiş olsunAyrıldılar başka yalanlarıda çıkınca.Eski sevgilisini kuzenim diye tanıtıp borcunu bile ödetti.Tek sebebi bakire olmaması değildi.Abim söyledi zaten ben çok seviyodum benden öncesi beni ilgilendirmezdi ama saklamasınıda istemezdim diye.
Bakıre olupta kan gelmeyenlerde var o zaman abiniz guvenmeyecek miydi eşineMilletin bacak arası tabiki beni ilgilendirmez herkes istediğini yapabilir kendi hayatları.Ama benim kızdıpım tek bi nokta yaşananları anlatmamak.Abim zamanında böyle bi şahıs tarafından kandırıldı çünkü.Şöyle edepliyim erkek eli bile değmedi diye diye kendini methetti durdu ki abim öyle zara takılan biride değil onun kızdığı nokta dürüst olmaması düğün gecesi kan getirmek için atmadığı takla kalmamasıydı.Millet ister bakire olur ister kalmaz.Ama zamanında bişeyler yaşadıysada karşısındaki kişiye bunu söylemek onun vicdanına kalmış bişeydir.Milleti kandırmanın alemi yok.Bi kadını kadın yapan insan yapan bi zar değil sonuçta.
Sorun kan gelip gelmemesi değil zaten ayrıca konuda benim abim değil.Kendisinin kurduğu sahte düzeneği görmüş abim.Tabi bi de para vermezsen söylerim benle olduğunu diyen bizim kuzeni diye bildiğimiz eski sevgilide var arada.Bakıre olupta kan gelmeyenlerde var o zaman abiniz guvenmeyecek miydi eşine
Çok sağolun.Allah dürüstlerle karşılaştırsın hepimizide.Yazıkki olmuş abinize ne deyim gerçekten geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?