Bekaretimi kaybettim

Kac yaşındaymış ki?

Ben de yaptığın şeyin arkasında dur diyenleri anlamıyorum. Bir şeyi yaşamadan ne hissettireceğini bilemiyoruz.

Ben de eşimle evlenmeden önce ilişki yaşadım. Buna karar verdiğim dönem tabi kanımız kaynıyor, çok zevk alacağımı falan düşünmüştüm. Ancak hiç düşündüğüm gibi olmadı, bayağı hüsrana uğramıştım ve çok pişman olmuştum. Bu muydu yani, değmezmiş gibi düşüncelerim olmuştu. Yine de büyük bir travma yaşamadım çünkü evlenmeyi düşünen biri değildim, eşimi çok seviyordum ama onunla olmazsa herhangi biriyle evlenmek, yuva kurmak gibi bir niyetim yoktu. Olsaydı çökebilirdim. Böyle hissedeceğimi öngöremezdim.

Bir de ailen muhafazakarsa neden yaşadın diyenler var. Ailem muhafazakar ama ben değilim mesela. Doğal olarak cinsel ilişki yaşamaktan korkmamıştım ailemin duymasından korktuğum kadar.

Konu sahibi, değil intihar endişe edilecek bir durum dahi yok. Artık evrimini tamamlayabilmiş insanlar bu tarz konuları açmıyorlar bile. Şimdi, bu yaşta çok kötü bir şey gibi geliyor biliyorum. Yaş aldıkça hayata bakışın değişecek ve bugünkü haline üzüleceksin.

Yuhanna 8:7

İlişkiye evleneceğiz düşüncesiyle girmeyin.
Aldığınız kararın arkasında durabiliyosanız girin.

Bi şey soracağım, “bakire” olup da yemediği her halt kalmayan insana neden gömdünüz ki?
Milletin bacak arası tabiki beni ilgilendirmez herkes istediğini yapabilir kendi hayatları.Ama benim kızdıpım tek bi nokta yaşananları anlatmamak.Abim zamanında böyle bi şahıs tarafından kandırıldı çünkü.Şöyle edepliyim erkek eli bile değmedi diye diye kendini methetti durdu ki abim öyle zara takılan biride değil onun kızdığı nokta dürüst olmaması düğün gecesi kan getirmek için atmadığı takla kalmamasıydı.Millet ister bakire olur ister kalmaz.Ama zamanında bişeyler yaşadıysada karşısındaki kişiye bunu söylemek onun vicdanına kalmış bişeydir.Milleti kandırmanın alemi yok.Bi kadını kadın yapan insan yapan bi zar değil sonuçta.

Bakire olan da olmayan da, bakire olup da her haltı yiyen de yemeyen de birbirinden daha iyi ya da daha kötü değildir.
Evet ama bi insan anal/oral vs. ilişki yaşayıpta sırf bekarati bozulmadı diye “bakireyim” diye karşısındakini kandırmamalı bişey yaşadıysa dürüst olmalı diye düşünüyorum.

Ee sonra ayrıldılar mi

Ee sonra ayrıldılar mi
Ayrıldılar başka yalanlarıda çıkınca.Eski sevgilisini kuzenim diye tanıtıp borcunu bile ödetti.Tek sebebi bakire olmaması değildi.Abim söyledi zaten ben çok seviyodum benden öncesi beni ilgilendirmezdi ama saklamasınıda istemezdim diye.

Yazıkki olmuş abinize ne deyim gerçekten geçmiş olsun

Bir kızım var.onuda hesaba katarak konuşuyorum.kızımdan öncede sonrada fikrim hep aynıydı.
Sevdiğin adamla birlikte olmak dünyanın sonu değildir.kendini kullandırmadığına eminsen yaptığın şeyi tü kaka olarak görmemelisin.dünyanın en güzel duygularından biri sevdiğin kişi ile sevişmek.yaradılışımızda var cinsellik.Tabiki çocuguma doğruyu yanlışı öğreticem.geçici hevesler uğruna yanlış şeyler yapmaması gerektiğini, ama olurda bir hata yaparsa , sırf bekaretini kaybetti diye çocugumdan vazgeçecek değilim.altı üstü bir zar.

Bakıre olupta kan gelmeyenlerde var o zaman abiniz guvenmeyecek miydi eşine

Yasadigin cewrenin sana yapcagi baskidan ve o yobaz dusunceden dolayi boyle dusunmen normal.Ama bunu kendine yapma İSTEYEREK YAPTİGİN BİSEY VE BUNU DUSUNMELİYDİN.Kimse girtlagina sarilmamis paşa paşa isteyerek yapmissin bunu ki ahhh vah demesen once oturup akil bakii bu bekarete onem weryosan nikahini kiymadan yapmayacaktin.Gel gelelimki yaptin bununla yasamayi ogrenip benim bekaretim gitti kendimi öldüreyim kendimi atayim.Ben yasayamam ben evlemem demeyeceksin.Çok mu istiyosun sewqilini herkese duyurucaksin madem bekaret namus sizin ailede ki turkiyenin cogu yeri boyle.Babanla dayancak kapilarina tipis tipis bascak nikahi ama mutlu olur musun meçhul.Bunu yapamiycaksan hic birsey olmamis gibi seni oldugun gibi kabul etcek birini bulana kadar bekliyceksin.

Bakıre olupta kan gelmeyenlerde var o zaman abiniz guvenmeyecek miydi eşine
Sorun kan gelip gelmemesi değil zaten ayrıca konuda benim abim değil.Kendisinin kurduğu sahte düzeneği görmüş abim.Tabi bi de para vermezsen söylerim benle olduğunu diyen bizim kuzeni diye bildiğimiz eski sevgilide var arada.

Konu sahibine degilde burdaki anne olan arkadaşlara soruyorum sızın kızınızın başına gelse ne yaparsınız benin iki kızım var allah korusun boyke bir durumla karşılaşırsam çok üzülürüm hani muhafazakarlık değil bu kaldırılmak kullanilmak çok kötü bir durum bu yüzden diyorum seven erkek evlenmek isteyen erkek böyle bise yapmaz ama sizler bana tepki gösterdiniz gerçi konu sahibi 24 yasinda bence ne istediğini bilecek yaşta bu kadar karalar bağlandı tuafff ben küçük yastaki kızlara uzuluyorummm çünkü onların aklı şu gibidir nere giderse oraya akar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…