Bekarken hamile kalsaydınız???

Cok zor Allah korusun...
Sevdigim birindense??? kendi ayaklarim ustunde durabiliyorsam?? babasi da sorumlulugu kabul ediyorsa, kiyamadim heralde.. yoksa bi de hayatin boyunca dusunmek var, dogursaydim su yasta olacakti, belki kiz belki erkek olacakti.. hemde sevdigim adamdan olacakti falan diye. Allah istemeyen kimsenin baisna vermesin evlilik oncesi boyle bi stres..

Beraber olduğum kişiye bağlı,eğer onun sorumluluk almaya niyetı varsa evlenir,kimseyede çevremden durumu açıklamazdım ama eğer niyeti yoksa sonlandırırdım eğer çok başındaysa.Ama 7-8 haftalıksa bile aldırmazdım herşeyi göze alıp.Daha erkense olabilir.

çok duşündürücü bir durum ben daha bu yasımda anne olmak ıstemezdım heralde doğum falan ooo :19: ama aldırmakta ne bılım bılemedım :D

bekarken hamile kalsaydım allah korusun ne bilim zor bir durum .o raddaye geldiğim kişi belkide bebeği istemezdi aldrımak zorunda kalırdım .yada evlilik hazrılığı yaptığım birisye hemen evlenirdik zaten .bende bebek sahibi olmayı çok istiyorum bu aralar .hormonal mıdir nedir .

düşüncesi bile ürpertiyo...Bana çook uzak bi konuydu ama kadınlar kulübünde bu tür konuları okumaktan herhalde geçen rüyamagirdi...
Ne bileyim o kadar gerçekti ki,çaresizliği iliklerimde hissettim.
Şüphelenince korkudan-ya çıkarsa diye test almayı erteledikçe erteliyodum en sonunda evime iki otobüs bilmediğim bi eczaneye gidiyodum,çift çizgiyi görünce dünya başıma yıkılıyodu, 'Ailem benim için herşeyin enn iyisini yaptı ben bunu onlara nasıl söylerim' düşüncesiyle aldırmayı düşünüyodum,hani bebeğimin 5. haftası falan yazıyo ya KKda,altta bebeğin o haftaki konumu falan çıkıyo.Onlara bakıp bakıp 'aman bit kadar zaten' diye kendimi kandırıyodum,'gebelik zaten son adet tarihinden itibaren başlarmış yani 5 hafta bile değil gerçekte' düşünceleri uçuşuyodu beynimde...İzmire gidip aldırma planları falan yapıyordum,aldırmaya giderken otobüste hep ağlamıştım falan...
o kadr gerçekçi o kadar ürpertici bi rüyaydı ki,etkisinden adetim 13 gün gecikti :) neyse ki hamile kalmış olmak gibi bi ihtimalim yoktu,olsaydı kafayı yerdim herhalde bu ay...

Cinselligi biliyorsam korunmasinida bilmeliyim diye düsünüyorum.

korunmasını bılırdım okadar da saf değılız ya :1:
ama yok oldu da hamıle kaldım, aldırırdım. düşünmezdım bıle.
sonuçta hepımıze yazık olurdu.. sırf hamıleyım dıye benımle evlenen bı adamdan da pek bı hayır gelmez dıye düşünürdüm :emir_bebek:

evlilik dusunuyorsam karsı tarafla yani ciddi bir beraberligimiz varsa evlenirdik hemen ama daha evlenmek icin zaman varsa sanırım aldırırdım

Sevgilimle daha önce konuşmuştuk bu konuyu. O kesinlikle aldırma taraftarı değil ama ben aldırmayı düşünürdüm muhtemelen.

Bekârken sevgilimden hamile kaldıysam bu hatanın bedelini yavruya ödetmem, sorumluluk almak zorundayım bir halt yediysem sonucuna katlanmalıyım. Ayrıca sevgilim de çocuğu tanıyarak (gerekirse mahkeme kararıyla) sorumluluk almak zorundadır. Sevgilim evlenmeyi isterse ne âla, evlenirim. Evlenmeyi istemezse hayatıma devam ederim başka ne yapılabilir?

böyle bişey inşallah kimsenin başına gelmez.:50:
çok zor... tamam güvenip bişeyler yaşıyosun da ya ortada bırakırsa..aman allah korusun

bence gayet doğal bi durum, evlilik insan kurması sonradan çıkma. ama öle bişe olsaydı, çevrenin tepkisini önlemek için evlenirdim. ama adam ben senle evlenmem derse.. ağlar zırlar çocuğu aldırır psikolojisi bozuk biri olarak yaşama devam.Allah Korusun!

Back
X