Bekarlık günlerinizden en çok neyi özlüyorsunuz?

eşimden ve evli olmamdan çok mutlu olmama rağman o kadar çok özlediğim şey varki;
akşam geç saatlere kadar oturmayı yada bazen çok yorgunsam akşam eve gelince odama geçip kendimi dinlendirecek şeylerle uğraşmayı odamda tv izlerken öylece uyuyakalmayı bazende akşam 21.00 bile demeden uyumayı.
İstediğim zaman duş almayı
yemek yapmanın zorunluluk olmamasını
dolabımın içini dağınık bırakıp haftada bir toplamayı yada toplamayı.
çok sevdiğim kız arkadaşım gelince onunla aynı odada kalıp gece yarılarına kadar konuşmayı
gece acıkınca beraber kahvaltı hazırlyıp sohbet ederek kahvaltı yapmayı..........
aileme daha fazla zaman ayırmayı ( tabi şimdiki aklım olsa )
çarşıya çıkarken kimseye haber verme mecburiyetinin olmamasını yada bi arkadaşın eve gelirken.......
ve en önemlisi moralim bozuk iken çaktırmadan odama kapanmayı yanlız kalmayı..........

eski kilolarımı,ve rahatlığımı çok özledim allahın izniyle yakında oda olacak.

ah ah ayaklarımı uzatıp otururdum hep, annem herşeyimi önüme getirirdi bana bir iş yaptırmazdı....
şimdi ise sadece eşime değil bide ailesine hizmet etmek ağır geliyo...
çünkü bir gün değil iki gün değil her gün ordayız...ve kayınpederim herşeyi ayağına bekler, bütün gece hizmet et dur işte....
hayat böyle...
gülü seven dikenine katlanıyo....

vay be bu kadar duygusal anlamda aclık yarattığını bilmezdim ben evliliğin..gercektrende insanın cocoouk doğurmaması geliyor ya...en azından sdee eşin olun biyerde genede özgür olabiliyorsun öyle...nebilim cok zor hele bi arkadas yazmıs 15 aylık oğlu varmıs sabah 6 da yatıomus kendiside 3 saat uyuyup işe gidiormus ben cıldırabilirdim...yanı eşime veriridim al derdim belki bilmiyorum ya..durumum olursa kesinlikle yatılı bakıcı alıırm ben...ay cok korktum yaa

sorumluluk birdi şimdi 3 oldu bu zor tabiki şikayet etmiyorum. en özlediğim şey yalnızlığım kendiliğimdir.

Sorumsuz olmayi,
tek sorunun dersler ve erk ark oldugu gunleri,
rahat olmayi,
kafama gore takilmayi,
kimseciklere aciklama yapma zorunlulugum olmadigi gunleri,
arkadaslarimla eve gec geldigim bizimkilerden firca yedigim gunleri,
gecenin bi yarisi arkadaslarla balkon sefasi yapip hergecen arabada aceba bizim ki mi diye heyecan yaptigimiz gunleri, ictigimiz sigaralari,
cevirdigimiz oyunlari,
arkadaslarla ota b. ka aglamayi o kadar cok seyi ozledim ki say say bitmez

Herbişeyini össledim yaaa...senağlama
Yan gel osman,etrafın bostan...
Sorumluluk yok,temizlik,yemek,ütü yok...oh...ne güzel günlerdi...delikafadulden

Manyakça alışverişler,hesap vermeden gezmeler,oooo daha neler neler..
Bekarlığımı çok güzel yaşadım..Tadı damağımda kalmış bee...alkisalkisalkis

her seyı cok ozluyorum.evlenınce daha once yaptıgın cogu seyı yapamıyorsun nede olsa evlı kadın adın oluyor artık.ama en cok annemle arkadaslarımla bırlıkte balkonda kahvelerımızı alıp sıgaralarımızı yakıp oturup konusmayı dertlesmeyı cok ozluyorum.kahveler bıttıkten sonra fal merasımı cok ozledım onları ya.en cok da melegım bırıcıgım annemı...

herşeyi özledim sabah kahvaltılarını akşam yemeklerini
arkadaşlarımla okey oynamayı. bekar olmak çok güzel
ama evli olmakta güzel hele anne olmak süper

bekarkenki olan anılarım öğrencilik günlerine denk geliyor..
hep çok sıkıntı çektiğim anlar geliyor aklıma.
o yüzden özlemiyorum
iyi ki evliyim,
sevdiğim adamla hep beraberim...:asigim:

bekarkende rahattim yine oyleyim cok sukur ama sorumluluk almak zor geliyorrrr...bi suru kisiyle bir anda akraba olmak vs.

tabiki o zamanlar güzeldi ama benimde çoğu okul zamanına denk geliyor yani yine çok rahat değildim ama ailem daha kalabalıktı kimsenin sağlık problemleri yoktu o zamanın büyükleri şimdi yaşlandı sadece bu yüzden eskiyi özlüyorum yoksa bi sıkıntım yok şu an çalışmıyorum ekmek elden su gölden sadece çocuk yoruyo istediğimi yapamıyorum buda tabiki geçici bir süre elbet

Hangi birini söylesem
En çok özlediğim özgürlük
Eskiden dilediği gibi yaşayan ben şimdi ne hallere düştüm
Resmen milletin kuklası oldum

Kırmızı oje sürmeyi özledim.Dilediğim gibi alışveriş yapmayı özledim. Akşamları iş çıkışında mağazaları gezip akşam gittiğimde hazır olan masayı özledim.Daha 5 ay oldu evleneli ve şimdiden özlemlerim içimi acıtıyor.senağlama

walla dolasmayı coook gezmeyi özgürce makyaj yapmayı cok özledim birde büyüdüm sanki önceden minik bir cocuktum şimdi eşim birde anneyim:)))ama iyiki de evlenmişim mutluyum:))

Tek kişilik hayatımı İKİ kişilik yaşar oldum..

Sorumluluklar , yükümlülükler arttı ..

Geceleri geç satlere kadar otururdum...Kendimle başbaşa kalacak zamanlarım olurdu..Şiir yazardım..Kitap okurdum ..

Şimdi ise bunların yerini yemek, temizlik, aile toplantıları , misafirler aldı.. :mymeka:

off kıslar okuyunca yazılarınızı valla evlilikten sogudum ha:)ama şöyle bş diyeyimm hayatt sürekli bekar geçirmeklede olmuyor ailen herzaman yanında kalmıyor ölüm var ayrılık var..
hayatın düzeni böyle dogarsın büyürsün evlenirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…