Bekarlık günlerinizden en çok neyi özlüyorsunuz?

ben evlenmeden önce yapabildiğim herşeyi yapabiliyorum çocuğuma da bakanım var ama şu hiçbirşeye ve hiçkimseye sorumluluğum olmadığı dönemleri özlemiyor değilim ama benimki biraz şımarıklık oluyo galiba

Memleketimi , ailemi , tartışmalarımızı bile..
ışten geldiğimde kapıyı açarak beni güleryüzüyle karşılayan halacığımı , işten gelince kendimi umarsızca aklımda yapmam gereken hiçbirşey olmadan attığım koltuğu ''sana örtük getiriyim diyip koşarak giden kendinden 10 kat büyük battaniyeyi sürüklüye sürüklüye getirip üzerime örtüp yanıma yatan tombiş yeğenimi , erik ağacını , kedileri , dışarıda köy ocağının ateşi başında kızartma , börek yapan babaannemi , avluda abdest alan dedemi..
Ağlattınız beni yine..

yemek yapmamayi,temizlik yapmamayi,sadece yatagimi toplamayi,annemle uzun uzun rahat rahat sohbet etmeyi,kedilerimle uyanmayi,arkadaslarimla umursamazca gezmeyi :)) amma şey özlemişim be :))) özlemek demeyelimde genc kizligin güzel taraflariydi diyelim :))) çünkü şuanda hala genc kiz olarak kalmayi tercih etmezdim muhtemelen :)))

bekarlık günlerimdeki herşeyi şimdi eşimle yapıyorum
gezme biryere gitme açısından problemim yokta...
annemle babamı özlüyorum onlardan uzak başka bir şehirdeyim
annemle gece 2-3lere kadar sohbet ederdik,babamla da öyle...
gerçi yine gittiğimde sabahlıyoruz ama,zaman kısıtlı tabi

anacığımla (ailemle) daha çok vakit geçirmeyi özledim sadece o kadar ....

özlediğim hiç bir şey yok!
ben mutlu bir çocuktum baba evinde ama....
eşim bana baba evinden daha rahat daha özgür bir hayat verdi şükürler olsun..
çeyizim giderken ablama koşup tabiri caizse anıra anıra ağladığım günü bilirim....
eniştemin bir sözü kulaklarımda çınlar..
2 gün ağlarsın ama bak gör annene kalmaya gelsen bile evini özleyip bir an önce dönmek isteyeceksin....
öylede oldu...
şükürler olsun geçmişe ait pek bi özlemim yok açıkcası...

Amanınn aylar önce yazmışım buraya ve hala bir arpa boyu yol almadığımı görüyorum, hala bekarlığımdan özlediğim tek şey kayınvalidemsiz hayat :1shok:

kızlar ağlattınız benii :gitme: henüz bekarım ama 3 ay 25 gün sonra evli olucam şimdiden düştü içime acısı ben ailemden nasıl ayrılabilirim:gitme::a015:

sadece annemi,babamı,abimi,evimi,yapışıp kaldığım çekyatımı,sarılıp yattığım yumoşumu,komşularımızı,dondurmacı ablayı,yani sadace geride bıraktıklarımı özlüyorum.Hayat aynen devam ediyo kısıtlamasız,özgür...

Ailemi özledim.
Arkadaşlarımla bir odaya dolup gizli gizli sigara içerdik bol dedikodu yapardık.
Hep evlilik hayalleri kurardık kimlerle evleneceğiz diye .
Keşke o günleri tekrardan yakalayabilsem .

eve gittiğimde ayaklarımı uzatıp yatmaktan başka bir işim oladığı günleri ve
annemin başımı okşayıp beni uyutmasını.
en önemliside istediğim zaman annemi koklaya koklaya öpebilmeyi. mafoldumben

istediğim zaman evime(izmire) gitmeyi,gece arkadaşlarımla çıkıp sabahlara kadar dağıtmayı özledim, eşim buna engel olmuyor ama artık bi oğlum var ve aklıma estiği an çıkıp gidemem

yemeğimin hazır gelirdi ev temizliği yapmazdım. birde annem le yaptığımız sohbetleri, gezmelerimizi özledim

kıslar ben bekarım ama yalnız yaşıyorum birçoğunuzun bekarlıkta özlediği şeyler olan yemek yapmamak temizlik yapmamak lüksünden ben zaten yoksunum-tatlicadiarzu-. ayrıca özgürce gezemiyorumda çünkü ailemden uzaktayım ve kendimi koruma durumum var, hergün vakitlice evime gelirima.s. oyüzden özleyenler çok da üzülmesin sengözlerimebaksanab
bu konuda naçizane fikrimi söylemek istiyorum yinede. evlenirsem diye düşündümde rahatlığım olmaz heralde. hafta içinde keyfime göre 10 da akşam yemeğimi yiyemem, 2 gün mutfakta bulaşğımı bekletemem :1rolleyes: sınırsız kıyafet harcaması yapamam :mymeka: (erkekler çalışsak bile harcamıza karışıyorlar, evli arkadaşlarımdan biliyorum) , istediğim kanalı izleyemem, akşamki tüm boş vakitlerini çok sevdiğim bağlamamı çalamam :1rolleyes:
amaaaaa yalnızlığımdan dolayı rahatsız olduğum durumlarda var tabi a.s evlenirsem eğer, geceleri korkmadan rahat uyurum,yatmadan önce 10 kere kapıyı kontrol etmem, evde bir arıza çıktığı zaman eve tesisatçı çağrmaktan çekinmem, market dönüşünde ağır poşetleri taşımam kaydirigubbakcemile3 hasta olduğum zaman bakacak kimsem yok diye üzülmem gitmek isteyipde kafa dengi arkadaş bulamadığım için gidemediğim yerlere gideriz :içelim:
hayal kurmak da güzel :teytey:

Sorumluluk almamayı,odamı annemin babamın yakın ilgisi rahatlık özgürlük hepsi geride kaldı ama özledimmmmmmmmmm

bekarlık günlerime ait hiçbişeyi özlemiyorum çünkü herhangi kısıtlanmışlık olmadı evlenince, yani bekarken yaptığım ama şimdi yapamadığım hiçbişey yok:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…