bekarkende rahattim yine oyleyim cok sukur ama sorumluluk almak zor geliyorrrr...bi suru kisiyle bir anda akraba olmak vs.
Kırmızı oje sürmeyi özledim.Dilediğim gibi alışveriş yapmayı özledim. Akşamları iş çıkışında mağazaları gezip akşam gittiğimde hazır olan masayı özledim.Daha 5 ay oldu evleneli ve şimdiden özlemlerim içimi acıtıyor.senağlama
Kırmızı oje niye süremiyorsun ki :uhm:
ojeden özellikle kırmızı ojeden nefret ediyor ben ise aksine çok seviyorum.Ama evlendim evleneli süremedim( Eşimede söylüyorum en sevdiiğim şeyden beni mahrum bırakıyosun diye ama nuh diyo adam peygamber demiyor.Özel günlerde sürebilirmişim düğünde felan birde evde sürebilrimişim mantığa bak sen yaaakötükedihüso
aa uyumak bak bunu unutmuştum evet geceleri horlama sesine kalkmadan uyumayı tek kişilik yatağımda sereserpe yatmayı özledim.Ama şimdi eşim yanımda olmadığında uyuyamıyorum)) Ne yaman çelişkidir bu böle:uhm:uyumayi ozledim :roflol: e arkadaslari ama zaten bekarken fazla bi sey yapmaya hakkim yokdu babamiz sagolsun
ben daha evlenmedim nişanlıyım:icecream:
ama bekarlıktan en çok tek başıma istediğim gibi gezmeyi maçlara gitmeyi özlüyorum açıkçası...
tamam nişanlımla çok şükür harika bi ilişkimiz varbirlikte vakit geçirmekten de zevk alıyorum ama bekarlığın da tadı bi ayrı beeeesengözlerimebaksanab
maçlara derken?
ben futbol maçlarına gidiyodum bekarkene kombine biletim vardıa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?