- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
- Konu Sahibi KumsalveDeniz
-
Akşam :
Balık
Salata
Yoğurt
2 dilim ekmek
Henüz ikili rakama inemedim canım Bu aralar yap boz oluyor Bu gün hiç diyet yapmadım yarın yeniden başlıyorumKumsaalll son durum ne?
Henüz ikili rakama inemedim canım Bu aralar yap boz oluyor Bu gün hiç diyet yapmadım yarın yeniden başlıyorum
Çok teşekkür ederimUmarim istediginiz kiloya ulasirsiniz
Canim kilomuz ayni 90 kilo uzeri grubunda yazismistik bir ara.Sevgili günlük uzun zaman olmuş uğramayalı bu günden itibaren yazmaya başlayacağım
Gelmişken kilomu yazayım şunu belirteyim bir buçuk ay öncesi 90 a kadar indim hızlı şekilde sonra 98 oldum Birhafta öncesine kadar sonra hafif bıraktım hop 102.3 oldum Sonra hemen başladım Şimdi kilom 101.5
Bakalım bir ayda kaç kilo vereceğim ?
Kilo : 101.5
Canım benim evet kilolarımız aynı biraz önce gördüm kesinlikle uğrarımCanim kilomuz ayni 90 kilo uzeri grubunda yazismistik bir ara.
sayfani simdi gordum ben de sayfa actimarada selam vermeye ugrarim insallah ben de beklerim
Benim hedefim de 57 canim tabi ara hedeflerim var ama ana hedef oCanım benim evet kilolarımız aynı biraz önce gördüm kesinlikle uğrarım
İnşallah Can'ım zaten sen çok kilo verdin artık vücut alıştı daha kolay gider başarılar sana Herşeyin aynı olmasıda ayrı güzelBenim hedefim de 57 canim tabi ara hedeflerim var ama ana hedef o
İnsallah beraberce sağlıklı kilolara erisiriz
Amin insallah canim bu sefer geri almadan kurtulacagiz kilolardenİnşallah Can'ım zaten sen çok kilo verdin artık vücut alıştı daha kolay gider başarılar sana Herşeyin aynı olmasıda ayrı güzelYolumuz açık olsun en kısa zamanda kilolarımızdan kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?